....

det har hant en hel del sen jag uppdatera, men vet inte ritkigt vad jag ska borja!
vi har en man som springer runt och gor sig acklig i vart omrade, visa snoppen och springer efter brudar. (inte alla hastar i garaget dar inte) glad att jag inte har behovt uppleva det.
endel alkohol har det druckits ocksa, kommer absolut bli mindre alkoholintag nar jag borja jobba! Och jag tror jag borja jobba pa fredag, se sa ut nu iaf!! Jippiiieeee....

idag ar en dag som jag hoppas bara kommer flyta pa, och att det bli kvallen snart... haha!

tycker att folk som laser denna bloggen borde kommentera lite mer... kom igen!!

over and out

puss o kram Jennie

Pinsamt

Igår var det riktigt trevligt hos Malin, massa tjejer, vin och häärligt snack!
Idag där emot är man ju seg som vanligt, vaknade av att jakob satt framför mej och spelade fifa. gah. Åkte till donkan och testade nya McFeast deluxe. GUD VA GOD DEN VAR!! Finns bara till den 25 så passa på nu mina vänner!! yummie!
Kom nyss på mej själv med att klicka upp McDonalds.se och satt och läsede om denna underbara burgare. Jisses ida, skärp dej!! Tragiskt , traaagiskt!!
Ikväll blir de nog mickan, måste bara äta nått hemma först. :)
xoxo Ida

Det hander inte........

Kanns som man ar lite utvilad nu och nar man antligen ar det sa har man blivit forkyld!! men men, hindra mej inte fran stranden eller fest! haha!

idag vaknade jag och linda ratt tidigt, eller jag vaknade tidigt och bestamde mej for att vacka Linda. Snallt! eller hur? haha. Och vi bestamde varan plan for dagen, vilket blev stranden! Men linda skulle bara blota haret. Vilket ledde till att det kunde hon inte, for att vattnet va slut. Seriost...Det skulla aldrig handa SVERIGE! Gubben som kollade det sa att ni kommer fa vatten mellan tre o atta... ah ellerhur?! Ljog gjorde han ocksa...

Sa nu sitter jag o jessica pa ett internet cafe, bade desperata for en dusch... fa val kolla om man har nagra snalla grannar!

Traffade lite kandisar fran GKC... pa grabbarna! Skojigt varre!

Annars ar det inget nytt... solen skiner varje dag! Vi lever livet!!

Over and out

Puss o Kram Jennie

Torpa igen..

Nyss hemkommen från Torpa dårå, fotboll denna gången också. Pojkarna var jätte duktiga i första halvlek och början på andra, men sen kan man fråga vad som hände?! Deras tia var grym, skyller på det.
Passade på att ta lite kort med jöh, här är några av dom. :)




Tog en hel del men där var nårra av dom :D Har börjat kolla på alldeles för mycket fotboll, vad har hänt? Har ju till och med lärt mej vad offside är?! Jisses!
Nu ska jag sova på spikmattan!
Sen imorgon är det nya tag på jobbet...

XoXo Ida

Awwww

I 3,5 månad så har jag väntat på detta ögonblick och plötsligt kom det. Där såg jag bilen komma på parkeringen ut steg annie självaste annie, den kramen var den bästa på länge! Och jaa, även om jag i vanliga fall är en ganska tuff tjej så kan jag erkänna att jag fällde nårra tårar just i det ögonblicket!
Åkte på en biltur med gummsan och hade ju massa att säga självklart. Men sen skulle hon hem för att sova i sin säng första natten på länge och då åkte jag till okke där jag festade med hela gänget. hallelujah vilken kväll

Idag så har annö varit hos mej en stund sen har jag mest sovit. Nu ska jag som varje söndag äta med familjen sen får vi se vad som händer senare. :D
xoxo ida

