Jönköping

Jaha, dagenefter ångerstern blossar upp som vanligt, alltid ska jag lyckas med dumma saker! bah
Igår var det dock väldigt trevligt. Vi förfestade i Emmys lillasysters lägenhet med emmy, jennie, annie och wille m.kompisar.Jag knackade dörr hos grannarna för att finna en vinöppnare som lägenheten tydligen inte innehöll då plötsligt en gullig (ev. lite rädd) kom som en räddande ängel och hjälpte mej med mitt problem. sen vidare till festandet i precis hela lägenheten inklusive badkaret! Dom andra drog tidigare medans jag och annie tömde flaskorna och pratade lite allvar. Sen var det dags att dra in mot stan, väl där inne var klockan ca 00.30 och det visade sej att det var fullt på Centrum och insläppet slutade vid 00.00. Bah. Så vi hittade närmsta buske, kissade lite, köpte en chips påse och åkte hem (trodde vi). Meeeeen det visade sej vara helt fel buss åt helt fel håll. Så där satt vi i en busskur ute vid nått gräs med en mycket trevlig man som tog sig ann att hjälpa två borttappade flickor. Han hjälpte oss att komma på vart vi bodde , han fixade taxi och när taxin kom så passade han även på att tala om för den snygga chauffören vart han skulle åka med oss så att vi hittade sista biten hem. Alltså mycket tack till denna trevliga människa som jag inte ens kan namnet på.
Väl hemma i lägenheten så passade vi på att bädda annies säng medans jag fortsatte att tömma resten av flaskorna inklusive annies baylis (A) Annie kom med en söt kommentar "Jag ska bara provligga madrassen" och två minuter senare sov hon som en liten gris! Jag hade en mycket trevlig stämning inne i mitt huvud så jag vandrade helt enkelt in i tv rummet och satte på tvn och vad visas om inte scrubs! <3 med kärlek till JD och gänget som kunde umgås med mej medans grisen sov men det tog inte mer än två avsnitt innan emmy störde min lycka för att komma och öppna dörren åt dom. Sen kröp jag och jennie ner i en mycket liten men mysig säng , gav varandra 10minuters massage (nästan bäst på hela kvällen) innan vi somnade djupt. Men jag vaknade var tionde minut pga att den där jennie har en spetsig rumpa och hon kan inte ligga rakt utan måste trycka upp den i ryggen på mej. Men det är en annan historia!



Idag är ingen vanlig dag för idag är Tobbes födelsedag hurra hurra hurrrraaaaaaaaaaaaaaa!
på vägen hem idag på morgonen ringde jag jennie och annie med våra underbara bakfylle stämmor (som måste ha låtit fruktansvärt men det var ändå med kärlek vi gjorde det ) och sjöng för kära herr Tobias ? Axelsson. Idag är han lika gammal och värdefull som resten av oss 89or. En carlsberg hoff drickande kumvux elev som nu har blivit ett år äldre! GRATTIS!!
Får helt enkelt bli en bild på födelsedagsbarnet i hans ära!


Bilder från igår kommer kanske senare om jag har ork och lust!
Pösss på er!

pappa

dagens extra kärlek går till pappsi för att han tankade min bil! (A)

förresten vårat kylskåp small till idag, så kom det lite rök och brännlukt och nu går det inte få igång över huvudtaget. Och i förgår gick diskmaskinen helt mystiskt sönder pga vattenläcka stod det. asså, undra vad nästa sak blir :O

sängen

åååååh va skönt det ska bli att sova nu!

Kirre

Kom hem från Kirre för en stund sen, typ en timme sen eller nått? Ska snart sova, har aldrig varit så trött i hela mitt liv, den sekunden jag lägger huvudet på kudden som kommer jag somna direkt och sväva in i drömmarnas värld! undra vad jag drömmer om inatt?
Idag kom det nya avsnittet av One Tree Hill ut med. :D wihoo, och ännu bättre blir det när man får kolla på det med underbara kvinnor som elina och fröken KÄRRÅ, sen spelade vi buzz också! och man kan ju låtsas att jag vann iaf. :D
Jag måste köpa mej ett buzz och ett singstar och då måste jag ha ett playstation med och en tv! Jaa där har jag och roa mej för när min första lön kommer.
just nu sitter min bror där uppe och spelar gitarr, asså vem fan spelar gitarr vid 22.21? ooh snart önske timma!
förresten, adam och gry, mina stora glädje spridare på morgonkvisten, lika mycket skratt från min sida varje dag. Måndagar är bra. Måndags-Honken hahahaa tuta in måndagen, det finns sjukt månda puckon som verkligen har feta tutor, till vilken mening? Skrämma kärringar kanske?
anders timell är en underbar man säger jag bara, men människan får mej att skratta bara han öppnar munnen.

förretsen ska jag sova nu . puss och hej

bowling

Att bowla med 5 mycket fulla damer igår var något av det roligaste jag gjort i hela mitt liv, länge sen jag skrattade så mycket asså! tycker helt klart detta ska bli lite av en tradition asså, fast nästa gång ska jag med förtära alkoholhaltiga drycker! Malle, Matilda, Jonna, Malin och Fanny tack för lördagen!

