Morr

Idag har jag stängt på fritids, det betyder att jag inte lämnade jobbet förrän 18.00. När jag kommer hem har jag 3 missade samtal av dolt nummer på mobilen och 7 missade på hem telefonen. Jag är så sjukt nyfiken på vem detta kan vara?! Gah
Aja. idag har jag haft gympa igen. 1 ägg 2 ägg 3 ägg 4 ägg 5 ägg 6 ägg 7 ägg 8 ägg. hönan ligger still och värper tuppen står brevid.... nån som kommer ihåg? haha Kul var det iaf!!
Jag har sorg i mitt hjärta, jag saknar mina vänner sjukt mycket alla london-, thailand-, Vietnamn-. belgien-, kanada-, osv -vänner! Åhh jag behöver med komma bort, men då slår pengar problemet till. Skulle jag helt plötsligt bli miljonär eller nått så hade jag kommit och hälsat på er allihopa!!
Så för att bli lite lyckligare så ska jag jennö och emmö till ullared imon, det ska bli mys. :D

xoxo

Allt och ingenting

1. Det var riktigt mysigt på våran picknick idag! (bilder kommer imorgon)
2. Jag kommer vara trött imorgon med tanke på att jag öppnar skolan imon och är fortfarande vaken!
3. Jag har precis lagt in en stor order och kan knappt vänta tills den kommer!
4. Joppen var här ikväll, scrubs, buzz, cola och massa mys. Det tycker jag om! Jag gillar mina bröder!
5. På onsdag ska jag och Jennö till ullared. Och det ska bli riktigt kul!! (emmö du kanske vill med? Jag ringer dig imon efter jobbet!)
6. Nu bränner jag just världens bästa scrubs soundtrack skiva!!

xoxo Ida

Helgen

Fredagen var riktigt kul på harrys trots min nykterhet, jag är ju absolut inte van att vistas bland fulla människor medans jag själv är nykter! Men jag hade faktiskt kul, det var ett bra harrys denna gången! Sen körde jag hem mina kära hånger vänner och Pontus bjöd på korv som tack för sjutsen! :D jag borde vara nykter oftare! haha
Igår var det meningen att jag skulle leka med tessan, men mamma och pappa gjorde inte klart maten förrän halv 8 och efter det gick all sug ut ur mig, jag blev trött och allt var jobbigt. Så det blev en lugn hemma kväll istället. så får jag leka med tessan en annan dag.
Idag är det söndag! Jag gillar söndagar! Vanligtvis brukar det bestå av fotboll. Och idag skulle jag kolla på Joel först sen på damerna. Meeeeeen, så ringer Johan och har fått för sej att jag han, jennie och daniel ska köpa mat och åka ut nånstans och ha piknick! och jag är inte sen att tacka ja för det lät mycket mysigt! ska till och med ta med mej kameran som inte ha fått komma ut på länge!! så bilder kommer nog senare!!
nu ska jag skynda mej så jag är klar starx innan tre även om alla vet att Johan är värdelös på att hålla tider och lär förmodligen inte dyka upp förrän 10 - kvart över!! mjaao
xoxo

Nattens fylle samtal 03.30

Samtalet bröts och personen ringde om igen!
- ASSÅ Jag höll på att drunkna i en vattenpöl och jag visste fan inte vilken knapp jag skulle trycka på!
HAHAHAHAHA Jisses!!

Nu ska jag iväg på fotboll! wallah!! fast först drar vi erikshjälpen för att kolla om de finns nårra skor inne idag!!
Puss och hej leverpastej

