Eliten drar till Jönköping!

Enda possitiva saken med morgondagen! Jag behöver detta för att slippa tänka på det jobbiga! Fan va kul det ska bli!!

Jobba på jobbet

Idag på jobbet var stämningen konstig, annat kan man inte säga.
Jag kommer sakna det stället! I morgon är min sista dag där. Jag gillar Heco, gillade mitt jobb och trivdes med alla kollegor. Men livet är hårt ibland och dte är bara att bita i det sura äpplet eller vad är det man brukar säga?
Vad händer ikväll, det hade jag bra gärna velat veta! Borde nog sova en stund som vanligt! Sen kolla på korpen ?HAHAH nej.
Jag vill visa er nårra bilder från jobbet som jag kallar "veckans klassiker"

Sarah heiel lyckades dela en pall på mitten, kartonger i hela U-gången! Men inte är hon bitter!! nejdå!

Mia vandrade igenom packen i hopp om att komma helskinnad där ifrån, men ingen undkommer the packers!
Mia blev tejpad! HAHA synd!!

Dagens bästa : "Vad är det för regler idag då så jag vet det innan jag gör fel?"
"Vi vill helst inte se dej alls idag, kan du inte ta omvägar och låta bli att åka igenom packen, och om du nu måste det så vill vi att du ler och säger hej mina små prinsessor!"
respekt Jennie! respekt!!

Dagens mat blev på sibylla, ett tecken på att man har varit där för ofta är
Han i kassan: "Hej Ida, ska du ha det vanliga? Chickybits med bara tomater och ingen sås?"
Ida: Jaa, helt rätt
Han i kassan: Och sen en burk cola, ingen mugg?

Yepp det är tecken nummer ett.
Tecken nummer två:
Dom skriker från kassan: "SARAH DIN MAT ÄR KLAR"
Dom skriker från kassan nårra minuter senare: "CHICKY MEAL KLART, DET VAD ELINS VA"
Dom skriker från kassan nårra minuter senare: "IDA DINA CHICKY BITS ÄR KLARA!"

Japp, och där var nästan hela packen kända, nu ska jag sova. Sen ska jag nog ringa Johan igen för han svara inte. Han sover nog han med!!

Hej hopp!!


Hv - Brynäs

Jennie var lite mobbad idag och hade inga andra vänner så hon lyckades tvinga med mej på hockey i Jönköping. Hv - Brynäs var det! Hv vann så klart med 3-1 och det var vi riktigt nöjda med! Vi hade helt klart hallens bästa platser och vi kände oss nästan lite som kungar där uppe! haha. ;) Taco bufé bjöds det på också eftersom pappa Gustavsson har VIP-kort och hela köret!  Gott som fan var det vill jag lova! Så jag får helt enkelt tacka henne för en trevlig kväll. Blev faktiskt en skit kul kväll! Fick ju till och med träffa jennies mamma som var så söt så, sånna människor gillar vi! Tummen upp! Vad mer ska man säga?
Dagens ros - får väl gå till jennie då!
Dagens ris - gubben som snodde vårat program, så att vi var tvugna att sträcka oss flera centimeter för att ta ett nytt !



Nu ska jag sova så jag orkar med att gå upp imon för att påbörja en helt ny dag på jobbet! Yeeey!
Godnatt katt!!


wiiiee

Klar, godnaaattt!

T-Man

På fredag ska jag jennie och emmy förbärma oss över en ensam liten pojke från herrljunga vars flickvän har lämnat honom i 3 månader för en resa i asien. Tobias är ett stort fan av mej och mina vänninor så han planerar kommande fredag väl!

Tobbe säger:
jag tänkte att bjuda på rosa mjölk-drinkar laget runt!:D:D
det inkluderar självklart rosa sugrör och mini-paraplyer
Tobbe säger:

okej, men så här lyder planen!

du fixar 20 liter filmjölk, en heloumtub och en slägga.

jag fixar en uppblåsbar minipool, ett stetoskop och en kolsyre släckare

Tobbe säger:

fixa det och sedan möter du mig vid tågstationen i jönköping på fredag kl 18:42

Tobbe säger:

jag ska vara Jennies wingman btw!

Jag kan inte säga annat än att jag gillar hans första plan, men desto mer han skriver desto mer skum blir han, herr axelsson. Mr T.
Ack ja, vi får la se hur det blir med detta. Inget kan gå fel men två Hånger bor, en färnestad bo och en Herrljunga bo i Jönköping! hahahaha.

Nu ska jag forstätta uppdrag "få in musik på emelies rosa ipod" vi får se hur det sluta. Emelie! Hej förresten! Vill bara säga att jag hatar din ipod. Men envis som jag är så ska jag få in musik på den utan att lyckas radera alla låtar som redan finns! Om det så ska ta mej hela natten... så kommer jag med hängiga ögon och ett tempo som en död snigel så är det ingen annan än dej du ska skylla på! haha

Godnatt!