Mjaoohooe

Japp, ett nytt inlägg från Jennie och cypern och då var det min tur då. Kom nyss hem, har varit hos Jakob hela dagen. Kollat på vänner och ätit ostisar! Mjammooo. Igår var det hiskeligt trevligt måste jag säga!! Massor med folk överallt och det var bra drag på harrys för ovenlighetens skull.
Ikväll ska jag förmodligen festa igen, fast vet inte om jag pallar det? Kanske kör en nykter tillställning i stället. Så jag kan åka till Annö fort som katten när hon ringer?! Ååh, fast hon kan ju komma till mej också?! Behöver ju inte överdriva med drickandet. Hrm, svårt beslut måste jag säga. Ikväll blir det öltältet istället eftersom harrys drar till med 28års gräns. Vafan är det då ?! Aja.... I övrigt gör jag inte mycket, har sovit i soffan hela dagen. Brukar ju bli så.. Snart kommer faster farbror och kusinerna hit. ska bli mys. Hinner nog pussa lite på dom innan jag åker vidare. Har dåligt med bensin med, helvete... Palla tanka?!
xoxo Ida

Rehabilitering..

da va jag tillbaka pa bloggen lite. hehe. nagra dagar till har gatt och vad jag har astakommit. inte mycket! men mycket alkohol har det blivit iaf. vad annars kan man gora har i Ayia Napa.
sa nu ska jag pa lite rehab i paralimni hos "bungee" familjen. kanns skont. det kommer iaf bli en dag utan alkohol.
sen bli det nog Napa pa mandag igen, folket fran gnosjo har val kommit ner sa jag maste ju kolla om dom skoter sig :P

idag har jag varit pa stranden, forsta HEL dagen pa stranden. shit va varmt. massa folk fran israel som bara ar saaa sjuka. ooh orka!

over and out

Puss o Kram Jennie

ANNÖÖ OCH JENSIS

Trots alla "dagen efter" syndrom så vaknade jag på världens bästa sätt idag. Fick en hjärtattack 09.49 när telefonen ringde men sen kollade jag på displayen och där står det Annie Blomgren. WIIIHHHHHOOOOOO, Första samtalet med annööööö på 3,5 månad. Och nu är hon i sverige, i stockholm , och jag kan om jag vill ringa henne hela tiden. Så snart är hon hemma och jag kan knappt vänta. Tjohooo Annö och Jens är hemma! :D
wiiieee. Dagen kan inte börja bättre! :D hihihih!
Jisses!! Just nu är jag hungrig , vill ha frukost! Sitter i soffan hos Jakob och brevid mej sitter Jakob och LinAAAAAAA! Igr var det kul satan faktiskt, för att vara harrys var det ganska lyckat!! Ikväll ska jag grilla, oavsett om jag får sällskap eller inte!! Tjing tjog vattenballong
xoxo


Fritids

Det är lagom segt att sitta på jobbet nu, har två barn kvar som klarar sej ganska bra själva. Och så sitter jag här och väntar på att klockan ska bli kvart i sex så jag får gå hem. Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt. Jag hoppas iaf på att det blir utgång för jag orkar verkligen inte vara hemma ikväll. (A) Men det löser sej nog.
Annars händer inte mycket, var på heco på förmiddagen och då fick jag vara på anders avdelning istället. Alltid kul att testa nya saker! :)
Hungrig är jag nu med, typiskt....
Annars är det bara en dag kvar. eller rättare sagt att om 24 timmar och 5 minuter så anländer Jens och Annöööö till Jkpn. Sen få jag se dom nårra timmar senare, och gud va man kan längta!! :)
xoxo Ida

wiihoo

Tillbaka, glömde lite saker. Glömde liksom veckans största händelse. Annie Blomgren kommer ju hem på lördag! Min älskade lilla fisunge, annööö. När motivationen på jobbet försvinner för en stund så är det bara att tänka att om två dar, två dar!! Då jävlar ska jag krama skiten ur annö sen ska jag ha telefonkontakt med henne minst en gång om dagen i resten av hennes liv!! För 3 och en halv månad är för länge, så är det bara!! (A) :D

