okeej, snart dör jag!

HAHAHAHAHAHA DETTA BLIR BARA MER OCH MER PATETISKT! TACK ALLA DÅRAR SOM FÖRGYLLER MIN DAG

Jisses! Visst fan står jag för det, varende litet ord! men tanita, ni ska vara en bit ifrån oss så er kommer jag kanske inte ens se, och just nu skiter jag ganska starkt i just er, men visst fan är de lamt av tvåor att åka till ayia samma vecka som oss, det tycker jag verkligen. Men lamast är dom dårar (om goda fylle ryckten stämmer) som ska åka till ayia och bo på samma hotell som oss, men tar du åt dej så får du gärna det!
Jag vill inte ha massa tjaffs om detta, min goda vän elina har precis rätt att i blogg får man skriva precis vad man tycker och tänker och det är vad jag gör, men jag nämde väl inga namn eller ?
Nu har jag sagt vad jag tycker och nu får ni skriva vad ni vill, jag tänker inte ändra mina åsikter för att nån snackar skit om tacogänget (vilket också är ganska kul eftersom det var ett tag sen någon tog upp det) eller för att nån annan dåre skriver skrämmande roliga kommentarer om annat tjaffs.
Hoppas verkligen ni får en UNDERBAR SEMESTER med era VÄNNER, för "om jag och mina s.k. vänner tror att vi kommmer att kunna förstöra ER semester i Ayia Napa, så bör vi tänka om" tack för härliga citat, men ska ni typ inte bo nårra kilometer ifrån oss? så hur det skulle gå till vill jag nog ha vidare tips om. Nått mer att tillägga så blir jag väldigt glad för kommentarer för dom har förgyllt mina närmsta dagar! :)


haha

helgen blev kanon, fest i växjö med elina och kirre mm. Skit kul, sen blev det utgång på Slottsstallarna wiie!
igår njöds det på Björn Rosenström på parken, vilket också var massa trevligt speciellt tack till alla galna människaor som höll mej sällskap :D

för att avsluta ett kort inlägg för dagen innan jag åtregå till Sex and the city så vill jag tacka för alla underbara kommentarer som skrevs på mitt förra inlägg, alltid kul :D även om det är männsikor som tar åt sej som jag inte ens bryr mej om. men men.

/ Idaaaaaaaaaaah

vafan?

Fyfan va jag tycker att ni är patetiska just nu,
ni tvåor som ska åka ner till Ayia Napa samma vecka som treorna, att ni inte skäms, fy fan va pinsamma ni är!
Det är för fan våran studentresa, och jag vet ni bokade resan själv bla bla bla men ni är ju där samtidigt som oss och det är ta mej fan det lamaste jag någonsin har varit med om!! Ni får fan hata mej för detta men det är så sjuuuuukt lamt, hahaha jag orkar inte!! Dra åt helvete jävla töntar!!

/Ida med massor av kärlek!

wiie

Imorgon dansar elina, ida och kirre vidare. Imorgon bär det av till Växjö med dessa två töser, vi ska göra hela växjö osäkert, mohaha! Ska bli kul satan!!
Sen på lördag hoppas hoppas hoppas jag att det bär av till gislaved för att festa söder, Björn Rosenström liksom!! :D
Kommer helt enkelt bli en intressant helg!

"Nu ska jag aldrig mer le i hela mitt liv" *Två sec senare* "HAHAHAHA, fan det gick inte"

Molly?