Roman Söndag

Jaao, igår spelade mitt älskade hånger if sin första träningsmatch detta åter. Vinst med 1-0 och Joppen var jätte duktig :D
Idag spelade min lilla prins David fotboll, men eftersom jag gillar att sova så missade jag den matchen.

Men dom var tydligen jätte duktiga iaf!

Ikväll är det söndag, söndag för familjen Roman betydet söndags middag. Jakob kommer hem efter deras träning så hela familjen är samlad. Idag blev det biffar. Nu sitter dom andra vid tvn. Senare ikväll ser ut följande..
1. Pappa åker iväg nån timme på innebandy och när den är slut har vi som traditon i vår familj att han köper hem en coca cola bara för att den som senast handlade bara köpte en till ikväll som redan är slut. När han ändå ska köpa cola så kommer mamma på att det hade varit gott med en lakridsbit och joel kommer på att han vill ha cheese balls!
2. Vi bingar oss vid tvn en stund men när Beck börjar så börjar också söndags tjaffset. Jakob hatar beck och vill inte se beck. Förra veckan löste vi det så att pappa lånade en extra tv box så jag och mamma kunde kolla uppe medans killarna kunde kolla på zlatan där nere. Men idag så har vi lämnat tillbaka den så då förmodar jag att det kommer sluta med att jag och mamma får våran vilja igenom som vanligt och får kolla på beck (annars blir det ett jävla liv) och jakob tjurar och väljer antingen att åka hem eller att spela tv spel där uppe med joel resten av kvällen.
Jag kan ändå inte säga annat än att jag älskar när jakob kommer hem på söndagar och familjen är samlad. Vi äter god mat, skämtar om det mesta, drar våra livs historier, driver lite med pappa och mobbar joel! Allt är som det ska vara! Nu ska jag ut och umgås innan pappa kommer hem med cola!

Pusss

Foootboooll

Igår sög det på harrys, så ni som inte var där missade inte direkt nått.
Nu ska jag åka och kolla på fotboll. Vaaaaa? Tänker ni.. Vadå fotboll? Ida fotboll?
Men då kan jag helt enkelt säga att Joppen spelar och då blir allt mycket mer självklart.
Jag ställer upp för mitt favorit lag Hånger IF, tvivla icke på det!
Pusss

förfest?!

Har bytt om alldeles för många gånger nu. Men snart ska jag väl ha bestämt mej.
Sen blir de harrys med, yeey! Känns som en bra kväll ikväll, man är lagom dragen och kan tänka sej att ha kul på harrys ikväll. Vad ska man säga?!
Där uppe på övervåningen sitter mina 4 vänner.
Jennie Grodan Knatten - vad ska man säga? Skön kvinna det där!
Emmy lillan Lundberg - Otroligt charmig och bland dom sjukaste kvinnorna jag mött!
Daniel lillpäron andersson - TÖNT hoppas han åker hem snart!
Johan Kalvarsson - HAHAHAHAHAHAHA puss på dej din lutfisk!

För er som inte fattade så menar jag inte att daniel är en tönt, han har dock konstig musik smak!
Frågan är hur pass mycket drag det blir åp¨harrys ikväll? Mer än på min lillebrors rum när jag och mina fyra sjuka vänner sitter och lirar singstar!?! Kanske, kanske inte?
Ja visst, ni kanske tycker att jag är osocial som sitter här och skriver när jag har halva huset fullt med folk, men helt ärligt. Dom klarar nog sej själva, alla dom där uppe känner mina föräldrar ganska väl och dom kan gott sitta där uppe. Dom är en del av familjen liksom! Speciellt Johan då, som till och med kommer ner på sommaren med blommor till mamma, det är fortfarande mammas favorit stund i livet när en liten johan alvarsson kommer ner med blommor och säger "du sa ju att du gillade syrener så jag plockade nårra åt dej" jag tror mamma är lite kär i Johan! Jag är kär i Emmy, hon är kvinnan i mitt liv. Jag bara känner det!
Nu ska jag inte sitta här och babbla! Eller egentligen hade jag inte haft nårra problem med det. det enda man här där uppe är jennie skrika/sjunga nån gammal goding.

Så nu ska jag avrunda detta förbannade inlägg med att säga
HEJ EMELIE
och hejdå ni andra! PUSSS

Fest a la Romans...



Förfest i ljusekull, ja men de funkar ju det också!! Vi ses i dimman gott folk!
Kyss och Smisk

Liksom!

Det var lite för mycket "liksom" i förra inlägget. Jisses, det är som en drog! Det finns tre ord jag borde sluta använda helt, typ, asså och liksom! Fan för dom orden.

