HAHAHAHA SINNES

så bra gick det....


Ida. säger:
vet. men enligt dej är allt sjukt ta en cigg så kommer du säkert tycka det är kul sen

.Ida. säger:
mmmh, tänk va gott det skulle vara !!

Ante Hmm? säger:

jag hatar dig

Ante Hmm? säger:

kommer strax

Ante Hmm? säger:

2 på en dag e också bra

.Ida. säger:
HAHAHA NEJ DE ÄR DE INTE

Ante Hmm? säger:

2 på en dag e bra!

Ante Hmm? säger:

2 på en dag e bra!

Ante Hmm? säger:

2 på en dag e bra!

Ante Hmm? säger:

2 på en dag e bra!

Ante Hmm? säger:

sluta nu o håll på, ja kommer om 5 min

Ante Hmm? säger:

ska RÖKA

Ante Hmm? säger:

HAHA RÖKA

.Ida. säger:
JAJA LYCKA TILL

Ante Hmm? säger:

scch

Ante Hmm? säger:

= )

.Ida. säger:
akta så du inte får cancer!

Jag är verkligen stolt över dej ante! :)


Lyssna på mej katten!

A.E , det är ingen idé, fortsätt röka! Du kommer inte klara det ändå!

Med kärlek! Ida!!

Jobb!

Jaha, nu har förmodligen hela världen varit inne på min blogg, till och med föräldrarna på jobbet känner igen mej. haha. Jaja alltid kul att vara kändis!
Jobbat på fritids nu i veckan, ganska kul faktiskt. Alltid trevligt med barn som aldrig lyder och är riktigt uppkäftiga! Men men, jag har överlevt. Och imon ska vi bowla och då överlever jag nog också. Stängde igår kväll och öppnade idag. när klockan stod på 05.00 och jag skulle gå upp så mådde jag inte bra i kroppen, LÅT MEJ SOVA! Men det är ju alltid bra och tjäna lite pengar som jag formodligen kommer bränna på harrys sen. :) wiie, annars blir det en lugn vecka eftersom jag jobbar varje dag. Baaah.
måste ägna en extra liten tanke åt jennie idag, bara för hon är värd det. Även hennes underbara småsyskon som underhåller mej på fritids. :D
Sen ska jag bara säga att jag har en snäll kusin! Erik Ferman heter han iaf inte! Det är nog David jag tänker på!

Nu ska mamma snart ha ett av hennes omtalande och helt onördiga symöte, eller syjunta eller vad man säger. Usch det betyder följande regler: 1. Stöka inte ner! 2. Rör inte maten i kylskåpet 3. Var inte i tv rummet!  (för alla kuddar måste ligga helt rätt) 4. Kolla inte på tv eller lyssna med musik med för högt ljud (då måste tanterna prata ännu högre än vad dom redan gör) 5. Kom gärna ner och var lite social, men stanna inte för länge för dom vill skvallra vidare!
Det konstiga med detta är att jag inte redigt fattar varför det heter syjunta, dom syr ju aldrig, dom äter god mat, dricker kaffe och snackar en massa skit. Det kan lika gärna heta typ "Träffasinakompisarochgörsomnibrukarjunta".
Aja orkar inte ödsla mer tid på det. Nu ska jag städa toan!

igår.

eller i förrgår... det bjöds på 30års fest hos Hanna, väldigt massa trevligt. Att träffa Julia var ju ett plus, men för mej bar det av vidare efter present öppningen (då mamma började dansa kände jag att det var dags att åka) så jag fick sjuts till stan (med världens sötaste unge skrikande i baksätet) och kom sedan fram till självaste Thessan, människa va härlig ! Där bjöds det på massa roligt, en helt annan syn på Jennie, en deckad emme (inget ovanligt) , en som dricker diskmedel, en idiot, en Moa Redevall, försvunnen "dricka" och självklart kvällens höjdpunkt! En rakad Totte! Tomten som tappade skägget. "Killen som gick igenom det alla tjejer vill ha : Bli 8år yngre på nårra minuter" Jag tycker dock det är lite synd, jag menar jag hade sett fram emot att se frosten i mustagen när han springer in i ugglan på vintern. och sen så vill man ju inte umgås med han längre, jag menar han ser ju ut som 14-15 max? ;)

Imorgon blir det till att jobba, på dagis. Kommer blir trevligt med tanke på att jag ska jobba med självaste Ponti :) wiie. Aldrig fel att tjäna lite pengar som sedan ska gå till nya kläder, det behöver jag. Med tanke på att mamma förmodligen kommer läsa denna blogg imon så vill jag bara säga att mina nya jeans skulle vara bra snart :)

I fredags var en trevlig kväll, ute på harrys (man har ju inte så mycket till val i värnamo) det hände massa roligt under kvällen men bästa upplevelsen var nog att se Bernies så kallade "uppevåning" människa, vad har du i svenska??

Nu är det dags att sova, med tanke på att klockan har ställts om så är den ju iaf inte 01.49 utan 00.49 vilket är bra eftersom jag ska jobba imorgon.

Nattii!

Vissa dar....