Annie dej tänker jag på varje dag, det kommer vara tomt ett bra tag men bara kämpa på, hon är nog på nått bra ställe nu!. Jag ringer imon för det blev inte av idag.

imon blir det tillbaka till jobbet efter en lång helg ledighet och på tidag efter jobbet ska jag leka med Kirre och förhoppningsvis Elina om mina och kirres planer går som dom ska och elina inte har nått bättre för sej, one tree hill för hela slanten asså!

I övrigt har jag varit och sålt godis på fotbollen idag, det var som det brukar. Hånger vann med 2-0 och dom mötte Kärda. Och vem spelar i Kärda om inte Andreas Katten Eriksson, mohaha! Kul att se hans glada nylle lite då och då. Men jag tycker det såg ut som om han blev ganska trött mot slutet? ;D

Nu borde jag egentligen gå och bre mackor tills imorgon, men hur kul är det? Ställer klockan på lite tidigare istället så fixar jag det imon!

Ser fram emot torsdag med, då kommer min första Heco lön, jisses vad ska jag hitta på då?!

Nattinatti nuffsan!

??

Jag fattar inte vad som händer, allt du gör får mej att undra!

Tussan <3

1. Coldplay var helt underbart, finns inga andra ord att säga om det! åh! Hade lätt kunnat se om allt en gång till.
och i övrigt var resan till Stockholm en hit, hittade en del fint som nån stickad klänning, en mössa, skärp och en del diadem. Hade även underbart sällskap såklart. Tack Annie som fan för dessa två dar!



2. Annie, jag tänker på dej hela tiden, förstår precis hur du känner det är sjukt jobbigt! Det gäller bara att bita ihop, vi vet ju att hon mår bättre där uppe än vad hon har gjort den senaste tiden. Men jaa det finns inget man riktigt kan säga, det är bara att gråta ut!

Stooooooooooooockholm

Bah nackspärren har blivit bättre, men gör fortfarande ont satan! ååh! nackspärr, vilket jävla ord!? aja
Imon bitti bär det av för mej och min kära vän Annie till Stockholm där vi ska spendera två dagar med varann, Coldplay och den Röda Båten! mohaha
Kommer bli hemskt trevligt tror jag trallala!
Idol har vi bland annat kollat på idag, jag, mamma, joel, annie och jennie. Allt bra många idioter det finns, jag kan fortfarande inte riktigt förstå att folk inte har bättre självinstingt och fattar hur värdelösa dom är. Fruktansvärt, jag skulle nog aldrid klara att sitta där i juryn och se alla puckon.
Nu ska jag snart packa klart, eller klart och klart jag ska packa om för när jag hade packat klart hade jag mer packning än till ayia typ. haha att jag aldrig kan bestämma vad jag ska ha med mej -.- max en liten väska! så enkelt får det blir, det som inte fpr plats får helt enkelt stanna hemma.
Snart är det dax att sussa också, håll tummarna på att jag vaknar imorgon helt 100% rörlig utan smärta i nacken!

nackspärr

usch, vaknade med nackspärr idag, sjukt va det gör ont! Helvete

katt

Åååh va jag hatar att vara snorig! Snart ska jag sova, har lipat en stund nu åt de där förbaskade one tree hill. Imon blir det jobbet som vanligt, sista dagen denna veckan. För sen jävlar blir det stockholm för hela slanten! wihooo!
Känns som jag missar massa, det enda jag gör på dagarna är att sova och jobba! Hann ju iaf hälsa på farmor en snabbis och sen hann jag även med att ta en fika med Malin och faster Mia! :) det var mys!
Godnatt KATT (på tal om katt, E.T är tillbaka igen, fulare än förra gången till och med! Och as arg är han också! Jooo en annan nyhet är att Johanna Berggren ska tydligen få kattungar, hon är fet som ett hus! Vi får väl se var det blir av det.)

Träplugg

En hel dag med Ursula och träplugg så blir man torr i halsen och dammig i näsan. Bah. Ursula är sinnes!