Förresten så skulle jag ju även hälsa till haggan på jobbet. JOHANNA! Men hon var ju lite små krasslig idag så jag måste ju vara snäll! Hej på dej lilla gumman .:)

"asså Ida, du är mer läskig när du är snäll"

jag börjar tappa stinget, jag tycker för mycket om mina kollegor för att dissa dom. Gah! Sen är de inte riktigt lika spännande utan Jennie som backar upp mej förstås! Haha

Nu ska jag hämta vatten till mamma igen.
xoxo

Gästbloggerska

Japp, idag har jag varit trött, eller idag? Är fan trött hela tiden, fattar inte hur man kan vara så slut!! Men men, på heco rullar det på som vanligt iaf. Imorgon blir det förmiddag på heco och eftermiddag på fritids eftersom jag fick den äran att stänga imorgon! Yeeey.
Som ni kanske har märkt så har helt plötsligt någon mystisk människa vid namn Jennie dykt upp i min blogg, jag är inte schizofren utan det är bara min kära vän och gamla kollega Jennie Gustavsson som har begett sej av till ayia napa för en ny säsong av jobbande på blue moon bar.Hon måste ju blogga nån stans och jag gillar gästbloggare för jag har blivit dålig på att uppdatera själv. Får se om det dykter upp nårra mer inlägg från henne!

Mamma ligger nu och klagar i soffan , det är helt sjukt va hon blir kinkig när hon är sjuk. Jisses, en annan får bita ihop! Jag har ätit makaroner kyckling och bea-sås och gud va gott detta var! Joppen kom förbi en snabbis och slängde i sej lite mat och kollade in lite fotbolls bilder.

Ikväll ska jag somna på spikmattan eftersom mamma beslagtog den igår.
xoxo Ida



Fotboll Hånger - Virestad



Årets första fiskerunda med Johan och Daniel, puss på er!

Framme.....

Da va man tillbaka i det underbara landet Cypern igen. Landade ju ganska sent pa mandag kvallen och sov over hos nagra bekantar. Dagen darpa blev ratt chill. Akte till Napa pa eftermiddagen dar jag ska bo, traffade mina rumskompisar som jag inte sett pa ar och dag. JATTE SKOJ! Linda va ledig pa kvallen sa vi bestamde oss att ga till Los Bandidos ata lite god mat och dricka strawberry margarita. Mums! Darefter blev det arets forta bar-runda, herregud! Det ar val den basta pa hela aret och bruka alltid bli den VARSTA.. det va en drink vid varje bar man stannade och sa hej till folk, och det blev en hel del!! :-S och sa sager man till sig sjalv, jag ska aldrig dricka mer! haha haha. bla bla bla.. mmm sakert. Jag ska iaf inte dricka nagonting annat an vatten (idag)
;-)! Thats for sure!
Nu ska jag ner till Jessica och hamta nyckel hem sen bli det till att slappa. Imon ska jag o Fi aka till IKEA... yiiihaaa!!

Over and out!

Puss o Kram Jennie

helgen

Helgen har varit bra, fredagen spenderades hos Martina med alla tjejerna, helt underbart trevligt. Jag Martina och Lina svandlade runt i regnet hela natten hos bernie osv. kommer senare hem till martina som tre blöta katter. Jisses. Somnade som små prinsessor i denna gästvänliga miljö.haha. När vi vaknade på lördagen så blir de onyttigheter som pizza till frukost. Sen tog jag mej ut till hånger och kollade på fotboll. Hånger - Lagan 3-0 wiiieee, dutkigt pojkar
Sen blev det till att åka hem till Johan, jag johan och daniel åkte ut och fiskade, jag körde båten, ^^ haha. Daniel och Johan var värdelösa fiskare så vi drog oss hemåt istället. Vi åkte in till värnamo och handlade grillkött , potatisklyftor, tzatsiki och massa annat gott som senare jag johan daniel och lina åt tills vi blev mätta satan. Hyrde också två filmer som vi kollade på, kollade och kollade, lina sov mest.
Idag vet jag inte vad det blir, jag vet iaf att annö kommer hem om 6 dagar och att tänka på det får mej att dö av längtan!
Kanske ska åka och kolla på damerna när dom spelar mot bor? sen är de ju söndag med så man får ju inte glömma söndagsmiddagen med familjen. :D
Puss och hej xoxo