Vårkläder

Det blir mycket roligare att sitta vid datorn om man flyttar datorn till köket har jag kommit på!! mmh
Min garderob är helt full med nya kläder nu. Köpte ju lille + orange tunn jacka typ + snygg skarf + två nya fina pumps förra veckan. Och igår kom mamma hem med ett par nya jeans leggins och en rosa blommig tröja till. Och idag gick jag och jennö på stan och handlade 2 jeans leggins, en orande klänning, en lila klänning och ett par nya blommiga skor. åååh va nöjd jag är. :D för att inte glömma nårra linnen i roliga färger också. Yeeey!! Nu ska bara pappa bygga om min garderob nån gång så jag får plats med allt. haha. gah!
Jennö och jag tillbringade lite tid tillsammans med shopping och fika, det var mys pys. Sen slog den briljanta idén oss att vi skulle på bio ikväll.Shopoholic eller vad den heter. Så ringde vi emmö som bokade biljetter och dyligt så om nårra timmar drar det iväg till Jönköping. :D nu ska jag göra klart våfflorna tills mamma kommer hem!!
xoxo

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHH

Åååh, idag är allt jobbigt. Eller ja inte egentligen. Jag är ledig idag så jag får göra vad jag vill med mitt liv! Jag tänkte att nu fan ska jag till ullared eller lager 157. Men så vaknade jag nu? Nu är de väl nästan för sent att åka?! Eller.... Gah! Sen tänkte jag att jag kanske skulle gå på stan en stund, men hur kul är det helt själv? Nehneh, sen ska jag dessutom stänga imon, på en fredag. Gah! Men det blir iaf kul i morgon kväll när jag ska träffa the packers igen :D wiie. Hoppas bara att Jennie följer med och livar upp stämningen denna gången, jennie?!
Jag borde förbereda mej tills imon, men de orkar jag inte. Sen borde jag åka ner och köpa lite nya vår kläder också, men då måste jag ju klä på mej först!! Åååh. Sen har jag inte sovit för att jag inte har nårra gummi lister i mina fönster så det blåser rakt in på mina ben!! Och dom få timmarna jag har sovit, gissa vad jag har drömt om då ? FIA MED KNUFF!! Ge dej Ida!!
Nu ska jag duscha!!
xoxo

Annöö



Du har varit borta för länge nu! Kom hem till mej!! <3


uppdatering

Igår var det smink utbildning i gislaved. riktigt kul och man blev riktigt peppad också. Var kul att träffa så många andra fristående hudvårdskonsulter också. På fredag ska jag ha min första hudvårdsklass som jag håller i själv. Innan hjälpte ju Lotta mej. Känns nervöst även om det bara är mina vänner som ska vara där. Ska bli kul och riktigt spännande! Idag har jag varit hos tandläkaren. Och fan va arg jag blir! Jag kommer dit, dom hissar ner mej. Dom säger bit ihop. Kollar lite framifrån och från sidan. Säger "Jah det har ju inte förändrats nånting så nu behöver du inte komma hit nån mer gång" Sen fick jag betala 280kronor! VAFAN ÄR DET DÅ ? Jisses det undersäkningen hade jag kunnat göra på mej själv gratis!! Helvete, lura en arbetslös 19åring på detta sättet! Det tycker jag ät fruktansvärd tragiskt!! Funderar på att gå i pappas fotspår och skita i tandläkaren för det är så onördiga pengar. Damn! Ska börja snusa istället kanske, pappa säger att man inte får nårra hål då ?!
Aja, efter tandläkaren så åkte jag hem till mormor och åt middag. Sprödbakad fisk och hemmagjord potatismos! MUMS! Mätt och belåten tog jag mej sedan hem och fortsatte med det jag har gjort dom senaste dagarna. Spelat fia med knuff. Fan för Linda som visade mej det. haha. ;) Är helt beroende framkallande. Så där sitter jag med dryga tyskar, nederländare, fransmän, norskar osv osv. Och spelar fia med knuff hela dagarna och hela nätterna! Japp, det är mitt liv helt enkelt.
Eftersom det är våffeldagen idag så ska jag göra våfflor till mamma och Joel snart. Dom kommer bli så lyckliga så :D

