?!

Jag har skrivit om detta inlägget minst en miljon gånger, vill skriva, men har inget att skriva!
Jag återgår till scrubs istället!


bilder

Nu har iaf ayia napa bilderna och bal bilderna kommit in på bdb, ska försöka få in alla andra med när jag har ork och lust, nu ska jag sova! puss och godnatt

min gamla moppe

haha den där gamla saken, sålde den nyss, för 1800kronor. ganska nöjd är jag faktiskt, kan inte ha varit mycket på den som funkade.

E.T

Jag gillar att sova länge! Lika bra att njuta av det så länge man kan!
E.T är livsfarlig! Det är förresten våran kattunge, om jag har missat att skriva det. Han ser ut som E.T, han är skit ful!
Igår var nårra på osudden, trevligt värre, sen blev det lite mys hos annie senare.
Ikväll är jag bra sugen på att veta vad som händer? för jag vill verkligen inte vara hemma.
Mormor snodde mitt rum i natt eftersom hon var på besök så jag fick sova i jakobs gamla (mitt när jag var liten) och jag saknar det rummet, ååh, det är jätte mysigt! kanske ska flytta upp?! fast jag får inte plats med min garderob, typiskt.

??

Frågan är om jag borde bleka mitt hår lite?


Storebror

Storebror är hemma och hälsar på, alltid lika trevligt. Kanske bli en hemma kväll då trots allt!


Kissar

Dalarna var som alltid helt otroligt. Man vaknade på morgonen och gick ner och badade i det 24gradiga och tvättade håret och vinkade lite till grannen och försökte undvika att se att han sällan hade badbyxor. Sen la man sej på soldäcket (jag i skuggan) och läste eller bara slappade, allt är tyst och skönt utom rebecka som dampar loss lite och marcus och joel som plaskar i vattnet. Man ta en cider i solen och lever livet. Ingen kan ana hur underbar denna platsen är förrän man har varit där. Till maten på kvällen så dricker vi lite vin och njuter av utsikten över det klara vattnet spelar eventuellt lite kort och äter lite godis. Mhh, längtar redan tillbaka!

Men nu är jag iaf hemma, har lyckats läsa ut en bok på typ 400sidor på två dagar, men å andra sidan har jag inte sovit på nätterna för jag har läst i stället, lite ovanligt för att vara jag. Men bra var det iaf!
När jag kom hem från Dalarna igår mötte jag två kattungar på trappan, ganska fula om jag ska vara ärlig små och taniga men ändå ganska gamla. Så om nån vill ha en katt är det bara att ringa för jag tror semlan ska få katter hon med, skulle kanske ta och starta en kattfarm, fyfan!!! bläääh.

Nu ska jag snart ringa bemanningspoolen så min förbannade mamma slutar tjata, jag har ju ett jobb nu varför kan hon inte ta det lite lugnt?? aja.


Den jaevlen



Johanna har börjat bitas, hårt!

Dalarna

Nu är det inte långt kvar, tills jag åker på världens mest avslappnande och underbaraste semester. Jag älskar Dalarna! Imorgon natt så bär det av! Jippiiee.

hrm

satt och funderade, hade vi inte haft en jordfelsbrytare så hade jag varit död nu.

Vilken smäll?!

Mohaha jaa, Hånger. Vad ska man säga? Ett jävla ställe.
Natten mellan lördag och söndar vaknar jag av att det små mullrar lite, jag som tycker att åska kan vara lite mysigt sitter och kollar i fönstret ca 04.00. plötsligt kommer världens största smäll och hela vårat hus lyser upp, kontakterna i väggen sprutar eldklot och jag får nästan hjärtattack, plötsligt blir allt svart, kol svart. Utom min lilla dator som lyser lite och blinkar att kontakten är urdragen. Så smart som jag är så drar jag ju ut kontakten för att rädda min lilla älskling. Ca 1 minut efter smällen när jag står i mörkret och letar kläder samtidigt som jag darrar och gråter kommer mamma ner och frågar "är du vaken?" Helt serriöst, tror människan att jag sover efter den smällen?!
Hela familjen (som består av mej mamma och pappa eftersom joel är hos en kompis) kryper ner och sätter oss i soffan en stund tills det har lugnat sej. sen går vi och lägger oss.
Det tar ca 3 timmar för mej att somna om, och då är det redan ljust ute. Jag lår och darrade och små lipade hela natten, helt serriöst jag har aldrig blivit så rädd i hela mitt liv.
När jag vaknade på morgonen så visade det sej att datorn där uppe (den stora) hade gått sönder och även rautern till det trådlösa nätverket. Fan vilken tur att det inte va min dator asså!
Så pappa tog fram den gamla rautern och uturligt nog så räcker inte signalen ner till mitt rum, baz så nu får jag klara mej utan internet om jag inte flyttar upp till jakobs gamla rum nårra dar.

