wihoo

mjaaa, man ska inte lova saker. orkade inte igår.
Igår var vi och firade elsa! sötnöt är hon. Ska snart lägga in bilder. 3år fyller hon, värsta stora tjejen!
igår var hon en prinsessa med. Igår kom jag bland annat fram till att om man är för många för länge i ett litet pippi tält så blir det väldigt varmt tillslut.
Igår flydde även ytterligare två av mina vänner landet. Makkie och Fanny. Fanny kommer iaf tillbaka snart, men makkan vet man aldrig med. Kanske jag ringer henne om två år på hennes finska telefonnummer och hon berättar att hon har förlovat sig och väntar en finsk unge! Haha.
För att ha lite avskedsfest för dom så blir det Black And White party i Bäckaskog, och jag vet inte vad som har hänt med mig på senaste tiden men jag kan fan inte sluta lipa, så känslig har jag blivit. Gah!
Aja har ju iaf minne av min kära makkan, min dator som jag sitter och skriver på hade jag inte haft om hon inte hade fått en av sina galna idéer att beställa en dator och efter det också ringt till min mitt i natten och talat om det. Och då jag som var trött och på bra humör tänkte varför inte?! och beställde en jag med. haha. Vi skulle ju lana igen med makkan?

Idag ska jag åka till självaste ullared! Jaaa faktiskt ska det bli kul för nu har jag inte varit där på länge!! Ska nog köpa nått riktigt fjantigt playstation spel som jag kan underhålla mej med tråkiga dagar. Efter det ska jag lägga in mina bilder, har typ 500bilder på min kamera som jag inte ha lagt in, fatta länge sen jag tömde den?
Aja , hej på er om ni saknar mej så ring till ullared kundtjänst och be dom skicka ett kundmeddelande, är alltid kul att höra vilka idioter som har tappat bort varann i högtalarna, jag menar hallå? så stort är det inte. Men alla kan ju inte vara lika bra som jag, det tog pappa en timme att hitta blå fikan! Och säger man som emmy "vadå finns det fik där inne?" (eller var det emmy som sa det? eller makkan?) äsch mitt minne börjar blir dåligt men jag avslutar med ett citat som aldrig kommer glömmas!
"Den la sig fan inte på hela natten"

Jobbig

jag bloggar för dåligt. gah. jag finner bara inte rätt ord, eller nån ork för den delen heller. imon så lobar jag att skriva nårra rader. puss på er

Jul!

Jag känner att jag bara bloggar mer och mer sällan, men jag hinner eller orkar aldrig på veckorna!
I helgen var vi hos Tobbe i  självaste Herrljunga och hälsade på, var kul som fasen träffade massa lustiga typer och drack mer eller mindre olagliga saker mm. Riktigt lyckad kväll faktiskt. :)
Måndagen och Tisdagen bestod i stort sett av att räkna ner till jul, julstäda och fixa och dona!
Idag och i morgon är dom absolut bästa dagarna på hela året. Jul, gud va jag gillar jul!
Ikväll blir det present-poker a la Romans med hela familjen. Sen blir det även massa gin rummy och annat kul. Joppen är hemma och han är söt, Joel är alltid söt och ofta hemma. Mammsi och Pappsi är på sitt bästa humör och stämningen är helt enkelt på topp! Jag har rimmat på alla mina klappar och i bakgrunden här man hur Carola sjunger sina jullåtar! Underbara jul vad jag gillar dej!
I morgon blir det till att träffa nästan hela tjocka släkten förutom Lotta, Mikael, David och Elsa.. Kommer sakna dom i år! Sen i morgon kväll är det familje mys med mormor i Hånger!
God Jul på er alla mina älsklingar så ses vi nog snart!


Stockholm!