xoxo

Min lördag

Jag spenderar mina dagar för det mesta åt att sova, äta och vara ute och flänga. Men när hinner jag blogga? Jo i princip så hinner jag alltid blogga men jag väljer bara de mest olämpliga tiderna. Det är just precis då det är som roligast att skriva nårra rader. Som nu tillexempel, jag ska åka 14.30 till värnamo för att se på fotboll och dyligt. Men här sitter jag istället för att göra mej iordning. För är jag klar? Nejdå! Jag har pyamas fortfarande! Japp det är sån jag är.
Igår var det lite lördags mys som vi inte visste riktigt hur det skulle vara. Det slutade med att jag Jennie och Jacob åkte in till stan för att fundera på nästa steg, vi hittade emmö bland dom coola människorna som hänger utanför netto. Först skrevet, sen donkan nu netto?
Aja, vi bestämde oss för att äta, drog oss upp till donkan där vi kom på att det är nog godare med pizza. VAFAN? Så vi åkte till en pizzeria och åt tills vi fick ont i magen. Då åkte vi förbi willy och inhandlade kryptoniter och chips och stack sen vidare hem till mej där vi kollade lite på robinson och sen drog vi till med Edwars scissorhands. Sen åkte alla hem, utom emmy då som jag släppte av vid netto där vi mötte Ante och Mårten som tydligen också har kommit på att det är coolt att hänga utanför netto. Sen åkte jag och emmy med varsin bil ut mot forsheda där emmy somnade i sin lilla säng medans jag påbärjade uppdraget "hitta Joel" efter en bra stund kom jag tillslut hem med lillebror brevid mej i bilen och somnade jag med! och här sitter jag nu. snorig och dan.
FÖRRESTEN, jag köpte skor igår, två par skor. så jävla nöjd är jag med. Sen var det ju givetvis en del kläder i påsarna med men det var skorna som var roligast! wiiiee.
Nej nu ska jag skynda mej! har som sagt inte många minuter på mej. Men jag och Tommy brukar komma i sista sekund.
Mina damer! ni vet vilka ni är. Hur blir det med Beck? Jag ser fram emot det ^^ haha
xoxo

Glader



Detta gjorde min dag/natt. Nu kommer jag kunna somna som en helad och lycklig människa!!

Annars var det riktigt mys ikväll, vi förfestade hos Tessan! (tack gumman för förfesten och erbjudandet om sovplats men jag kom hem iaf)
Många glada människor var där som jag tycker var riktigt mysigt att träffa! En extra puss till Kirre bara för att hon är Kirre! Nu ska jag kolla på scrubs och äta lite chips! sen ska jag sova. Klockan står på 10.00 för imorgon 11.00 spelar Hånger IF- Bor på ljuseveka!! wallah!!
xoxo

uppe med tuppen

Igår gick jag och la mej typ 02.00. Hade så mycket att göra igår innan jag kunde somna. Sen vaknar jag idag vid 06.00 och är helt klarvaken. Jag lyckas somna om igen vid strax innan 7 nån gång och så ringer dom från Forsheda vid 07.15 och vill att jag ska jobba idag. Jag har nu gett upp hoppet om sömn i mitt liv. Det är bara att ställa sig i duschen och åka dit. Och här sitter jag, som vanligt. Jag fattar inte det, jag har brottom och ändå fastnar jag här. Det är som en drog.
Solen skiner idag och det är mysigt tycker jag! Det är inte lika jobbigt att gå upp då. Hade det regnat idag hade jag nog inte gjort det.
Var ju på unit möte igår med, det var roligt tycker jag. Ännu bättre blir det nästa vecka när jag ska till Gislaved på en smink utbildning med min unit.:) wiie
Nej Ida, skynda skynda!!