Fan för åska!

Hos Tildis

Eftersom alla andra plötsligt skulle blogga så tänkte jag att jag med kunde klämma iväg ett. ^^
Fick en kram av Johan! Kors i taket, jag som trodde han vara rg för jag RÅKADE bli arg och RÅKADE kladda ner hans byxor med ketchup! Mohahaa
Efter en hel flarre champange så är min favorit Kirre Jävla Kärra igång satan! Dansar sönder sej! Dom dansarna bakom mej är allt bra duktiga (eliis och kirris) hörni ni två, jag ser fram emot en favorit i repris i växjö. ahaha galet vad jag gillar er tvpå!

Saknar faktiskt min kamera lite, men den hade förmodligen blivit kladdig av vin och chilinötter ikväll så lika bra att han är hemmma. Han är förresten numera döpt till Sylve, vet itnte varför. bara tt bra namn1!

Nu är det snart dags att vandra ner och tömma flaskan, dels för att jag hatar matildas tangentbord!^^

PUs och heeej

Kamera!

Halmstad var väl rätt okej då, även om staden suger.
Och idag blev hela min lycka gjord när jag vandrade bort till expert och införskaffade mej en kamera! Jisses va lycklig jag är, as kul är det också. Familjen tycker dock att det är lite jobbigt att jag springer runt som en papparatsi och tar kort så jag fick ge mej på katterna istället. haha.
Nu sitter jag här och funderar på hur kvällen ska se ut, måste ju fixa sjuts in om jag ska åka till Tilda. men vi får väl se hur det blir. Var förbi och träffade storebror idag med i typ en kvart innan han skulle få gäster så han kastade ut oss. haha han är så gullig. precis innan jag gav mej av till Halmstad i torsdags så fick jag ett video samtal om makkan med, mysigt att se och höra henne. :)
nej nu ska jag skynda mej och fixa iordning mej för pappa ville spela kort. hahaha.

hejhopp

Halmstad igen...

vafan, aldrig tar det slut. efter att ha blivit slagen en miljon gånger i bilen är nu min arm bedövad. Kom hem från Halmstad och tio minuter senare bär det av för att vinka av Danne mannen som ger sej av till USA inom kort. Nu när man väl har kommit hem inser man att man inte kommer få många timmars sömn innan det bär av till Halmstad igen imorgon vid 12 snåret. Jag hatar Halmstad är det ingen som fattar det?! Bah, men men. RixFm festivalen kanske blir trevlig ändå även om Halmstad suger. Lär ju träffa lite trevligt folk iaf förmodligen mest Värnamo bor om jag känner Halmstad rätt.
En possitiv sak är iaf att på fredag (om jag kommer hem innan 18.00) så bär det av mot affären för att inhandla min kära kamera, tänk va kul asså :D wiiee.
funderar lite smått på att kolla på en film, men det kanske är dumt eftersom jag BARA kommer få sova ca 9 timmar innan jag måste upp igen och börja packa med. Problem: Joel har snott min sovsäck + liggunderlag.
Just det ja, Joel, han lever fortfarande trots alla jobbiga nätter med allergi utslag över hela kroppen. lilla lillebror.

C: "burk med dimma 20kr"

Nu ska jag sova, godnatt på er allesammans och har det riktigt jävla bra medans jag ska lida mej igenom ytterligare en dag/natt till i Halmstad. bah. Och kirre. du är söt!

Halmstad

Tillbaka till Halmstad då, asså efter denna sommaren kommer jag förmodligen att hata Halmstad. Eller nu ska vi ju dock bo i Falkenberg. men ändå?!