Liksom!

Det var lite för mycket "liksom" i förra inlägget. Jisses, det är som en drog! Det finns tre ord jag borde sluta använda helt, typ, asså och liksom! Fan för dom orden.

Jooooooooooooooohan

Nu borde jag sitta här och skriva om hur mycket jag hatar folk som bloggar men verkligen inte kan blogga, som liksom är helt ointressanta. Men det går ju liksom inte med tanke på min blogg, den handlar ju liksom inte om någonting. Jag kom och tänka på en sak här om dagen, om jag skulle träffa en person som var precis som mej på alla sett och vis så skulle jag hata den personen så sjukt mycket att jag förmodligen inte skulle kunna vistas i samma rum som henne. Man måste nog komma på ett sätt att hantera mej för att kunna vara min vän. Låter det förnuftigt? Nej det gör det inte! Åt helvete med mej! Och åt helvete med Morgan Alling. Fy fan för honom, han är äcklig! Fast han är ju emmys lilla prins, dom kan gott ha varann... Sitta hemma hela dagarna med sperma fläckar på byxorna och vara äckliga. Programet Hjälp har förstört min syn på människor!
I morgon är det fredag, vad betyder det? Inte mycket... Blir förmodligen harrys, men det är inget att hoppa för. Man kan ju inte gärna vara glad för att bränna sina sista pengar. Däremot så blir det mat på kiosken imon, biff, klyftpotatis och vitlökssås. Sen kommer jag och emelie gå runt och lukta as gott i munnen resten av dagen, prefekt uppladdning med vitlök innan harrys-kväll!
Förövrigt har jag inga mer åsikter att dela med mej av, som vanligt för en Hånger bo, vad vet vi egentligen liksom?!
Johan är bra, nästan lite för bra idag. Jag Johan och hunden Saga var ute och gick, eller gick och gick. Johan hoppade mest runt med hunden.


Puss på dej din fjant! Johan Hans Alvarsson, mannen, myten , legenden!

Nej, nu ska jag snart sussa. Med tanke på att det är jobb som gäller imon. Min dag ser ut följande:
06.30 eller 07.00 Jag kommer när jag har vaknat runt denna tiden
09.15 - 09.30 Frukost!
11.00 - 11.30 Fredas Fika!
12.30 - 13.00 Lunch på kiosken!
14.00 Slutar för dagen och åker hem och sover.

Visst har vi skrämmande jobbiga fredagar gott folk? Hur ska jag orka!?

Jag är sugen på att göra nått kul, oväntat och knasigt. Har bara inte kommit på vad, har nån dåre där ute förslag så kan ni ju höra av er!

GODNATT, So Long Flagstång

Massa

Idag känns det som om jag har varit effektiv, har fått massa gjort efter jobbet.
Hann ju till och med med att utklassa joel och niklas i lite buzz!
Nu har jag mest ont i huvudet men när mina två alvedon har satt igång med sitt så ska den nog försvinna också.
I morgon är det torsdag vilket innebär för oss (vi som är rädda för förändringar) asså jag och emelie att det blir lunch på high chaparall där det serveras ärtsoppa och pannkakor! mums! Sen vet jag inte vad som händer, jag ska nog sova resten av dagen efter jobbet så jag blir frisk igen för i helgen ska jag då icke sitta innanför dessa rosa målade väggar. Förresten borde jag göra om mitt rum, det är på tiden nu känner jag, jag får ju inte ens plats med alla mina kläder i garderoben längre?! så det måste vi hitta en fiffig lösning på hrm. Nej, nu orkar jag inte tänka mer. Klockan är 23.08 och jag ska sussa! Jag har kommit in i ett lägga mej tidigt stim och jag ska försöka hålla mej kvar i detta :)

Fnys!

Doktor Sofie

Min mamma ska alltid veta bäst, alltid! Vad man än säger att man har ont så vet hon anledningen tex Jag har ont i magen, så säger mamma du åt för mycket. Det kan absolut inte vara nån annan anledning än att jag åt för mycket!!
Idag:
Ida: Jag rev bort en skinbit från min läpp och det gör så jävla ont!
Mamma konstaterar: Jaa, du måste ha svinkoppor!
Ida: Men vafan mamma jag rev ju bort en skinbit så det blöder, det är inte svinkoppor!
Mamma: Jo man har lättare att få sår och så.
VAFAAAAN?!

Min 20åriga tösabit!