MK Unitmöte

Eftersom det blev värsta snöstormen förra gången jag skulle på unit möte så kommer istället idag vara den första gången för mej. Det ska bli riktigt kul. Emmö skulle följa med mej först men snuttan blev sjuk så nu får jag åka själv med faster, lite trist men men. :) En annan gång får det bli emmö!
Lovade eventuellt Johan igår att jag skulle komma och kolla på han idag. Men inge kunde ju följa med mej eftersom jennie jobbade och lina vaknade fem över halv 10.  :/ Hoppas du inte hatar mej gubben :) Lovar ju att ställa upp en annan dag i veckan! (A)
Annars händer inget nytt, famlijemiddag igår som vanligt. Mys pys var det.
Just nu spelas scrubs soundtrack i mina högtalare. HÖR DU DET JAKOB?!
Känns bra, man blir glad av dom låtarna.
Nej nu ska jag skynda på för att hinna göra mej klart och få på min kjol och kavaj och pumps innan Lotta kommer! wiiee. Skönt med dresscode tycker jag, då behöver man inte fundera så mycket över vad man ska ha på sej!

xoxo
p.s. lycka till Fatzoo, 4 är det som gäller idag. Jag tror på dej! hahaha

Typiskt

åååh, Joels fotboll började 15.00 och här sitter jag :O

At Jonna Nyrells

Det är helt sjukt vad jag älskar mina vänner! Ikväll var lika roligt som alltid när jag är med er!
Jonna kommer jag helt klart sakna, hon är ett energiknippe för sej! Det var jobbigare än vad jag trodde att det skulle vara att säga hejdå till henne och se henne stå lagom tårögd i dörren. Även om det bara handlar om ett par månader så är det fortfarande en av mina närmsta vänner som åker till London. Jag saknar mina london vänner, som fan! Allihopa!! Hoppas ni har det bra där borta.
Nu ska jag sova, efter en tallrik pommes och kebabsås med Johan så blev kvällen fulländad. Även om jag aldrig trodde att jag skulle komma upp ur sängen tidigare idag. Gah

xoxo Idzo

mjaaaoo

Åååh!
Kvällen går var kanon kul! Jag, Emelie, Sarah och Elin det är fan mys det.
Idag där emot är det lite krassligt, gah. Men vad passar inte bättre en dag som denna?
Fooootboll! Om en kvart så jävlar!
Ikväll blir de nice satan!! :D
Hörs efter matchen. Puss


Trött

Herregud....

Morgon stund har guld i mun?!!??

Det var nästan lite segt att gå upp tidigt idag, men nu är jag iaf uppe och pigg som en lärka! Tommy får stå hemma idag, skönt för honom. Eller hemma och hemma, han får stå på Haga. För jag åker med Hanna, samåkning är alltid trevligt. Även om det brukar sluta med att jag somnar i bilen -.-
Jag har sovit helt sjukt skönt inatt, så det var sinnes sjukt jobbigt att gå upp. Jag låg där under mitt varma sköna täcke och mös. Åh!
Förresten har jag drömt en jätte wierd dröm. Lina blev kidnappad i mormors hus. Och vi letade efter henne men hittade henne inte. Sen efter en stund upptäckte vi att hon låg mitt på golvet. Daah. Och när vi band upp henne sa hon "Men det är verkligen lugnt för det var den där snälla kidnapparen" Snälla?! Ofta det finns snälla kidnappare. Men sen kidnappade han hela min familj och han var ganska snäll. Han satt och kollade på tv med oss och pratade, han var som en bästis. Och sen sket han i att binda fast mej för att han var tvungen att åka och köpa nässpray på apoteket. Sen ringde min klocka. Hrm.....

xoxo Ida

Snöööööööööööööö igen, vafan

Jag och Lina lyckades ta oss ut i snökaoset för att se på fotboll. Här snackar vi sanna supporters! Där stod vi i våra skinjackor och jeans och frös häcken av oss! Men vi var ju duktiga nog båda två att ta på oss lång kalsonger! Ett steg bättre än förra gången!
Matchen var kul att se, men var tvungen att avbrytas när det var lite för överdrivet med snö på planen. Slutade 1-1 i halvlek. Joppen gjorde Hångers mål, stolt blir jag :D Fast jag missade det för att Lina var tvungen att visa att hon hade tagit med udda vantar denna veckan också! Haha. men de är sånt man får ta. Eftersom det stod 1-1 när de slutade så förlorade jag ju iaf inte vadet ^^
Det var lite skrik och gap och en hel del svordommar men de är bara mysigt snön hade jag kunnat hoppa över. Men jag tycker att pojkarna ska ha på sej mössa! Nej nu ska jag sova, imon ska jag jobba i Forsheda på Kottens dagis där. Det blir nog kul. Jag och Julia.
Nattinatti nuffsan!

och förresten, FAN VA REN TOMMY ÄR NU. Har tvättat skiten ur honom idag, hell yeah!!