Ville egentligen inte skriva här men jag tänkte bara ge lite extra hat till Vmo Sjukhus som inte ens kan skriva en jävla jornal bah, blir så förbannat trött på dom.
Tänker inte sitta här och babbla eftersom jag fortfarande sitter med pyamas och vi ska åka väldigt snart.
 / Ida


katt

på tal om katt:
* vi har kattungar någonstans i vårat tak, dom piper i mamma och pappas sovrum
* selma är skum
* JB började brinna idag! så går det när man går för nära grillen!
* Gunnar gillar micke, micke gillar inte Gunnar.
* (Gunnar gillar tår också)
* Jag gillar inte katter, så jag fattar inte varför jag skriver allt detta.
* Jo kanske lite då förresten

JUST DET JA, jag var ute och vandrade i Halmstad nån gång förra veckan, då såg jag en hund, eller jag vet inte om man kan kalla det en hund, den var gegantisk. Det var den största hunden jag sett i hela mitt liv. Nog för att jag älskar hundar, men den var läskig. Såg liksom ut som en blandning mellan en häst och en långhårig varg. Jisses va jag blev chockad. den gick upp till bröstet med sitt huvud fatta stor?! Ja herregud va världens alla under kan förvåna ibland. nu börjar jag bli trött och det har kommit in en fluga till. så tjing tjong

Flugan

Först säger vi ett stort GRATTIS till lillebror som fyller 15år! Gud så stor du har blivit!


har precis suttit och spelat kort med marie och joel. nu är det nog dags att sova snart. har en fluga på mitt rum med, den måste jag få bort annars somnar jag aldrig. Måste faktiskt säga att jag saknar min lilla makkan lite som jag inte har träffat sen studenten !? Ägnar en tanke till dej där borta i Finland där du sitter och grubblar över vad en mujito innehåller. sötnöt.
Hade tänkt att köpa mej en kamera inom kort. kanske imon?! Nästa steg är att spara till en tv kanske, eller nått annat kul. Men en kamera ska de bli nu iaf, de är kul då har jag nått att pyssla med på dagarna.
Nån som vill komma och umgås med mej vecka 32?? Är tydligen hemma själv då, dock jobbar jag på dagarna men men. Vecka 29 bär det av till halmstad för två körlektioner till , allt för att Tomas ska bli nöjd. Sen så Blir det lite Dalarna och lite annat kul innan jobbet drar igång. Sen närmar sej snart uppkörningen, TÄNK när jag kommer förbi Jennie här ute i skogen och drar med henne ut på en liten tripp, sen blir det till att hämta upp elina som ska med till donkan! Sen ska jag köra till ullared med makkan sen blir det nog att åka ut till alla mina andra vänner bara för att få köra. jisses va kul! Klarar jag det inte på första försöket så ska jag låsa in mej i ett mörkt rum och sitta där och tjura, kanske tar med min kamera in då. men inget mer.
Sitter och halv läser en av martina haags böcker samtidigt, hon är en kul tjej, men hon gör mej nervös i mellan åt. jaa förresten, jag har börjat läsa?! Det var bäst så så jag inte glömmer hur man gör nu när jag har slutat skolan.
Nehe, nu börjar mitt liv ta slut på ord, ögonen börjar hänga, hästen börjar bli otålig, flugan är jobbig och martina börjar bli tjock!

GodNatt katt och bajs på annie

Halmstad

Mmmh, två veckor helt ensam i Halmstad är alldeles för länge, har aldrig saknat mina vänner så mycket i hela mitt liv. haha Men nu kör jag som en gud och har fixat både uppskrivning och halkbana :D dock var det en jävla väntetid på uppkörningen. typiskt. men det kommer i framtiden det också. Ikväll blir det till att åka till harrys, till och med det stället har jag saknat. bah.
Asså tänk såhär, sen jag var på ayia så har jag inte varit hemma en enda helg, efter ayia var det student, sen midsommar och sen åkte jag till halmstad direkt. Inte konstigt att jag har längtat hem. Har dock varit sjukt kul att köra runt, tack till Mattias för hans sjuka skämt och hans vilja att lära mej köra bil.
Grannen kan man ju disskutera, lite för mycket hög musik på nätterna och sjukt störande och fula tofflor!
Inatt blir det till att sova för första gången i Jakobs lägenhet. :D wiiee, det är bara trapporna som är lite jobbiga! haha.
Nu ska jag packa upp min väska sen ska jag hitta på nått med mitt liv.
Förresten tack Scrubs som fan för dessa veckorna!

/BajsIda

RSS 2.0