Halmstad

Ligger just nu och steker i solen i Halmstad! Helt sjukt bra väder och helt okej varmt i vattnet. Lina, elina och martina liggr brevid mej. Bra mysigt måste jag säga. Ibland får man dock en hel jävla sandstorm över sig, men jag ska inte klaga! Jag säger som min kära possitiva vän Lina " lägg er ner och sola nu förhelvete!" Ikväll ska jag spendera lite kvalitets tid med min andra halva annie blomgren! Det gillar vi väldigt mycket!! Xoxo Ida Förresten börjar jag bli hungrig, jag lina och elina föredrar en fet pizza medans marina gärna ser en fräsch sallad på tallriken! Hrm...

neeeeeeeeeej

Michael Jackson lämna mej inte!! SNYFT! Han som var så bra?! Aja, livet går väl vidare antar jag...

Nu sitter jag på jobbet och äter "fröken kaka" medans de barn som är kvar sitter och ser på film. Kan tyckas tråkigt i detta fina väder men hallå?! Vi har faktiskt varit ute hela dagen!
Ikväll vet jag inte vad som händer och sker. Annu Pannu är sjuk, jätte tråkigt tycker jag! Vi som hade sånna planer...
Jag är husvakt åt Marlena denna veckan också, eller från idag tills Måndag om en och en halv vecka! Jisses va skönt de ska bli att bo själv där ett tag! Ska ju leka med Sune och Mattis hela dagarna också!! hahah ohhyeah!!

Nej, nu ska jag också se på film tror jag! Puss och hej

Uppdatering satan

Har blivit alldeles för dålig på att uppdatera nu, jisses!!
Annu är sjuk så jag har inget bättre för mej än att uppdaterna, inte fr att jag och annie pratar 00.00 på en torsdag kväll men ändå.
Imorgon har ag sovmorgon men däremot stänger jag på fritids. Vet inte vad jag tycker om det. Vill jobba på heco hela tiden. Men nu är det bara imon med och sen vecka 28 sen så är det jag och heco hela sommaren!! ^^
Förresten får jag köra truck nu, känns livsfarligt. Borde ha en varningssignal typ som en syren på trucken så folk vet när dom ska flytta på sej!
Transformers hade premiär i veckan också, jag måst bar se den snart. Får nästan lite panik. Och jag hoppas att Joppen vill följa med mej annars får jag dra med mej annö varesej hon vill eller inte..
Bilder från fiskerundan med johan daniel annie och johan samt heco fest nr 2, helsinki och midsommar finns nu äntligen ute på face. Efter många om och men.-
Mina vänners balskivor är också typ klara så dom kan dom få i helgen. Eller har en skiva kvar men den ska gå fort.
Det var väl allt jag hade och säga just nu kanske, och joo just det GEDZO ÄR FUCKING JÄVLA SÖTIS! Har aldrig velat goa sönder en katt så mycket, jisses!! jag som hatar katter :O









Tack för mig puss heeej!

Bungeee!

Igar hoppade jag annu ett bungy jump, battra pa sin lista! Men gjorde ett misstag.. hehe! Glomde tomma fickorna. Sa nar jag hoppade ut, sa sag jag mina nycklar flyga med mej. Inte bra alls, men vad gor man! tack gode gud for att det inte va mobilen, for det ar MITT ALLT! idag har vi haft personalfest, och aven den holls pa bungeen, trevlig folk, god dricka och sa lite bungyjump! Annars inget nytt, ska snart hem o vila lite infor kvallen! Ata ltie ocksa kanske.. Over and Out. Puss o Kram Jennie

Student 09

Äntligen hemma!! Efter en sjukt rolig kväll! Grattis igen alla studenter:) xoxo

3juni en dag att minnas!

Igar va dagen jag kommer minnas bast tror jag pa hela sasongen.. haha! Dagsfylla stod pa programmet. Jag, Louise och Lisa pa nissi beach. En trampbat, 27 smirnoff ice och 3bananer.. jag har aldrig haft sa skoj i hela mitt liv! Ute fyra timmar o trampade!

Sen har jag aven traffat lite varnamo bor... (Ida's kompisar) Kommer bara ihag ett namn och det ar Johan! Trevliga manniskor det dar!

Kanske inte jatte bra och beratta allt har... ( men pappa jag ta de lugnt ocksa) ;-)

Over and out!