Jaa som ni alla vet så har min älskade Siv gått bort, lider så! R.I.P hon var den näst bästa fisken jag någonsin haft. Det var en sorglig dag den 16januari när jag vaknade och såg min lilla Siv ligga där på botten, jag beslutade mej helt enkelt för att hålla en begravning där på morgon kvisten. Jag tog molly och gick in på badrummet (var hårt i marken så det gick inte att gräva, och molly skulle bara frysa om jag gick ut) på datorn spelades "hallelujah" på hög volym och stämningen var dyster (förutom min känslolösa mamma som stod och plattade håret och fnittrade när jag höll på att börja gråta) Usch, fast sen bytte datorn låt och så kom Lordi - hard rock hallelujah, genast bröts stämningen. baah. Men iaf, när jag stod där på toaletten så kom jag och tänka på när jag hämtade fiskarna,
hahah det var nog den sjukaste dagen i mitt liv, jag orkar inte! jag fick för mej att köpa två fiskar helt plötsligt när jag var med mina vänninor emmy och thessan i jkpn. In går jag och ser dessa fina varelser. wiie sen efter köpet så gick jag runt med dom i varje affär, jaa dom har till och med legat bland gosedjuren på IKEA, haha
vi sätter oss i bilen och åker hem, Siv och Molly simmar runt i plastpåsen i mitt knä.
Vi kommer hem till Thessan och rotar fram en skål och stenar och även en liten växt att deckorera med i skålen. som hus hade jag köpt en fin liten ljuslyckta på IKEA.
När vi var klara och dom äntligen hade fått sitt nya hem så ringer Johan Alvarsson och säger att vi ska komma till Daniel för att se på film. Så in i bilen med skålen i knät (mindre smart, ganska blött) och så åker vi. Jag kommer på att jag måste ha fisk mat, så vi får stanna till på kvantum för att köpa det. (Molly och Siv fick då vänta i bilen, stackarna)
Sen bär det av sista biten till Daniel, väl där inne får dom herdes platsen mitt på bordet där vi sitter och kollar på film. Sen ska vi plötsligt åka hem, Johans mamma kommer för att hämta oss, hon ser min skål och skrattar lite lagom när jag säger att jag hade köpt två fiskar. Vi åker vidare ut till Hånger. I varje sväng och varje liten grop så får jag en våg över mej.
Och som många vet så är vägen ner till mej ingen slät fin väg, nej fan! där är gropar överallt och jobbiga svängar och annat. jippi!!
väl hemma kliver jag ut, lagom lättad över att resan är över, går in kollar ner på min klänning och inser att hälften av allt vatten ligger i knät (och förmodligen i alvarssons bil) haha. aja!
Dom får sin plats på mitt rum och jag sköter dom väl och kärleksfullt. Lite jobbigt blev det när mamma berättade att fiskarna troligen inte tål vårat vatten hrm, men jag fick ju medicin av thessan! ^^

Det är faktiskt ganska mysigt att sitta och kolla på dom när man inte har nått bättre för sej, som jag oftast inte brukar ha om nätterna.
sedan händer då denna tragiska händelse och Siv har lämnat oss.
Inte nog med det! det har snart gått en vecka och min älskade Molly vägrar fortfarande att äta! varför?? du kan inte lämna mej du med!! ät fiskjävel, äääätt! hrm, hon ligger där i sitt hus och jag måste varje dag kolla om hon fortfarande lever. Deprition är det, garanterat, ensamhet! jag lider med henne, och jag brukar prata, men jag tror inte det hjälper, hon saknar Siv! antingen får jag åka snabbt som fan och köpa en ny fisk i sällskap eller så får jag vänta på den hämska dagen då Molly ska lämna mej!

då hoppas jag att mina vänner är lite mer kärleksfulla än sist i ugglan, jag behöver tröst och allt dom gör ät att skratta! tur att jag hade moster emmy!

image13

jaja , nu ska jag inte sitta här och skriva mer, ska nog sova tidigt inatt, en film får räcka nu.
Nattnatti

Natten är ung!

Idag var det riktigt kul, lärarassistent Ida var i farten ;) haha. Mjaa det var inte så ansträngade faktiskt, var med i träslöjden och sen fick jag vakta några som läste en timme innan jag gick över till fritids. Duktig känner jag mej, blir till att lägga undan pengarna till Ayia Napa som Lotta räknade ut idag att det är inte lång tid kvar nu asså :D nananana :D

Klockan är inte farligt mycket nu, nattmänniska som jag är lär det blir till att kolla på ett par filmer eller spela kycklingstuds, fast risken är att om jag spela kycklingstuds så kommer min kära dator att dö för det jävla skit spelet jävlas med mej idag, sköldpaddan gör allt för att söla sej och kycklingarna hoppar inte som jag vill att dom ska hoppa!