Goooodmorgon goooodmorgon

Jaha, då är man pigg som en lärka denna vacka  morgon, min ur sexiga bil står ute och väntar på att jag ska trycka in min carola skiva på högsta volym. Jag har redan varit arg på han eftersom ciggarett tändar uttaget (vet i fan va de kallas) inte funkade, bil jävel. Jag har kommit på att bil helvetet måste ha ett namn med, nårra förslag kanske? Det är givetvis en man, i sina bästa år. Lagom erfaren och lagom busig, klura på den om ni kan! bitches! På tal om bitches, denna morgon när jag vaknade upp kom jag på att det nu endast är 2 dar tills jag och ÄCKEL ANNIE åker till Stockholm och hoppar sönder oss på en coldplay konsert, om det blir med på nyheterna så är jag där bråket är!! mohahaha.
Jag är allergisk mot nått i mitt rum nu med, kan vara allt damm, annars är det väl min häst! Han kanske får flytta ut i bilen om han inte sköter sej. Nej nu ska jag äta en tallrik fil och packa lunch lådan sen är det snickarbyxorna på och i väg för att plocka om SARAH.
Bajs och puss

Wiiee

Nu har jag köpt bil, han är så vacker! Bild kommer nån annan dag.
nattinatti.

ps. makkie när kommer du hem? glömde säga hej då och allt, lan snart kanske? haha

du ser ut som en fisk, en söt fisk. liten guppi kanske!




du ser ut som en fisk, en söt fisk. liten guppi kanske!

Kristin Kärrå

Fröken kärrå är en av dom kvinnorna i denna värld jag verkligen tycker mycket om, tack som fan för denna helgen gullet!
För att sammanfatta det hela:
Fest
Harrys
Zlatan
Övernattning
Hajen
Sjuk humor
Misshandel/hat mot barn
Skratt :D
Käääärlek
One tree hill
FIA MED KNUFF
Växjö - shopping

Även tack till er andra gullungar för denna helgen som tex gullannö, több, Eliniss, J&E, alla på annies förfest mm

gulligt litet inlägg detta, jag börjar bli alldeles för mjuk och kärleksfull asså, måste hitta tillbaka till mitt hat, haha.
Nu ska jag sova efter att ha haft en sjuhelsikes trevlig dag i växjö med annie, tobbe och kirre och sen även lite matlagning och mys med elina och kirre. för att självklart inte glömma FIA MED KNUFF:
1 . IDA ROMAN
2. ELINA KRONKVIST (CRONQVIST)
3. KRISTIN LOSERN KÄRRÅ


ÄCKEL

TOBBE´!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ANNIE
KIRRE
JENNIE
EMMY
JOHAN
DANIEL

Första veckan

Nu är första hela veckan på jobbet slut, känns bra och jag är trött. Bil har jag köpt nu med, får hämta den på måndag eller tisdag. wihoo!
Ikväll blir de annöööööh mm kanske lite fäääääst och sen eventuellt HARRÖÖÖSS, bläää.
Imon blir det troligen Växjö med världens bästa kirre och annie eller vem de nu var med? jag har ingen koll. ^^
Sen på söndag ska jag sova SJUKT länge innan en ny vecka på jobber drar i gång!
Fast nästa vecka är ju dock bara en kort vecka eftersom annie blomgren helvetet drar med mej till stockholm och coldplay på torsdag. wiihooo.
Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska äta innan jag åker vidare. hade jag varit rik hade jag nog köpt en pizza.
Nej nu ska jag inte babbla för detta inlägget var totalt onördigt. tack för mej!

Vad finns i hörlurarna?

på jobbet går det bra, kul faktiskt. Och pengar blir det. Snart har jag en egen bil också, snygg satan!
Adam, Gry och Anders Timell är mina nya stora idoler säger jag bara, vad skulle jag göra utan dom i mina hörlurar på morgonen!?
Anders: Jag måste hitta ett sätt för mina trä tunnor att sluta lukta så illa
Anonymt sms: Ett smart tips är att luta tunnorna! (givetvis menar smsaren med lut)
Anders: Men jag vill att dom ska stå rakt! Och sen rinner ju vattnet ut då också!'


Anders: Vad var det som lät i bakgrunden?
Telefonist: Det var chefern som visslade.
Anders: Oj, ärligt, det är ju nästan nått för youtube!
Anders: Hur gör han då ?
Telefonist: eh, han stoppar två fingrar i munnen och blåser.
Anders: Haha nej men ärligt nu, vad var det som lät? (Adam fattar inget heller och håller helt med anders)
Telefonist: Joo men det var chefern som visslade.
Gry: Men era puckon, han menar ju inte hunden utan sin chef!

moahahaha, tack för att ni gör mina dagar roliga! sjuka är ni alla tre!

