Kommer sakna er!



Frida och Matilda ska lämna oss i morgon bitti för att leva livet lite extra i självaste London!
Kommer sakna dom! Ska försöka komma och hälsa på om jag har pengar och rese sällskap!
Hade varit sjukt kul att åka till London, jag har liksom aldrig varit där. haha !
Puss på er och ha det underbart! <3

??

Har det alltid varit såhär tyst?

Gamla goda tider!

Moa Redevall, hon gjorde just min dag så sjukt mycket bättre. Jag borstade tänderna och skulle precis gå in på datan för att logga ut och sen gå och lägga mej när jag läser hennes helt underbart gulliga inlägg. Ååh det var helt sjukt va kul jag har haft i mina dar med den kvinnan! Haha, hon påminde mej om massa roliga saker som jag kommer ihåg så väl nu, men som jag nästan hade glömt bort!
"Detta är inget jävla hotell"
"Det är inget munsår, det är bara ett sår på munnen"
Pojken med guldbyxorna, osv. haha. Alla miljoner kojor vi har runt om i hela Hånger då, och alla nätter vi var vakna och bara skrattade hela tiden. Vi hade kul ihop Myran, riktigt kul. Jag undrar fortfarande ibland om våran skatt ligger kvar här nere hos mej i skogen. haha.
Tack för att du är så söt och för att du fick mej och gråta och skratta på ett enda litet inlägg, haha. Klart vi ska ses nån dag, det måste vi!  Puss

People always leave....

Just nu sitter jag här och väntar på att Joel ska bajsa klart så vi kan åka in till stan. Jakob och Kirre har varit här och ätit och lämnade oss nyss.
Igår var det trevligt, jag var inte alls mig själv. Jag var trött och tråkig och jag ber om ursäkt för det.
Just nu passar Peytons citat in i mitt liv.
"People always leave"
Jag kommer sakna alla, gör nästan lite ont att tänka på hur många som helt plötsligt ska åka iväg nån stans! Och jag sitter här hemma som vanligt och inget speciellt händer alls. Jag jobbar , jag sover.
Matilda och Frida sticker iväg till London och lever livet och skaffar sig sjukt mycket erfarenheter. Fanny sticker iväg till Kanada osv. Markkula ska vi inte ens prata om, då blir detta inlägget allt för sorgligt. Men fyfan va jobbigt det kommer vara fär mej när hon åker. Hon är ju min lankompis, min datanörd, den enda tjejen i mitt umgänge som är helt galen i tekniska prylar som jag och nu ska hon bli finsk!
Jag borde med göra nått, komma ut från mitt hus och ut i världen. jag orkar inte vara här längre, jag vill bort. Jag vill uppleva saker och jagvill träffa människor!
Jag har helt enkelt en skit dag! Fan.

Men tjejer, tack för igår. Jag älskar er alla sjukt mycket och trivs som fan med er. Och ni som åker, jag kommer sakna er helt sjukt mycket (skulle ni se mig nu så skulle ni veta att jag sitter framför datan och gråter medans jag skriver). Ha det helt sjukt bra och tänk på mej här ute i Hångerlandet ibland när ni har riktigt kul.

Joel bajsar fortfarande, han har nu suttit där en halvtimme sen kirre och jakob åkte, helt sjukt!

/ Ida

Rowdy


Mjaaooo

Ida, Annööö, Tööbb!

Cawarra

Joppen och Pappsi kom hem som dom skulle i tisdags kväll. Blev en lycklig stund, har saknat dom sötingarna :D wiihoo. Presenten dom hade med sig hem var ju inte heller fel ^^
Jobbet är bra, väldigt bra. Jag trivs asså :D
Asså nu fick jag sån lust, jag börjar längta till Media Markt!, Frågan är om det har gått för långt när man börjar längta efter en affär?! Bah, jag ska iaf dit när jag fått lön och köpa julklappar till familjen och mej själv. hööhöhöh
Sen längtar jag tillbaka lite till den röda båten. Jag, Annie och en flaska Cawarra! <3 mumma
Nu ska jag inte sitta här och babbla mer för nu måste jag sova för jag ska vara på jobbet imon vid 6.30 för att sätta på Ursula! (Kan misstolkas)

Puss


Najs eller Bajs?

