Allt på en gång

Helgen var jätte kul.Lördagen framför allt. Tråkigt bara att emmsan inte kunde vara med oss hela kvällen. :( men första halvan av kvällen var iaf riktigt nice.
Söndagen bestod mest av sömn och ångerst! Som vanligt ungiefär.
Fredagen var det ju lite åbroparken och sen harrys. :D Orkar inte gå in på massa detaljer men kul har den varit.
Och så undrar ni, varför skriver hon detta nu? på tisdag?
Jo, jag som är en kvinna mellan 3 jobb har inte så mycket tid kvar i livet till bloggning, speciellt inte när man umgås med Johan alvarsson, då tar allt helt plötsligt lite längre tid.
Igår skulle vi gå och gå, sen kom vi på att bara för att vi skulle vara så duktiga så skulle vi unna oss pizza. Sen sket vi i att gå ut och då och istället blev det mys pys hos Malin med pizza och dom grillade. :D Kul så kul:D Fast kvällen blev sen vilket ledde till att jag vaknade yrvaken med röda ögon! Trött men ändå mycket lycklig åkte jag iväg till heco och packade hela dagen. wiie. så kul, fick göra mina favorit saker. så det var nästan så att jag inte ville åka hem idag. men eftersom man inte får jobba över i lågkonjukturen så hade jag inget val!
imorgon jobbar jag förmiddag på heco sen ger jag mej av ut till hånger där jag ska jobba på fritids! wallah så viktig är jag! Kommer få magsår av allt farande!



Jag och Jennie ser galna ut!! :O
Micke ser mest arg ut?!
Vakten ser mest pilimarisk ut (men han vet ju iaf bäst av alla om astma) -.-

nu ska jag sova!
vill avsluta med ett nöff bara för mia!

xoxo

Damm

Blåste precis i hålet i min dator! Det kom ut typ en liter damm! Kanske var det som var problemet! För nu startar den som den ska och den blir inte lika varm som den brukar , se där!!! :) Mouhaha
Ikväll blir de åbro och sen harrys!

xoxo

Helvetes jävla apa!

Min dator dog... igen. Helt svart blir den. Så kan den ju inte hålla på ? Har jag garanti på den? Ja förmodligen. Har jag kvar garantipappret? Nej men så klart så har jag tappat bort det! Helvete!! Vart är min garanti? Nån som har förslag?

Förresten har jag suttit i fyra dagar och kollat ner i en plåt där det finns 1418 hål i! Psykat!!

Jag ska äta, sen ska jag beställa skor bara för att sörja min dator!! :(

Ikväll då ?

tjohooo

Hej Hopp gummi.......
Idag var skit kul faktiskt, höll i nårra lektioner. Bland annat gympan då. Gladiatorboll blev det, barnen älskade det! wiie! Sen satt jag mest ute i solen, har fått för mej att jag fick lite färg idag. Men jag inbillar mej säkert och kommer vakna lika blek som alltid imorgon! Gah!
Imorgon blir nog en bra dag tror jag förresten! Ska jobba på Heco imorgon och det ska bli skit kul att komma och träffa alla! Pratade med emelie nu, känner bara hur mycket jag har saknat att prata med henne. :D Sen får jag ju träffa alla andra med. åh va kul! Jennie måste nämnas så hon inte blir lessen för hon kan bli det ibland när hon inte dyker upp i min världsberömda blogg ^^
Sen på kvällen så bär det av till Färnestad där jag ska hämta upp Emmö och sedan dra vidare tillbaka ut till Hillerstorp för att glänsa med min närvaro på morgondagens unit möte. Kommer nog bli kanon kul tror jag! Verkar som det blir en riktigt rolig kväll imorgon!
Efter det ska jag hem och visa mina skills på guitar hero! Jag har blivit skrämmande duktig faktiskt!! :) hahaha.
Förresten har jag fått dålig hörsel på senaste dagarna, vad det beror på kan jag inte svara på just nu men nått är det. Kanske börjar bli gammal? Så bli iaf inte förvånade över om ni träffar mej nästa gång och jag säger "VAA?" Som värsta annan gammal kärring. Helvete måste upp till sjukan och kolla de där snart asså. Annars mår jag la helt okej. Min allergi kommer tillbaka som vanligt vid denna årstiden och jag är lagom snorig och dan om nån nu ville veta? Knaprar allergi tabletter som jag tror inte fungerar eller så har jag bara blivit immun!? haha jaja. Jag låter verkligen gammal kom jag på när jag läste tillbaka på detta. Tragiskt Ida tragiskt!!
Min fot sover också! Helvete!

xoxo Ida

Annö, fan va jag saknar dig!