Vissa dar så är man sådär trött, kinkig och känner att man har så sjukt mycket att göra. Hade jag inte haft massa saker att göra imon med så hade jag tagit en hel dag med pluggande imon men nu är så inte fallet. så jag får helt enkelt nöjja mej med att tycka synd om mej själv, lägga mej tidigt och trycka riktigt riktigt många gånger på denna länken : http://www.utbildning-co.se/sv/peppa/peppa.asp

mjaao


Min blogg!

För en stund sen ringde det från tidningen när jag låg och sov, dom ville göra en intervju med mig om min blogg. Dom bad mej tipsa om en kille som också skriver blogg och jag tog såklart min kära klasskamrat Christian. Dom ska nu göra en intervju och ta lite bilder på oss på onsdag.
Men jag satt precis och funderade på, varför mej? Jag skriver en helt ointressant blogg om saker som folk inte ens orkar läsa (om man inte är min kompis eller om man ska klaga som Emme) . Så tänkte jag , varför skriver jag blogg? Men jag har inte en aning! Jag skriver helt enkelt blogg för att jag inte har nått bättre för mej, jag kan ju inte jämföra mej med en som alex schulman eller nått, han har ju åsikter i alla fall. Eller Christian som åtminstonde skriver lite roligt. Nej detta blev alldeles för mycket för mitt huvud och jag höll nästan på att svimma när jag sa ja, och mamma som låg och sov trodde jag hade satt i halsen när jag kom och skrek. Mina bröder satt och hånade mej för att min blogg var så konstig och jag kände direkt att jag kommer bli mobbad för resten av mitt liv. Men detta är helt enkelt en sak som jag får bjuda på för jag tycker det är roligt att skriva även om jag inte vet vad jag ska skriva om.

 / Ida

Lina Markkula!

Lina markkula har nu betättat hennes åsikter om bilbeln.
- Asså, de där med noas ark, det avr en helt valigt översvämning, vad är det med det?
- Det där med att Jesus gick på vatten, egentligen var det så att det var is den dagen, han gick helt enkelt på is, men ingen i israel har sett is innan och därför trodde dom det var vatten.
- Sen består hela hans blod av alkohol, alltså en väldigt stärk akolist.
- Den dagen Moses delade på vattnet då hittade han bara europa tunneln.

jaja jag är helt med på detta och jo, Sara är bäst!!

Matilda!! typ....

Sandor / Ida <3


Haha

"Det är inte lätt att vara snäll när man har halsbränna" Förlåt för igår Joel.

Och emmy, du är sinnes! kolla noga nästa gång, det går inte att missa två café. :D


Skumt.

Här sitter man, iförd en tyrolerhatt. Väldigt snygg sådan! Den påminner mej om en låt, men den låten påminner och Bredaryd och Bredaryd påminner om Bamse och Bamse vill jag inte tänka på för han är ingen god människa!! Så jag håller mej till att jag sitter med en snygg grön tyrolerhatt.
Igår var det en rolig kväll, tung men rolig. Eller de som finns kvar i huvudet var roligt. Speciellt att sova i Lenas bil! Har blåmärke på vänster knä, hela min arm är blå, mitt hår och min klänning stinker öl och jag är lyckligt ovetande om vad som hände delar av kvällen. En sak kommer jag ihåg, och me like! :D
Idag är det tungt, dock inte lika tungt som för Sarah som har spytt x antal gånger på jobbet. HAHA you go girl! Inte heller lika tungt som pappa, men pappa är inte bakis utan bara en trött man i sina bästa år.
Ikväll blir det till att bygga vidare på fyllan. Släktträff foo shooo! Pappa säger "VAFAN Ida, du har inte haft en vit helg sen du fyllde 18" och nej, det har jag inte. och det är jag glad för. Men snart mycket snart kommer den vita helgen komma för plånboken tål inte en kväll med bjudningar på harrys.
Fick precis en snygg kommentar av mamma som satt och läste brevid mej! " HAHA Ida du ser verkligen dum ut, riktigt dum i din jävla hatt" Mamma kan bara inte sinnet för mode, jag är helt såld av hatten!!
Tack Kirre för förfesten och tack allt annat folk för kvällen igår.

XXX

Myran

För 17år sen så föddes en liten myra som med sin far och mor bosatte sej på Backegården i Hånger. Denna lilla myra träffade en lite ingelkott, och tänk var mycket dessa två patetiska varelser skulle uppleva under deras uppväxt: Slagsmål om vänskap, killar, skatter, kojjor, jordkällor, ännu mer kojjor, porslins leksaker, lego , en sorglig flytt och massa andra upplevelser.
Den lilla igelkotten skulle ha missgått en jävla massa saker om inte den lilla myran hade kommit in i livet. Denna flytten tog hårt på båda kreaturen och dom höll nästan på att tappa kontakten ett tag, men nog med det. nu står det lilla myran vid den lilla igelkottens sida. och allt jag vill säga är ett stort Grattis till Moa "myran" "ior" Redevall! <3

image3

Kändis lookalike?

Hahahah, aa jag härmade emmy och leila lite då. det var ju lite små kul. bättre än en gubbe iaf emmy! :D


RSS 2.0