Nu sitter jag i soffan hos familjen Öhr och vi ska snart in till Haninge centrum och shoppa lite till. Blev en hel del köpt igår, och efter nått glas vin så var det inga problem med att bränna många tusenlappar. Nöjdast blev jag efter ett besök på SOUK så jag hittade en kofta med paljetter som kostade ganska mycket men den var snygg som fan. Och jag tycker nästan att 2400 var värt det. :D
Sen hittade jag också 3 riktigt snygga klänningar och en blå kofta. Så jag är nöjd. Nu har jag bara en sak kvar att köpa och det är en present till Farbror Kakik! Får nog klura lite till på vad jag ska köpa till den mannen!
Det var mysigt igår, började med en besök och en räkmacka med vin i hötorgshallen. sen blev det lite shopping runt om i stan med Jessica. Sen gick vi bort till Kungshallarna och åt lite snacks och dravk lite vin. Sen fick jag ett ryck till för jag fick för mej att jag inte hade shoppat tillräckligt så jag sprang bort till Souk och hittade massa roligt! wiiee.
Kvällen blev med trevlig även om jag somnade på en soffa alldeles för tidigt. (A)
Nej nu är det dags att dra vidare. Vi måste ju hinna förbi salongen och fixa lite med. :D
Puss och hej

Senaste nytt

Manfred har flyttat! :( Bye bye, miss you baby! Jag och Fanny kommer tänka på dej!

Annie är sötis, idag har vi bakat pepparkakshus. jag rörde i sockret och hon klistrade ihop huset (säkrast så att jag inte bränner mej, annie kan gott behöva lite smärta) sen klistrade vi nonstop satan och den blev riktigt nice! Nu är det bara tomten som fattas! sen lagade jag SJUKT GOD mat och bjöd min lilla annie på, sen blev vi mätta och äckliga!
Själv tycker jag det är lite klent med julstämning i mitt hus! Ganska tråkigt med tanke på att det är min favorit tid på året! Vi har bara stjärnor och sånt skit. Och mamma bakade lussekatter en dag när hon var ensam hemma. inte ens det fick jag hjälpa till med. Liksom hallå? Min cholkladkalender då?? Det är fan ingen jul utan chokladkalender! Undra om de finns kvar nån stans, jag måste ha en imon! På tal om imon, imon ska jag leka med storebror. Kommer bli mys! Var länge sen man såg den gamla geten! Kommer dock inte vara samma sak utan Manfred :( Huh. ahja, nu ska jag sussa för annars orkar jag aldrig jobba imon!
PUsss och smisk

Hippie

60-70-80 tal hos johan ikväll. kommer bli mys. Nu är jag hos Jennie och förfestar och ni anar inte hur snygga vi är! ska försöka fixa bild senare. mohaha puss på dej jennie

"Hon förstår verkligen mig"



Lilla annö pannö är den bästa kvinnan som finns! Vi konstaterade idag att vi verkligen förstår varann i även dom sjukaste ämnerna! haha. Äckel är hon!
Kom ju på att jag inte riktigt har skrivit en kärleks hälsning till henne nån gång i min blogg. Jag har skrivit om hennes pojkvän men inte om henne! HAHA. Annie, du är den sjukaste men härligaste människan jag vet och jag vill bara säga utan att bli allt för töntigt gullig att jag älskar att umgås med dej och du är bäst! tihihih.
Love <3




För övrigt har jag gått på stan idag med annie och jennie. det var mys, tills annie blev bajsenördig och var tvungen att åka hem. HAHA. Annars jobbar jag och sliter som aldrig förr. Och jobbet går bra nu, det är kul som fan!
Imorgon blir det shopping med PAPPSIII <3<3 vi skulle nån stans och köpa julklappar till mamma. Sen på fredag blir det fieesta a la JOHAN :* och på lördag blir det troligen shopping i växjö eller jkpn med jennööööh!

nu kommer pappa med pizza! puss och hej

För tidigt på morgonen

Snart är det dags att ge sej av till jobbet igen, och finns det nån mat i kylen att ta med sej? icke då! Finns det nån frukost att ta med sej? icke då ! Jag får helt enkelt börja dagen med ett stop i mataffären!
Om två veckor är det dags för den årliga julshoppingen i Stockholm, det ska bli riktigt nice som vanligt. Wihoo, bättre stämning än den får man leta efter! Att gå runt där på stockholms gator, det är mörkt ute och alla lyktor lyser, massor med folk och massor med julklappar. Har hittat julklappar till nästan alla, utom börderna och farbror P. Det ska ordnas där! Nej nu kan jag inte sitta här och babbla! Mot Heco!
puss 

RSS 2.0