Sitter och lyssnar på en gammal inspelning som jag hittade på datorn, Det är Jag, Jonas, Johan, Mimmi, Linnea, Viktor tror jag. kan ha glömt nån men då är det en tyst person. Vi sjunger let it be mm. haha vilka tider, tror de var 4år sen jag spelade in det. haha när vi är samlade i jonas källare :D och en sak är säker, jag saknar jonas förbannade gitarr och johans röst är inte att leka med :D <3 efter det blev det förmodligen typ nattbad eller nått, ååååh det är fan sommar!

I helgen blir det nog kanon om allt går som planerat , och jag och elina kommer nog få kul satan :D på lördag sen så hoppas jag verkligen att någon dåre vill följa med mej till gislaved och kolla på Björn Rosenström :D haha.Men det är ju bara måndag (tisdag nu) så jag har ju hela veckan på mej att tjata.

Jag funderar på vad Lina Markkula håller hus, hon brukar ju ha en tendens till att dyka upp på msn på nätterna, men icke!

Johanna Berggren måste nämnas! Kvinnan fyllde idag 19 år! wiie, det är nästan lite läskigt vad tiden går fort haha, känns som det inte var alls länge sen vi började 1, känns inte ens som länge sen som jag och elina sprang runt som världens töntigaste människor i korridoren i forsheda, men kul hade vi :D haha
och jennie, jag, sandra och elina som inte klarade oss en hel rast utan att platta håret, haha ack ack, du är det bara jennie som fortfarande är en spegel nörd (A)

Neeh nu orkar jag inte sitta här oh babbla, ska kolla på nån film, ååh kanske A Walk To Remember, underbara film!! Har nog sett den 2miljoner gånger, vet precis vad som ska hända och kan varenda replik i filmen, ändå slutar tårarna aldrig att rinna! ååh,  :D

god natt katt!!


examen

ja herre gud vilken trevlig kväll, grattis hanna till examen ännu en gång. Tack alla för en trevlig kväll och papppsssiiii jag saknar dej faktiskt!

hrm..

storm ??

Dagens

Dagens kvinna : Johanna!
Idag ska jag tillbringa min kväll med johanna, blir troligen till att åka till Pony också, wiie :D
Det var ett tag sen man var med den kvinnan asså, får ju skärpa sej!

Gårdagen var skrämmande trevlig med elinicch, ett nyårslöfte som helt klart var värt att hålla! Med dipp, morötter, film, födelsedags barn och alla form av gaser blev kvällen kanon :D Tack elinich <3

mjao

lyckad kväll, firade emmy satan, wiiie, min favorit kvinna är äntligen 19år, grattis för fan.
annars är man glad, mycket glad (A)

saknar sis, och veeet du? kungen var där!
nu är klokan alldeles för mycket och nu ska jag sova! mjaaaooooh <3

johanna berggren

nästa helg ser jag fram emot, fan va du är gooo! <3

kvinnor

Just nu förfestar man med världens bästa kvinnor! Fulländade kan man också säga.
Ikväll har det blivit till att fira sönder makkie, ska jag vara ärlig visst jag blev arg vid vissa tillfällen ikväll, men den kvinnan (Lina arkkula) är inte som alla andra! hon är ta mej fan underbar! tack för ikväll! och tack för att du valde samhäll :D eller nått. haha

nu bär det snart av till harrys, där ska det som vanligt firas vidare, uuuunderbart!

fylle blogg inlägg är nått alldeles extra! nått med kärlek, och just idag ör allt jag kallar kärlek denna unga kvinnan lina markkula, hon är speciell som fan men man skulle inte klara sej utan henne. med gulliga samtal mitt inatten bara för att hon inte har nått bättre för sej, då blir man glad ska ni veta, visst förstörde hon mitt liv med att visa mej ett nytt beroendeframkallande spel haha men man förlåter henne alltid, och gumman kameran gick att laga så oroa dej inte :D

ett annat tack till pappa för att han gjorde min kväll sjukt trevlig av olika anledningar och Joel, förlåt förlåt förlåt jag älskar dej och du har rätt, du kan lita på mej! och du är bäst i världen!