mmh, fotbolls galan, blev nästan en lite mysig kväll med popcorn och massa Zlatan! pappsi och Joppen är fortfarande i portugal och jag är hemma i kylan. Jag gillar inte ens att tänka på det, får mej att vilja slå någon. Kanske Kritan efter hans kommentar? Ja men varför inte.
Helgen blev kanon, umgicks med några av mina flickor som jag inte umgåts med på länge, Matilda, Johanna, Lina och Elina. Var först ute i Elinas lilla hus i skogen (NÄSTAN mer öde än mitt hus) Där blev det pizza, cider och massa härligt snack. Johanna panna skulle jobba dagen efter så hon skulle åka hem vid halv 12 tiden, då fick jag och Lina för oss att harrys var en bra idé. Efter lite tjat och gnäll fick vi också med oss matilda och elina. Vi tränger in oss i mamma Berggrens nya snygga bil och börjar våran resa mot stora staden. Vad möter vi på vägen om inte en ful dum ko som står där och glor med sina stora gula ögon och tuggar på sitt gröna gräsiga slem. uuh, ingen ville tro på mej att den stod utanför staketet(inte ens fröken Berggren som dessutom var 100%nykter) så vi fick helt enkelt vända för att kontrollera en gång till. Och vem hade rätt? Joodå mycket riktigt, Ida hade rätt. Jag gillar att ha rätt men Johanna är söt ändå :D
Väl vid harrys bestämde vi för att vara dom coola tjejerna som hänger utanför och skiter i att gå in. Så vi slår oss ner på backen och delar på en pepparkaksdeg. Mumma, fast man fick ont i magen. Vi vandrar vidare hem till Joppens lägenhet där också Ante, Frasse och Alex kollar förbi. Vi sitter och snackar mm tills klockan slår 5 och det är dags att sova. Lina Stigsson fick pris för kvällens BitterFitta men det var länge sen jag skrattade så mycket som till dej din dåre!
Tack som fan för denna kvällen och puss på er godingar!

Idag var jobbet stressigt för både sarah och emelie var hemma, tur att det finns andra glada människor som kan hjälpa till då :D
Nu ska jag snart sova, för imon är det en ny dag och då kommer mina favorit pojkar hem! wihooo <3
P.s Jag gillar att spendera mina söndagar med Kirre! puss

mohaha

So long flaggstång

Scrubs

Annöö pannöö är här, myspys :D Har lagat lite mat och myst och Kirre min älskling kollade förbi en stund med. :D
Nu blir det lite mer scrubs innan det är dags att sussa!
God natt fjärt

wihoo

imon kommer det blir mys:D

lite skit

Har precis varit ute och fikat med massa av mina favorit flickor, det var mycket trevligt även om jag höll på att somna. jag är sliten! Ska snart sova. Första natten i jakobs lägenhet, känner mej vuxen :D haha
jakob och pappa har mmsat idag med bilder från portugal, åååh va jag vill dit. jag tycker inte om dom. dom ringde idag på morronen vid 05.30 och sa att dom satt på flygplatsen och drack öl, jag vill med!
Annars är det bara att jobba och slita som vanligt på jobbet, kul att ha nått att göra iaf!
asså detta inlägget blir bara mer och mer meningslöst så lika bra att jag slutar med en sammanfattning:
- Jag tycker om mina tjejer
- jag är avundsjuk på min bror och far
- som vanligt på jobbet
- jag är trött

Förresten

Denna veckan har jag Joppens lägenhet och jag kommer vara ensam och sårbar hela veckan, så kom gärna och mys med mej och gör mej sällskap! tihihi

oväder

Denna dator alltså, först en miljon virus sen så hackar den som fan och sen går det inte göra nått med den, den bara står där liksom. Nu har jag dock fixat iordning allt och den är bra och lika snabb som vanligt. Får se hur länge det vara.
Skulle ju skriva ett gulligt litet farsdag inlägg tillägnat min far med mycket kärlek, men inte gick det inte. ååh.

Idag var en spännande dag på jobbet (förutom att jag hade feber och as ont i magen).
Jag sitter vid datorn och skulle precis skicka ut en order då plötsligt hela Heco blir kolsvart. Strömmen hade gått och jag är mörkrädd, det visade sej vara värsta stormen och åskovädret så jag satt och stirrade ett tag i mörkret. vi ringde nårra samtal och det visade sej att hela Hånger, Hillerstorp, Hestra och Bredaryd var strömlösa. Jippie! Och där satt vi i mörkret och kunde inte göra nått alls. och mitt i allt elende så öppnas våra brand lyckor i taket (stora luckor där röken ska åka ut vid brand) pga av strömavbrottet. Och vad leder det till då? Joo att hela jävla jobbet blir iskallt och as blött. det var verkligen en underbar dag. Efter en stund (ca halvtimme) så kommer strömmen tillbaka och det är bara att jobba vidare. Bah. Vilken värld vi lever i asså.