JG

Jennie har precis varit på besök här ute i skogen! Hon hittade tillslut rätt! :D Hennes mobil funkade tillochmed! :D
Hon kommer in till mej i hopp om att få lite låtar till sin nya ipod från mig.
Hon tar upp en "media markt" kasse (det gillar vi) och häller ut innehållet. Ipoden var inte ens uppackad ur kartongen så jag fick så klart ge mej på att börja med alla inställningar. Efter många om och men så lyckades jag tillslut att fixa spelningslistorna så som hon ville ha dom och även lägga in lite låtar. Mer låtar ska det bli men fortsättning gäller nästa vecka!...
Har inte umgåts sen "heco tiden" så det var trevligt att ses måste jag säga! :D Hon kom med den fantastiska nyheten att hon ger sej av till cypern om en månad och stannar där hela säsongen för jobb. Med andra ord en till som rymmer utomlands! Fan va jag vill åka iväg jag också!! Men jag ska ju till Finland?! haha

Nu ska jag sova för imon ska jag jobba igen. Dock ingen intensiv dag för jag jobbar bara 10.00-13.00 :D haha. Sen ska jag hem och läsa! På tal om läsa, emmy hur går det för dej ? :D

nattinatt
xoxo

För att jag gillar oss två


Ida ynt Tommy goes Finland?! :O

Japp, och nu är jag inne i en sakna Markkula period. Ringde henne igår! Ville helst inte sluta, men när jag insåg hur tjurig mamma och pappa skulle bli efter ett långt samtal till Finland var det dags att lägga på. Jag längtar redan tills jag ska dit den 5 Juni! Måste spara pengar nu som jag kan spendera på alkohol och markkula mys! Tänk att Tommy ska få komma ut och se världen lite! Jisses va lycklig han kommer att vara! Kanske ska Fanny åka med i Tommy till Finland. Frågan är Fanny om du vågar åka en homosexuell peugeot med rosa ratt muff! Det blir nog bra, riktigt bra! Det känner jag på mej! :D
Annie Jens och Mange har varit borta alldeles för länge nu. Jag saknar er också! Och självklart alla mina tjejer i London! Damn! Borde åka dit och krama på er lite!

Imorgon kommer den mäktiga Jennie Gustavsson till mig!! Anledningen är mest för att hon vill sno all min underbara musik på min dator! (Jaaa hon gillar faktiskt min musik till skillnad från alla mina andra vänner) Meeen hon kommer också för att skåda det underbara landet Hånger! Undra om hon vet att hennes telefon förmodligen inte funkar här ute och även att det ligget så öde som det gör! Men Jönköpingsbo/Hillerstorpsbo som hon är så behöver hon se dessa fina grannskap här ute på landet! hahahah ;D
Nu ska jag sova för imon väntar ännu en hård dags arbete!

xoxo

31/3 Knäcke

Åkte till Kirre ikväll. Drack lite vin, umgicks lite. Det var lugnt ikväll. Bara mysigt faktiskt. Sen gick jag hem till Joppen! Blev hungrig. Suck! Allt jag hittade var knäckebröd som gick ut 31/3. Inte så farligt faktiskt. Inget smör. Inget pålägg. Suck! Är fortfarande hungrig. Jakob spelar FIFA. Jag sitter i soffan.
Imorgon då? Fika/Picknick? Emmy? Johan? Jennö? Har hört rykten om att det vankas dåligt väder imorgon. Då sitter vi på min altan eller nått? Jag vill ha fika!
Hungrig Hungrig Hungrig ....... trött också
Godnatt
Tack för ikväll! Jag gillar er!
XOXO

påskafton

Blev kvar i värnamo igår, var hemma hos Martina. Och det var jätte kul! :D sen mötte jag upp mina bröder och åt kebab och hittade på massa annat skit.
natten blev lång men tillslut somnade vi hos joppen alla tre. romans.
nu sitter jag som vanligt kvar i hans lägenhet. han tränar. jag är hungrig och trött. och jag orkar verkligen inte gå och hämta bilen hos kirre.
snart ska vi äta middag med familjen, och så får vi se vad som händer ikväll ?! puss och hej leverpastej!