Inlägget idag ska utan tvekan inlägget tillägnas Jennie Knatten Grodan Cnattingius för detta är hennes 20års dag!!
Och folk påstår att du har förändrats, pft

                                                     


Puss på dej älskling

hahahaha

03.06 Vafan ska jag, en vanlig kille i creme fresh göra?

Alla hjärtans dag

Jag skulle på date, med Jennie. Haha, det hade varit mysigt. Men istället ligger jag här med feber, hosta, förkylning och troligen halsfluss! UNDERBART. åt helvete med. Sen är jag hungrig med, har inte ätit på hela dagen för det gör så förbannat ont i halsen. Eller jo jag tog en chips bit innan, för det såg så gott ut, men det är ju inte direkt det mjukaste man kan äta så efter att ha lidit en bra stund efter den sväljningen så ville jag nästan nita mej själv!
Kanske har nån soppa i kylskåpet?

FREDAGEN DEN TRETTONDE

Myten stämmer om fredagen den trettonde, jag borde inte ha gått upp ur sängen idag! The Packers, jag gillar er starkt!

Depp

Jag vet inte riktigt vad jag hade tänkt komma med detta inlägget. Kanske lite klaga?! neeeh orkar inte. Jag har bara ont i halsen, hostar satan och förkyld som aldrig förr. Idag sysselsätter jag mig bara med att kolla på sveriges värsta bilförare. Men jag blir bara arg, riktigt förbannad faktiskt. Helveters jävla idiot kärringar, vafan tänker man med?! Åhhh. Jag gick istället in på 1000apor och kollade på andra idioter. Dagens dåre kan roa en stund iaf. Men jag har fortfarande hosta! Dricker lite te och det blir inte bättre i halsen. Tänker tillbaka på dagen som har gått, turk musik med jennie och ärtsoppa och pannkakor med EMELIE och elin. Mumma!! Ja, emelies namn blev med stora bokstäver, men det är för att hon är emelie med stora bokstäver, så enkelt är det så ni slipper fråga.
Snorig är jag med, ska ta lite nässpray.. även om jag tycker det är sjukt äckligt. uuuuh, luktar illa och sen bara tanken på att resten av min familj också har stoppat upp den i näsan.gah.
Borde hitta en gäst som vill följa med mej på mary kay den 24?! Kanske frågar nån nån dag om ni inte hör av er till mej?! ^^ Jag är just nu för trött för att göra nått alls. ligger på magen och funderar på om mamma skulle kunna gå med på att komma in och borsta mina tänder så jag slipper resa mej! Jag ger upp den tanken.... jag avslutar ett mer eller mindre tragiskt inlägg med en låt, blir inga muppar denna gången dock! och ingen tun tun tunak. men det får duga ändå!
Puss

Mahna Mahna




Helgen har varit bra, först började den med ett aviserings mail i min inbox där det stod att ett tio kila tungt paket är på väg till mej. :D wiiiie Sen blev de förfest i mormors källare med mina två babes jennö och emmö. Sen blev det även harrys, som för ovanlighetens skull var riktigt kul! Förutom att Aron var där, men men...
Sen igår blev de buzz och singstar hela natten i mitt kära hem i hånger. mamma kom även hem framåt natten och framförde sången som mössen sjunger i askungen när dom gör hennes klänning. mycket bra morsan!!
Jag lagade även en sjukt god kyckling med pommes och bearneisesås som jag bjöd min kära vän Johan på. Och idag började dagen med buzz a la familjen roman och nu är jag trött!


Kolla in ögonen!! mjaaao, ANNIE SAKNAR DEJ!! XOXO



Eftersom Annie inte är hemma så blir Tobias aningen rastlös vilket betyder att detta är vad han sysselsätter sej med. Fint tobbe mycket fint! Men jag vill ju ha ögon med. :O

Nu är det mat! så tjing tjong vattenballong. hahahaha

Dagens tanke

När jag vaknade idag på morgonen tänkte jag "Fan nu har min andra halva åkt, min annie får jag alltså inte se på över tre månader" Min andra tanke var "Varför i helvete står en toalettstol mitt i köket?!" Fråga mej inte, pappa är felskapt. Min tredje tanke var "Vad händer med mitt liv? Alla åker, och här är jag!" Elinis och Hannis, även om jag var sjuk och missade eran avskedsfest betyder det inte att jag älskar er och kommer att sakna er!
Nu ska jag sova för jag är trött, ganska logiskt va?!

två saker till bara!
1. johan och pontus tack för ikväll, det var mysigt med buzz även om jag vann hela tiden!
2. annie, vill du komma hem igen så får du det (A)


"So long flagstång" som min kära vän sune hade sagt!

Dagens annie ruta:
Jag saknar dej även om jag träffade dej igår, tror jag saknar dej bara för att jag vet att jag inte kommer se dej på ett tag. Ikväll har jag varit hemma här och spelat buzz inget mer du behöver veta. Jooo, jag litar inte på Jens och Mange, så sov med ett öga öppet!


RSS 2.0