Efter jobbet så kommer jakob hem med Kirre för att äta och mysa lite med familjen. Jätte trevligt och jag fick intrycket av att mina föräldrar verkligen gillar den tösen. :) Och nu har jag precis kört hem henne och ska snart sova.

Imorgon åker min älskade bror och kära pappa till Portugal för att spela golf, och jag är avundsjuk. Jag sitter här och kollar ut på världens regningaste land medans mina favoriter här i världen får ligga och gotta sej i solen och äta god mat. Aja får väl unna dom det iaf. Ha det så kul och puss på er båda!

Min lillebror sa precis "hoppas du råkar ut för en bilolycka och dör" (bara för att han inte fick låna min mössa, som jag dessutom hatar men jag lånar inte ut den bara för att reta honom.) och jag hoppas nästan att jag kör ihjäl med så att han får lida resten av sitt liv, äckliga unge!

Förresten ska jag till MediaMarkt på torsdag och bränna lite pengar på roliga saker. wihoo, kan knappt vänta!

Åååh

Nu mår man bättre. Men inte helt bra än, jisses. Dö tequila!

Rent

Nu är Tommy ren och fin, jag damsög tillochmed mattorna i mellan plastmattorna och orginalmattorna jag har i bilen. Han bara glänser nu med sin blå fina färg. Höll dock på att bli rökskadad där inne, man blir ju liksom inlåst i ett rum med 4 tvättar i, och mitt emot mej står en tant och tvättar sin sjukt fula bil och röker ett halvt paket cigg samtidigt. och eftersom man inte kan öppna nårra dörrar, förrän man är klar och har betalar, så höll jag på att dö. Den lukten måste vara det värsta som finns dagen efter en fest.
Igår var det sjukt kul, hände mycket. Vi hade bland annat femkamp, gratis alkohol, tacos, singstar och dans. Sen bar det av för mej och Elin till Markkula där vi var en liten stund innan vi drog vidare till harrys. Träffade lite trevligt folk sen gick jag och Joppen hem och sov.

Jag drömde en jätte konstig dröm inatt igen. Jag gick runt på ett köpcenter och hörde sån där läskig clownmusik, sen börjar en guldfisk som man gjort av en projektor att jaga mej och jag fick typ panik. Sen kommer johan och går förbi en sånna där kläder man har till tyrolerhattar typ tyroler kläder?  Sen vaknade jag för den blev bara konstigare och konstigare. haha bah.


Johans stil ?


Ikväll så kommer annie pannie och tööööbb och myser med mej i skogen, kanske jennie med?
Nu ska jag sova lite till!

Dagen efter

Ångerst, jag ska aldrig dricka mer. Som vanligt.... Jag ska sova nu, sen ska jag äta. Sen ska jag tvätta Tommy.

Kläder efter väder?

Nu har flaskan öppnats, visst känns det lite tidigt, men desto tidigare desto bättre. Frågan än nu vad jag ska ha på mej denna afton! blir ett svårt var vill jag lova.
Sen funderar jag också på när jag ska hinna tvätta Tommy, inte nu kanske...Är ju lite onördigt att köra med päron vodka i hela kroppen.
Nej snart ska jag till sarah, så bajs och puss på er

Oplanderad sovmorgon

Tog en liten sovmorgon idag, okej.... jag försov mej som fan och tänkte "nu när jag ändå är sen kan jag lika väl blogga lite med".
Ikväll är det firma fest, kommer nog bli riktigt kul tror jag, sen får jag se om jag sticker lite tidigare och ta mej in till fröken markkula och hälsa på mina kära vänner med och kanske vandrar förbi harrys en snabbis kanske?! Men det tar vi imon! beror ju på hur kul jag har + om jag har en snäll bror eller pappa som kan offra en fredas fylla på att köra på mej, :D pappa kan man nog alltid fjäska för, han gör som jag säger för det mesta!
Nehe, om man ska ta och slänga på sej sina ur snygga jobba kläder och gå ut och väcka Tommy och sen dra vidare till hillerstorp. Jeeepp så får de bli! tjooo