Nu har jag packat matlådan tills imon med, en micropaj och en låda majs! mumma!! kanske ska göra lita frukost med innan jag somnar, annars får jag göra det imon vid tio i 6 och det blir jobbigt.
Imorgon hade jag tänkt att hälsa på min kära snuttis Kirre Jävla Kärrå! wihhooo mys pys! Puss på dej!

kossor?!

En hel dag på jobbet och man kommer hem och lägger sej för att vila för man är helt slut. Då vaknar jag till lite och hör att det dånar/mullrar, och jag får för mej att det åskar men vänder mej om för att sova vidare. Då hör jag mamma skrika från köket "ah men vafan det är ju kor i hela trädgården, och joel du sa att det var Gunnar"
Jag flyger upp och dra kollar ut genom fönstret då jag möts av två stora fula gula ögon! Jag går ut och kollar på trappan, runt mej och trappan ca 1 meter ifrån mej står 30kor, råmar och traskar runt och förstör halva trädgården. Fy fan, det djuret är lika fula som älgar asså! Men tillslut fick vi bort dom så dom sprang ut på vägen och där kan dom vara! Så är livet i Hånger.... detta händer väl ändå aldrig i Värnamo? ;)

Frisk luft på bästa sätt

Imorgon bär det av till ännu en dag på jobbet, dock ska jag vara inne i stan vid 05.55 imon så jag måste gå upp senast 04.40 och jisses va tungt det kommer bli! 
och Elina, jag jobbar på Heco nu. :D haha  
Helgen var trevlig, mycket trevligt. Men jag hade ju lovat mina päron att jag skulle köra på dom hela helgen så det blev lugnt! Idag har jag tillbringat dagen med att se på one tree hill och jag börjar närma mej elina nu asså! Varit en runda hos jennie med, skrattade lite åt hennes morfar och sen åkte jag hem.
Jag tänkt att jag skulle ut och ta lite frisk luft men upptäckte att det regnade så jag tog bilen till Jennie och körde med ner vevade rutor och hög musik, är det inte ett underbart sätt att få friskt luft på ? ^^
Nu ska jag sova nårra timmar innan mina nya jobba kläder ska på!

tid är pengar

okeej, när klockan ringde på 04.50 så var det riktigt jobbigt att komma upp! jag somnade ju nyss? jaa jag kunde inte sova förrän 2. hade väl antagligen mycket att tänka på. bah, så med 2 timmar och 50 minuter sömn så är det snart dags för en 45 minuters bilresa och ett 9 timmar arbetspass. gud!

underbart

och nu har man fått jobb också!

Värdelöst slut

Jaa jag är helt fullständigt jätte beroende av one tree hill, det kan jag väl erkänna då! Och idag avslutade jag sesong 3 men jag hade glömt att fixa sesong 4, så nu sitter jag här och undrar över vad som ska hända nästa gång och jag lär få vänta tills imon. Med andra ord så kommer jag aldrig kunna sova inatt! Baaaaah det kan inte bara sluta så mitt i en händelse? ......

.... Gud, jag måste skaffa mej ett liv!

hittade ett sparat sms där det stod att jag måste skriva om Bernie i min blogg, då kom jag plötsligt på att jag hade lovat han i fredas att skriva nårra rader om honom i min blogg för han läser tydligen den!! :O

Så här kommer nårra rader.
Jakob Bernie Bernsand, du är världens goaste och härligaste kille, kommer sakna din sjuka humor och galna ideer. Saknar faktiskt alla er i klassen, både bra och dåliga stunder.
Känns nästan lite jobbigt att veta att jag inte kommer träffa dej och er andra varje dag i skolan. Men även om vi inte ringer till varann varje dag och pratar så hoppas jag inte att du glömmer bort mej Bernie för jag kommer inte glömma dej!
Puss på dej goding


Så där nu har jag varit lite gullig idag också, och förresten Mickan välkommen, jag är mycket glad för att du hittade hit! haha. :D

åååh

Folket som jobbar på lernia var skrämmande trevliga måste jag säga men däremot puckorna på arbetsförmedligen, det är nästan pinsamt hur dom behandlar folk asså. När jag var där kände jag mej verkligen som om jag var helt totalt värdelös, bara för att jag inte har någon utbildning så duger jag inte till någonting osv. hagga! nu ska jag och saraaaaah till växjö, det ska bli fan så mycket roligare än att sitta och titta på en hagga med läppstift i hela ansiktet!

och ikväll/eftermiddag kommer min lilla snuttitutti annööö och hälsar på , wihoooo

bajs och puss


RSS 2.0