Bild tagen av Ida Roman 2007-08-05
Hånger IF - VMO Södra

fotboll är livet

Jag vet att jag är konstig, det har jag alltid varit! Men idag är det nått speciellt sjukt med mej. Jag är nervös. Så nervös att jag inte kan somna. Och vet ni varför? Hånger if möter södra imon! HAHAHAHA galet. och det är jag nervös för. För en träningsmatch. Det betyder att jag har blivit lite för beroende av mitt lag och dessutom betyder det att jag hatar att förlora ett vad! Men jag vet nästan att Hånger kommer pissa på södra imon. så de så! :D Fatzo är dock lite krasslig så han ska inte vara med. (ska jag vara ärlig så tror jag inte han vågar vara med)
Idag har mitt liv varit händelserik, NOT. Jag har legat hemma i soffan och glott på tv tills klockan blev 20.00 och jag drog till Joppen för att käka pizza och kolla på manchster united - inter! Se där, ytterligare en fotbolls match. Vad har hänt med den riktiga Ida Roman ?
Nu ska ajg frälsa mitt liv åt scrubs sen ska jag hitta en ny serie att fastna i.
Hejsvejs

obeskrivligt



Hahahah, vi ser ut som fyra dårar!! Det gjorde min dag mycket roligare att få se alla calles bilder. Jisses!
Jag älskar er dårar!!
En bild säger mer än tusen ord!

Helgen och dyligt

Fredagen var mysig satan, förfest med massa underbara töser hos Mickan. Sen är de ganska mörkt men de var ganska trevligt tror jag.
Lördagen ringde klockan 10.00 och klockan 11.00 lyckades jag dra med mej en styck Lina Stigsson på fotboll. Uppiggande att stå utomhus och andas lite men dock mer eller mindre livsfarligt att åka bil med Ida Roman. Lina räddade mej x antal gånger. Fick ett snabb samtal av Markkula med, typ "skulle bara säga hej" detta lilla samtal gjorde mej lycklig. Lycklig för att veta att hon lever ända där borta i stockholm och samtidigt ville jag ta nästa färga över till Finland och se hur hon har det. Efter det spenderade jag resten av dagen åt familjen. Körde pappa och hans vänner hit och dit innan jag mamma och joel beställde Kinamat. En sjuk jakob tog sej ut till oss för att vi skulle kunna ta hand om honom och tycka synd om honom och så mös vi allihopa. Sen ringer kära far min vid 23.30 och ber mej komma till stan och hämta honom. Där inne träffar jag pappa Blomgren. Fick till och med en puss på kinden av honom! Han saknar nog sin lilla flicka! så satt jag där och tjötade med honom och nårra andra gubbar en stund innan jag fick med min pappa hem. Det var lite mysigt, jag gillar pappas bröder!
Sen kom vi hem till resten av familjen där vi satt och retade pappa lite innan det var säng dax.
Det blev söndag och Joel, mamma och pappa åkte på fotboll. B-lags fotboll suger så jag stannade hemma. Jakob var med hemma eftersom han fortfarande är sjuk. Så vi mös med bög filmer och äcklig soda stream cola! Sen ikväll har vi spelat buzz och kollat på Beck!
Det var hela min helg i princip. Tror inte jag missat nått.
I morgon ska jag klippa mej och färga håret hos Malin! Malin är duktig så det ska bli kul!

