Me-time

Att spendera tid helt ensam är något av det bästa jag vet. Idag efter en hel dags arbete så åkte jag och min älskade Tommy iväg till självaste ullared! Jag började med att gå in i skoaffären och unna mej två nya skor. en par svarta adidas och ett par silvriga skor. Mycket nöjd och belåten går jag sedan in i Gekås och gå från avdelning till avdelning. Köper en skjorta åt storebror och till mej blir det två klänningar, två kjolar, en dataväska (hoppas på lan snart makkan) , tuggummi, godis en fejk regestrerings skylt som det står Tommy på som ska sitta i bilen och lite annat smått och gott. Sen vandrar jag nöjd ut ur Gekås vid ca 19.50 och springer bort till "måste affären" netonnet där jag på grund av mitt extrema beroende av teknik måste köpa mej en ny FM sändare och även en laddare till ipoden man sätter in i bilen. Sen vandrade jag med alla mina påsar bort till Tommy som stod och väntade så fint, satte mej bakom ratten med den rosa rattmuffen på och körde hemåt med det underbara ljudet av tystnad och svag musik.
(För att inte somna fick jag vrida upp och dansa loss en stund men annars var allt lugnt)
Joo förresen en gubbe störde mitt underbara lugn genom att få pungtering precis framför mej och han åkte tvars över vägen fram och tillbaka med varningsblinkers, såg inte klokt ut, galna människa!
En helt underbar dag helt enkelt, en av dom bättre asså!

Jag är sugen på att veta vad som händer imorgon, är det bara jag som är sugen på vin ?

PUSSS

Jakob

Igår blev det en trevlig kväll, jag, annie, tobbe och jennie satt och kollade på film och mös i jakobs lägenhet. Blev lite fimer och så hann vi med lite scrubs också. Som tack fyllde jag på hans kylskåp lite också , det kunde han behöva.
efter det bar det av för att hämta min lillebror som vanligt flänger runt i värnamos stad.
Jakob själv var med kusin erik på öland för att spela golftävling, i denna golf tävlingen (first open) gick det tydligen väldigt bra så nu bär det av i november för att spela finalen i portugal.
och för att tillägga så har jakob pratat med anders timell och han hade inte en mage att hälsa från mej! bah
Jaaa lite stolt måste man ju säga att man är :D så ikväll blir det pizza och mys hos romans. :D


hej

tänkte att jag skulle skriva en rad.. klart

RSS 2.0