Just idag är jag stark!

Denna dagen har varit blad det jobbigaste i mitt liv, inte på grund av ånger men för minnesförlust... jag kommer bara på mer och mer saker som hände under kvällen igår och den ständiga frågan är "Ida Roman, vafan är de för fel på dej?"

Underbar kväll med GIRLES hos mickan :D min bilddagbok ska uppdateras nån dag, orkar bara inte just idag! haha
Tjejerna i min omgivning kan bara beskrivas med ett ord obeskrivliga, och ni får tolka det hur ni vill.
Maten som bjöds på var sjukt god, mickan kan jag få diet-receptet?
Efter en vääääääldigt lång diskussion om gislaved och sigges så beslutar sen många av kvinnorna som har sjuts att åka. Men den där Ida ger sej av till Matilda Andersson tätt följd av Malin, Elina, Carro, Kirre och Johanna. visst var det alla? och fortsätter den roligaste kvällen på väldigt väldigt länge. efter att ha fått en rejäl rundvandring i värnamo av Malin Gustavsson (kvinnan, myten, legenden) så sitter vi där på matildas golv och dricker vin och har sjukt kul.
Ida blir bara mer och mer onykter och jag hoppas jag inte var för jobbig. ;D
Men där kommer Carro in i bilden, för matilda ska sova och vi ska hem. men frågan är om jag hade kommit hem om de inte hade varit för carro :D det tackar vi för.
Jag kommer hem till familjen Heiel (mitt andra hem) borstar tänderna, rotar sov kläder i sarahs garderob och hittar ett täcke i garderoben som jag kryper ner med i sarah säng. in kommer Lena och pratar lite med mej, det är allt jag vet .. vad som sas har jag inget minne av. jag ligger sen och pratar lite med älgen (sarahs gosedjur som hon fick av mej och lena när hon låg på sjukhus) jag hade en väldigt djup diskussion med denna älg när min mobil plingar. det är sarah (kvinnan i huset) som inte kommer in för jag har låst fel lås. upp flyger jag igen, slår i foten i bordet. men kommer tillslut fram till dörren. där stod hon. :D självaste sarah, sen ligger vi och pratar nästan hela natten (tills jag börjar snarka) eller jag pratade och sarah sa mer ssscchhhh!!!
Men tack mina älskade vänner för denna kvällen!
Och Matilda, jag hoppas ditt golv mår bra! (A)

Michaela Fors!

Vad ska man säga om denna kvinnan? Det är som jag har hittat min andra halva, haha. Ida, Mickan, Carola, musikaler. Mickan är en jävla bitch som man bara vill slå, men fan va bra hon är!! Det är nog därför jag trivs så bra med henne med tror jag, asså anledningen till att jag skrev detta inlägg är inte bara för att säga hur bra Mickan är, utan också för att säga att jävlar va kul vi ska ha på lördag :D

image2

Nu är jag inne i en såndär fas, kolla på film och serier fas. Jävla makkie att hon fick mej att börja kolla på Weeds nu med. men så jävla bra är de. :D
Min värdelösa blogg är precis lite värdelös som min andra blogg, men jag är inte född med den gåvan att skriva bra, bara att skriva är kul. så ska du klaga (bamse eller emme) så klaga nån annan stans för jag har inte bett er läsa.

Stockholm

Jag ska börja detta inlägg med att förbanna mej över att jag lät Kritan hitta min blogg, jag har precis gjort en ny blogg för jag ska slippa killarnas kommentarer mm. men vafan!

Stockholms resan kan bara berättas på ett perfekt sett av en person och det är Malin, http://youresovain.blogg.se/. Läs och njut bättre går inte skriva!
Allas våran älskade buss chaufför kommer fram till mej en dag innan vi ska hoppas på bussen kollar på mej och säger med stark röst "Du ska bjuda mej på en godis" Förvånad och lite förbannad över hans otrevliga attityd säger jag "nej de ska jag inte jag har bara en kvar" han kollar på mej lite smått dissad och ger sej sen på nästa offer som då råkar vara en genomgod Lina Stigsson, grattis till dej att få offra sin sista godis till en kaxig gubbe som bara vill bestämma allt själv och göra allt på sitt vis. ååh, han kommer jag ju sakna mest av allt är en sak som är säker.

Hila har alltid varit lite udda, det visste jag. men när jasna berättade hur hon ramlade i trappan dog jag av skratt. Istället för att snubbla till lite så föll hon handlöst ner och rullade hela vägen ner för trappan där hon sedan låg kvar nårra sekunder och funderade på vad som precis hade hänt, skrämmande roligt och jag skulle göra vad som helst för att se detta!

För övrigt så bestod denna resan av supande, skäll av uffe för att jag skrattar för högt, skrämmande roliga kompisa, fulla killar som sjunger skomakaranton och världens tråkigaste och roligaste studiebesök.
Det var egentligen bara ett studiebesök som var riktigt jävla tråkigt, utrikes depatimentet, baaaah!?!? det var 9 st i vår klass som somnade och sen funderade jag på att hon borde verkligen ha känt sej värdelös när hon såg oss sova så sött.

andra upplevelser som att ha fått fiska i kungens fontäner, sett emme med långt hår, sett en teater som bara bestod av rökning och supning, att höra Bernie snarka en hel natt mm är jag mycket glad att jag inte missade.
Riksdagen gör mej alltid förvånad, inget tuggummi, ingen snus och inget runt halsen, va ska de vara bra för?!
Dagensnyheter var däremot lite spännande, men bara de faktum att jag träffade Adam och Gry.
Denna resan har varit sjukt kul men bilder säger det mesta så vandra därför förbi IdaRoman.bilddagboken.se


Magnus Betnér

image1

Varför inte börja min nya blogg med mannen som jag lever för "mannen som är snäll onombords och sveiges sexigaste man" wiiiie snart kanske vi ses baby! ;D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0