Förresten behöver jag gäster med mej den 16 Mars på ett mary kay möte. är det nån trevlig människa som vill följa med och underhålla mej så är de bara att höra av sej :)

Nu ska jag sussa!! Pussss

fyller fyllan fullt

fyfan va jag gillar kvinnorna jag var med ikväll!! de är ba så de är! Mjao! Sen kom vi till harrys och där vatr jag ensan. sarah var där med men inte hittade jag henne nejdå! själv vad jag, ensam och övergiven. tur att det var många där man känner asså! mer eller mindre roliga människor.men men, mickan är iaf bra för de va där vi var ikväll och mös med en hel drös med kvinnor! nu ska jag sova, imon 11.00 är de fotboll!! hattalahhaa! HIF A-lag! wiiee. puss och kjam!

jobbajobbajobba

Mina naglar är fina eftersom jag fick en tid hos nageltjejen igår istället eftersom idag fick jag den äran att jobba. Jag ska snart in själv med 11barn till vmo för att kolla på nån teater tills klockan 12. jag ska alltså spendera min tid ensam med 11barn i 2 timmar, hur många barn hinner jag inte tappa bort på den tiden ? gah! hoppas bara jag känner alla barn så de inte är nått nytt monster som har börjat. men det ska nog gå fint i så fall, för jag gillar mina barn på fritids. jag trivs där! marlena ringde och väkte mej nyss och bad mej börja 1,5 timmar tidigare, så upp flög jag ur sängen och in i duschen. och helt plötsligt går en gubbe förbi utanför fönstret där jag duschar! (vi har inga immade glasrutor på vårat badrum för mamma tycker det är fullt) jag springer ut och frågar pappa. han svarar "äsch det var ju bara kanal digital killen jöh" MEN JISSES, VADÅ BARA. gah. jaja. nu ska jag stocka till jobbet.
nej kollar jag på fötterna och kommer plötsligt på varför jag satte mej här! jag blev arg för att jag inte har nårra rena strumpor!! måste springa ända upp till pappas eller joels låda och hämta ett par nya! (mammas passa bättre men när jag tar killarnas blir dom så tjuriga och retas är vad jag är bäst på! )
ikväll blir det sarah!! wiiehoooo!
pussss

Städa städa varje fredag

Fyfan va mitt rum är rent, vågar knappt gå in i mitt rum utan sånna där blå plastsaker man får ha på fötterna när man ska in på badhusen! Jisses, luktar sopa och sköljmedel!
Jag har skaffat kalender också för att jag ska kunna hålla koll på vad som händer i mitt aktiva liv! Imorgon blir det en heldag med mormor! Eller hel förmiddag, dagen börjar vid 07.30 när jag och Tommy beger oss till mossle för att plocka upp mormor! Därifrån åker vi till sjukhuset för att mormor ska ha besök 1 vid 08.00. Efter det ska jag och mormor fika, det blir alltid bra fika med mormor! Antingen får man välja vad man vill på ett kafe eller så får man sockerbullar, chokladbollar och morotskakor hemma hos mormor. Efter fikat fördröjer vi lite tid med varann och sen är det dags för nästa sjukhus besök klockan 11.00. Jag gillar inte sjukhus, men jag gillar mormor så det jämnar ut sej. Sen när jag har lämnat av mormor på mossle så blir det nog till att fara ner till arbetsförmedlingen och prata lite om mitt liv! Det är jag ganska bra på att göra så där kan jag gott sitta ett par timmar innan jag åker hem och sätter mej framför datorn!
Jag vill ha en hund! Jag har kollat på hundar idag och jag är jätte sugen på att köpa en liten rackare! Hrm. Men drömma kan man ju alltid! Pappa och jag smider planer på hur vi ska göra om mitt rum. För äntligen har mina älskade föräldrar fattat att anledningen till att mina kläder alltid ligger på golvet beror antingen på för liten garderob eller för mycket kläder ^^