Puss o Kram Jennie

helsinki

äntligen har vi kommit fram till lina och helsinki! Ska snart sova en stund eftersom jag inte har sovit på hela natten medans dom andra två har sovit som grisar. haha.
sen ska vi ner och kolla in linas jobb och äta lite sen hoppas vi på stor fest ikväll :D
glädjetårarna sprudlade när vi fick se våran lina igen, underbart. va man kan sakna henne!
xoxo Ida

.

helsinki :)

packning!!

jag borde verkligen packa nu, jag slutade 13.00 idag och då tänkte jag att yes, då hinner jag packa så vi kan åka när jag har slutat imon. (jag stänger 17.30) Men idag (sen 13.00) har jag i princip flyttat mej från soffan till fåtöljen brevid. GAH. och nu är klockan mycket igen. kanske ska skriva en liten snygg packlista? behöver egentligen inte så mycket... aja..

imorgon efter jag har slutat så åker jag fanny och martina till stockholm. eller? borde ringa dom ikväll också.. sen får vi träffa makkan på fredag förmiddag nån gång. :D wiiiieeee.

har precis bestämt mej för att beställa en telefon med. så det ska jag göra imorgon när jag vaknar. behöver faktiskt en ny! (A) (käften annie, din mamma är en prylnisse)

jag har egentligen ingenting att skriva här idag
*det regnade/haglade satan idag i typ 5 minuter
*annie kommer till mej imon i en annie-fixar-helikopter och hjälper mej att packa
*jag har röda axlar
*vi har döpt min kattunge till nått jag inte kan uttala. ghetjo? typ?!
*jag försöker komma på undanflykter satan för att slippa packa .. nu bara måste jag se klart lyxfällan :O
*jag hoppas makkan laddar mentalt för en hel helg med martina, fanny och ida!!

xoxo Ida

Telefon problem

Vet inte alls vad jag ska göra med mina mobil problem... är så trött på det. Började med att det inte gick ta emot eller skicka sms, och JA jag hade pengar och NEJ min inkorg var inte full. Det visade bara massa felmeddelande. På Telia fick jag tips om att göra en återställning av mobilen innan jag köpte en ny. och ja tänkte jag, varför inte testa?! Jag kopierade alla bilder , alla låtar och ALLA kontakter till sim kortet och gjorde sedan en återställning. Wallah, allt funkade igen wiiiee. Nöjd som jag var gick jag vidare med livet och hittade på andra ovesentliga saker. tills jag fick ett sms av någon vars nummer jag inte hade, jag kollade nummret och såg att det var pontis, men vafan.. Hans nummer har jag ju?! Det var då jag upptäcker att alla kontakter efter Pe är borta. vafan då?! Jag undrar fortfarande vart det gick fel och jag tänkter skylla allt på telefonen!

Så nu funderar jag helt enkelt på om jag ska unna mej en ny telefon och i så fall vilken? Vill ju ha en iPhone men då måste jag ju byta till telia från halebop, frågan är om jag förlorar på det eftersom jag ringer gratis till nästan alla mina vänner + smsar grattis till alla. Vad har telia för fördelar?? Åååh vilket dilemma!

Bäst jag sover på saken!
xoxo Ida

Finland nästa

Jaja, dags för uppdatering.. Jag är helt klart sämst på att skriva, till och med Jennie är bättre än mej på att skriva i min blogg snart. haha gah. Och hon är i ayia napa!
Idag har jag jobbat på dagis, där jobbar jag till torsdag. Det var nästan för varmt att jobba idag asså. Är glad att jag slutade redan vid halv 1. På torsdag kväll efter jag har jobbat drar jag, fannu och martina med Tommy till Stockholm där vi ska hitta fram till arlanda. Från arlanda åker vi 08.20 till Helsingfors och till allas våran älskade makkan. Wiiiee. där stannar vi till söndag. kort men intensivt. Jag längtar!!
Små pajkarna och flickorna har nu dragit iväg till ayia napa för sin förbannade studentresa. jaa, alla utom ponti har går på bröllop istället ^^

Idag var jag och kollade på fotboll, utvecklingslaget. Jisses, fattar inte varför jag har börjat kolla på så mycket fotboll. Kanske är en sjukdom ?! Dom vann iaf! det är huvudsaken.

Imorgon hoppas jag att det inte blir riktigt lika varmt som idag, jaa känns fruktansvärt att säga. Men jag tror inte att folk fattar redigt hur varmt det blir på innegården på dagis fram åt eftermiddagen. skinnet kokar!!

Annö har lämnat mej återigen, denna gången för att besöka sin syster i göteborg hela förbannade veckan, hon kommer hem torsdag lagom tills jag åker.... -.-

Det var lite uppdatering iaf, nu ska jag sova... Ska lägga in bilder senare!!

xoxo Ida

RSS 2.0