Dagens ilandsproblem

Jag satte på playstationet för att kolla på scrubs, satte mej sen i soffan och gosade ner mej under filten. Då upptäcker jag att fifa 09 skivan var i och jag måste gå fram till tvn igen för att ta ut skivan för jag vet inte hur man kommer ut till startmenyn annars, och det kändes alldeles för anstängande för mig, jag ligger ju så skönt?? typiskt!
Det är tur att det är bra musik iaf! (A)

Lååååång fredagen

Igår var det mycket trevligt hos Kirre. :D mycket folk och härligt drag. Jag var dock lite små seg men det var kul ändå :D Det blev harrys också, där vet jag inte vad jag gjorde redigt. Jag satt mest med ett gäng korkade människor och diskuterade oviktigheter (joppen och hans kompisar är inte som dom ska) :D kebab hör så klart till kvällen och sen gick jag och jakob hem. Sov här inatt och sitter fortfarande i hans lägenhet och kollar på scrubs. Ikväll vet jag inte hur det blir redigt, funderade på jkpn med emmö och jennö ett tag men jag tror inte jag orkar jönköping! Har tröttnat lite på det. Så det blir nog Värnamo som det ser ut nu. Men mina pinuppor lär ha rätt kul utan mej ändå. (A) Förresten! Kollade på gamla saker på jakobs dator och eftersom det är min gamla så ligger en del sparade saker kvar där liksom. Och jag hittade ett blogg inlägg som Malle hade skrivit. Hahaha det var den dagen siv dog!! emmy kommer du ihåg? min fisk. åh. Jag var verkligen lessen, begrande den i toan på morgonen innan skolan! hahaha. jisses! och emmy var den enda som inte skrattade åt mej, hon blev med upprörd bara för att hon faktiskt var moster åt fisken! haha man kan inte göra annat än att sakna ugglan tiderna!!

för att sammanfatta gårkvällen med nårra smidiga ord
- fest
- sjuk blandning
- smirnof ice
- Kirre
- dans
- tjuriga grannar?
- öråd!!
- alban i hatt!
- kebab!
- extra poäng till Vilma bara för hon är cool

Nu ska jag fortsätta med mitt kära scrubs! så de så!

Förresten hade jag missat dagens ros, men när jag .läste det fick jag en tår i ögat! Makkie gud va jag saknar dej! Kan inte du ta med pojken hit istället?

xoxo

Spikmatta

Har haft sjukt ont i ryggen dom senaste dagarna, och det har strålat ut i högerarmen. Sen fick jag låna en spikmatta av Laila och det känns redan mycket bättre. Gjorde lite ont i början men sen blev man varm i hela kroppen! Sen låg man där en kvart och när det var dags att resa sej upp satt den typ fast i ryggen. Men det var sjukt skönt. Var som att få en massage! Så det är helt klart en sak jag ska lägga pengar på nu. Fantastiskt!!

xoxo


Kusinerna

Jag har spenderat min tid sen i torsdags hos mina kusiner. David och Elsa! Jag har bott hos dom för att jag är rädd för att vara hemma själv och mina gulliga föräldrar gav sej av till tandådalen och jakob och joel är på träningsläger. Därför bor jag här. Deras dator har varit sönder så därför har jag inte heller kunnat vara inne på internet. Ganska skönt!
Jag har legat i solen och läst för det mesta! väldigt skönt! :D
Nu ska jag snart äta paj sen ska jag in till stan och möta upp joel och jakob. ikväll blir det familjemiddag som alla söndagar och ikväll står barnen roman för maten. då brukar det alltid sluta med pizza eller tacos! för det är det enda vi kan göra! hahah.
xoxo

Vårkänsla!

Helt underbart väder ute idag, satt till och med ute i solen och åt. Mys tycker jag. Känna solen bränna lite lagom i ansiktet medans man tuggar i sej en koktkorv utanför Ge-Kås i Ullared. Man går in i en skoaffär med vårkänslan i magen och inser att sommaren nog är på väg så man köper sej ett par limegröna pumps bara för att....
Shoppat massor idag, tröjjor blandannat. Och andra roliga saker. Jag är mycket nöjd.
Vi begav oss hemåt och fick runna ner rutorna för det var så varmt i bilen första biten, hur härligt är inte det? Sen tog man på sej solbrillorna och åkte en bit innan man bara var tvungen att stanna vid sjön och äta en glass. Jag, Emmy, Jennie och Solen! Tack för idag!
Bajs och puss


RSS 2.0