P.s. PACKEN jag saknar er också! d.s

xoxo ICRoman

min aktiva dag

Idag var då min första arbetslösa dag på typ 7 månader. Men inte hann jag med att fundera på det icke! Nej min dag började ca 11.15 när jag steg upp ur sängen. (Jag vaknade 06.00 som vanligt men lyckades somna igen) Jag gick upp ur sängen och upptäckte känslan jag inte har haft på jätte länge, att vara ensam hemma! Förr i tiden brukade jag sjunga högt och göra saker jag inte gör när resten av familjen är hemma. Så jag sprang omkring i mina shorts och linnet som jag sover i och sjöng en bra stund medans jag gjorde frukost! En burk majs och ett glas vatten! Något roligare fanns inte i vårt kylskåp. Jag gick och la mej i sängen igen och började att kolla på en ny säsong av House! Och gud vilken snygg man detta är! Så helt plötsligt flög tiden iväg och jag lämnade inte House förrens min lata bror tvingade mej att hämta honom vid bussen ca15.30. Efter att ha hämtat honom (och efter att ha retat honom genom att skvätta lera och dessutom tvingat han att springa brevid bilden i ca 100meter.) så gick jag och la mej igen för att kolla på resten av house. Nu är dom slut, och jag känner mej tom. Idag har jag alltså inte åstakommit ett jävla skit. och imon ska det bli ändring. Jag ställer klockan på 10.00 och då går jag upp och äter rostade mackor och chokladmjölk! Efter det så ska jag ringa min frisör innan jag sliter av mej detta jävla håret och beställa en tid. Sen ska jag gå in på alla mina sidor hos arbetsförmedlingar och uppdatera mina CV, sen blir det till att ringa arbetsförmedlingen och tala med den trevliga killen som ringer mej då och då och se hur jag har det. (han slutade ringa när jag fick anställning på heco, crap) efter det ska jag nog ringa och beställa tid för mina naglar. bara för att..... Sen efter det så om jag hinner så kanske jag ska lyckas städa mitt rum också. Då skulle nog mamma och pappa bli glada kan jag tro. "hehe tänker ni så farligt kan det inte vara" Men jo mina vänner , Ida lyckas med det värsta.

Tjing tjong luftballong
p.s. förresten emmö lundberg jag väntar fortfarande på bilderna, jag kanske inte överlever tills imon? :O d.s.

Måndag imorgon igen

Imorgon är det måndag, det betyder första arbetsveckan utan Heco. åh va jag kommer sakna dom! Det var helt sjukt jobbigt i fredags när det var dags att säga hejdå till alla. Men har liksom skaffat sej endel vänner där nu! Men men.
I morgon är jag iaf inte arbetslös, det blir fritids med studiebesök och hela skiten, vi ska till och med hinna med att hälsa på på Kärda fritids, så imorgon får Tommy ha en helt drös med barn i sej! Det kommer vara kul att vara tillbaka på fritids, synd bara att det är en dag. Hoppas ju in för faster Lotta. Sen imorgon kväll ska jag på Mary Kay möte! wiie. :)

Ida in action!! :)

Ikväll har det varit som alla andra söndagar, söndagsmys med hela familjen. Ätit god mat, spelat lite buzz och återigen bråkat om vilken tv kanal som ska vara på. Det slutade med att vi fick åka bort till familjen Jonsson Lindahl och låna deras box så jag och mamma får kika på Beck där uppe. Haha, tur att man kan låna av varann :)
Joppen visade idag sina tatuerinar för mamma , var så fint så. Står Sofie på vänster armen och Peter på höger armen.
Jag är med jävligt sugen på en tatu nu, vill skriva Jakob & Joel på mitt ben. Men vet inte hur och när. Gah. Imorgon ska jag beställa klipp tid!! Det säger jag inte för att ni ska veta det utan för att jag ska komma ihåg det i morgon när jag läser detta. Smart va? Borde kanske köpa en kalender? Yepp, det ska jag unna mej!!

Förresten var det jätte kul i fredags, centrum är ju som centrum alltid är. Men jag och Tobbe lyckades sysselsätta oss med att dricka apeltinis i baren. Gud så gott! Dom på harrys borde fan lära sej göra dom! Och mina andra små gullefjun dansade sönder sej!! Sen avslutades kvällen med 15 heliga minuter med massage av min kära Jennie!!

Nu börjar beck så hejsvejs!!

RSS 2.0