bilder kommer senare

Jobba Jobba Jobba

Sitter och halv sover här framför datorn! Ska snart lägga mej på spikmattan och vila ut ett tag. Det är helt sjukt var trött jag är av all skit som händer.
Jag har haft en förvirrad dag, på alla sätt och vid. Vet inte ut eller in.
Jag sitter på jobbet med mina 1418hål och kommer hem 16.30 från hillerstorp. 17.25 kommer faster och hämtar mej och ut bär det en en gång till hillerstorp. Kan snart den vägen utantill. Nu är jag hemma iaf, trött och seg som vanligt.
Mia Mus! Självklart ska jag ta med spikmattan i morgon men tro fan inte att jag kommer vara snäll mot dig för det, jag tar med den enbart för att den gör så ont . mouhaha ;D

Veckan är fullspäckad, jobba varje dag mellan 07.00 och 16.00 och efter jobbet ser det ut såhär Måndag: Fotboll Tisdag: Unit möte Onsdag: Fotboll Torsdag: Hämta David och Elsa på dagis/fritids och vara barnvakt Fredag: Facial sen lilla krogen med släktingar.
GAH  NÄR SKA JAG HINNA SOVA?

Bdw, så längtar jag till Finland , finlands färgan, fanny och makkan. Jag måste ju ha nått att se fram emot, förresten undra när Fanny kommer hem?!
Sen längtar jag ju slälvklart till AnnöPannö min lilla sockertopp kommer hem och myser med mej!
Jag längtar utomlands och bort från allt.
Och jag saknar alla mina vänner runt om i världen!

XoXo - Ida
Det som inte dödar dig gör dig starkare!



Jobbet, fotboll och massa helvete

Dom senaste dagarna har det varit mycket fotboll, fotboll är kul. Så länge jag kollar och slipper spela förstås. Jobbet rullar på, emelies polle vill fortfarande inte klämma ut nått föl. Och jennie lämnar packen imorgon. Jisses, vad ska jag göra utan henne? Måste ju ha nån som störtar mina dissar mot alla människor. Aja, henne lär ni få se som gästbloggare här från cypern för det har jah lovat.

Livet är sjukt orättvist och ibland händer saker med sånna som minst förtjänar det. R.I.P

Jag ska avsluta min dag med 20min på spikmatta, det behöver jag för att tänka på annat och varva ner lite.

Det som inte dödar dig gör dig starkare - Ida

Harrys

Igår blev de förfest hos Danne mannen. :D Där stötte man bland annat på Lina Stigsson och Johanna Berggren bruna och snygga! Kul att se er igen mina pinuppor! :)
Drog senare vidare till självaste harrys där man stötte på bra massa roligt folk! Mange glänste med sin närvaro på dansgolvet och man blev riktigt lycklig av att se honom hemma igen. Nu är det bara annie och jens kvar där borta i thailandet!
Harrys var väl sådär eller nått? Det var ju mysigt att sitta och chilla och träffa massa kompisar man inte sett på ett tag, men man tröttnade snabbt och åkte hem och la sej.

Idag ska jag, min familj och Öhr familjen till Lager 157! det ska bli nice! Hoppas på att hitta nårra nya skor och roliga kläder! Men man kanske inte ska hoppas på för mycket?! Aja. tjing tjong!!
xoxo


RSS 2.0