Väder och Vind

jag drömde om våran klassåterträff inatt, haha. Så mycket längtar jag efter SpSp05B. Det slutade iaf att det kom nån som inte borde vara där och han försökte våldta mej, haha gissa vilka som räddade mej? Viktor och Kritan! hahaha, funderar på varför det just var dom. Menmen.
Nu ska jag snart sova igen, om jag somnar för det blåser så mycket ute. Jag gillar inte det! Det låter så läskigt uuh. Jag har kommit på att jag är ganska mesig egentligen, jag känner mej inte mesig, men jag är mesig. Om man till och med är rädd för lite blåst. Jag är ingen väder människa, åskan är fruktansvärd, vindar är läskiga, regn är blött, snö är kallt, sol är varmt och hagel hög ont. Undra vad mitt favorit väder är? Jag undrar faktiskt om det inte är en kall höstmorgon med klarblå himmel och solen kollar fram. Då är inte solen för varm och det är tillräckligt kallt för att hålla borta blask och slask.
Asså det absolut vanligaste och absolut tråkigaste samtals ämnet i hela världen(som använd i spända och tragiska situationer när man inte har nått annat att säga) är väder. "Vackert väder idag" "åh va kallt det är" "usch va jobbigt det är när det är kallt och sliskigt ute" osv, Jag hatar att prata om väder, och här sitter jag och skriver ett helt jävla blogg inlägg om det. Jag ska nog sova nu, jag skyller på att jag är trött!

Mötet mellan Tommy och Hampus

Asså, jag har kommit på mig sjävl med att blogga mindre och mindre och lägga in mindre och mindre bilder. måste ju bli ändring på detta!
Är det nån trevlig själ där ute som har nått tips om nårra roliga sidor på internet? Typ nått som säljer saker, gärna elektronik. Rosa elektronik kanske!
Jag vill ha ett rosa playstation sen ska jag ha singstar och buzz också! mohaha. Jag har massa roligt att önska mej i julklapp nu. Som ett presentkort på media markt! Åååh.
Imorgon blir det firma fest a la Heco, kommer blir trevligt tror jag! Tjejerna i packen kommer förfesta hos Sarah innan och sen bär det av i en vit limosin mot självaste Hillerstorp. Hahaha kommer nog bli bre tror jag!

Har jag berättat att Tommy blev påbackad igår? :O (Tommy är min lilla bil om nån undrar)
Jag och sarah sitter i Tommy vid ca 06.25 och är på väg in i en rondell i Hillerstorp, jag har två bilar framför mej!
Den första bilen i kön får motorstopp och håller på att strula som fan (säkert nyss fått körkort) och då börjar bilen framför mej stirra och lägger i backen (mitt i en kö till rondellen) jag tutar med bilen backar vidare. och som dom som äger en Peugeot vet så kan det vara jävligt svårt att få i backen på bilen så jag hinner inte göra nått åt saken innan jag hör en smäll. (förövrigt så hade bilen som backade på mej en SJUKT skitig bakruta där det stod HAHA på -.- ) jag flyger ut ur bilen och den stackars killen som backade in i mej ser nästan rädd ut när jag får ut mina svordomar och andra fula ord. Han ber om ursäkt ca 200gånger när jag skriker och det slutar med att jag säger "ge mej ditt nummer så ska jag fan ringa dej direkt om jag ser en enda jävla repa på bilen" Killen säger "jaja men självklart (medans han skriver in nummret i min telefon) "jag heter Hampus förresten" sen klapar han mej lite försiktigt på axeln och säger nått annat som jag inte kommer ihåg för jag var arg just nu och orolig över Tommy.
När det blir ljust ute går jag ut och kollar på Tommy för att se om det blev nått, och det blev två små marken, alltså inget farligt. Jag hade som vanligt stirrat upp mej i onördan och blivit arg på en hjälplös stackars pojke. (som sarah sen berättade att han var lika gammal som mej och bor i värnamo) Tommy mår bra, Hampus tror nog att jag är konstig och jag har dåligt samvete, borde man smsa och säga ursäkta? äsch det skiter jag nog i, men ser jag honom på harrys ska jag bjuda han på en drink!

HALLOWEEN

jamen hallå i stugan, nu sitter jag här i mitt röda lilla hus i skogen. katterna slåss utanför och pappa sover i tv soffan, jag är lika full ch glad som för en timme sen när jag lämnade harrys. jag åkte med världens sexigaste sjukskäterska hem och hennes mamma då som var nykter och gullig nog att hömta oss.
jag träffade på mycket roligt folk denna afton. bland annat "två kenneth jönsson" , " mikael jackson" en "bag in box" en "blomma" en "jesus" en "neadertalare" (hur det nu stavas) och nårra spöken. många andra sjuka människor dök med upp hos min älskade lilla Bernie (som ikväll var en het kvinna , var hon nu hette)
harrys var trevligt, fick ingen stryk denna gången iaf. nu ska jag snart sova!
imon blir det troligen skräckfilmer till max. wihoo sånt gillar vi. :D

pusspusss

RSS 2.0