emmy, bara för att du just kom med kommentaren " ska du inte tillägna det till mej?" eeeeh, vafan skulle jag göra det för? din dag är imon! och då kommer mer blogg inlägg! :D men tack för du existerar med din lilla fjant! <3

ida med kääärlek och redo att feeesta

intressant

när man sitter uppe vid 03.05 och skriver blogg, då har man verkligen tråkigt. Ja, jag gör vadsomhelst för att slippa läsa bibeln, som jag idag gjort hela dagen. Jag gör vdasomhelst för att slippa skriva om liknelser eller om mina uppfattningar om markus evangeliet. nej usch, sånna skolarbeten är inte kul!
lite kul är det när man får sånna här mysiga en timmars samtal av Lina Markkula. Hon visade mej under den tiden ett spel som var väldigt underhållande, eller ska jag vara ärlig så är det sjukt meningslöst men vad gör man inte för att slippa plugga en stund.
Nu sitter man här, och bara för att linas mobil slocknade helt så blev det bara jag, bibeln och ordlekarna kvar.

Jesus, knepig man det där. Man vet inte redigt vad man ska tro, kan nästan hålla med mina kära vän Lina där hon skriver om den dryga och jobbiga jesus, men jag måste också säga att han känns lite kaxig. Han går där mitt i folkmassan och bara nån rör hans kläder får han utbrott. men nu ska vi inte klaga på jesus, nej nej. Om allt stämmer som sägs om han var han ju faktiskt en underbar och bra man. Även om jag och han har helt olika saker när det gäller en hel del saker. Återigen tillbaka till Linas kommentar, liknelser? Asså , det är så man somnar när man ska läsa igenom dom. och värre blir det för jag ska förklara en och tolka den till mitt arbete? hallå? varför? göööran?? Nej nej, sådden blir det, för där står redan en tolkning med ^^ den kör vi på ,fy va jag svamlar! men nu ska jag nog skynda vidare innan det är dags att gå till skolan!!

Reklam

http://johankalvarsson.blogg.se/   de ni! han har äntligen tagit sig i kragen och skaffat en blogg, och det finns nog ingen i denna mörka värld som inte vill läsa johan alvarssons upplyftande och trevliga blogg :D

Jag är bättre än jakob på singstar, nöjd mycket nöjd. Johan var dock bättre än båda. Nu sådär i efterhand så önskar jag att jag tog ett kort på när jakob stod där och viftade med näven till Roger Pontare eller när Johan stod och skrek ut med sin vackra stämma till Carola! haha :D underbart!

Tack för ikväll din mes ;)


Ida Roman

image12


People keep talking
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

No one
Can get in the way of what I'm feeling


länge sen

jag har grävt ner mej i gamla minnen, jag saknar den tiden. Önskar att den kunde komma tillbaka.
jag är trött på att allt förändras, hinner liksom inte ställa in mej på dom sakerna.
Tänker du också på den kvällen ibland? Mysigaste kvällen i mitt liv, måste varit 3 eller 4 år sen snart. Sommar kvällar när dom är som bäst.
Ibland när jag sitter och kollar på gamla bilder, eller gamla inspelningar så längtar jag tillbaka. Vill komma tillbaka till vissa stunder, göra saker på ett annat sätt.
Tänker på att det bara är nårra månader kvar nu, sen bär det av ut i livet, det stora livet. En tjej som jag som bor i hånger som även ska försöka håla kontakten med alla gamla kompisa, gud, jag längtar faktiskt inte, inte ett skit. Önskar att jag fortfarande var 16år och precis skulle börja gymnasiet. haha. gud, jag är inte på humör för nått idag, bättre att jag går och lägger mej

vid romans middagsbord

vi började med att prata barnbarn,
Jag: Jaaa mej ska ni fan inte få nårra barn barn från, jag ska sterilisera mej (efter en vecka på dagis förstår man)
Mamma: Då kan ju du och pappa åka och göra det tillsammans, ni kanske får mängdrabatt
Joel: Jaa be om familjepaketet!

jobba

det är tungt att gå upp tidigt, speciellt när barnen kommer försent och man får lägga sej och sova i soffan! :)

jaha

pappa säger:
Det är konstigt med eran mamma som mamma att ni ens kan gå normalt

(efter att hon hade letat och frågat efter SLADDEN till våran soda streamer) Haha

RSS 2.0