växjö

jaaa lite härligt var det faktiskt att lämna växjös underbara gator idag med alldeles för mycket kassar i händerna! mamma och jag är nöjda, det är vi alltid när vi har bränt alldeles för mycket pengar på massa roliga kläder. wieee. hela min garderob strålar och är som helt ny. :D
när jag kommer hem blir det till att mötas av en pilatesboll i huvudet. sånna stora bollar borde inte få finnas i familjen romans hus, men kan aldrig veta vad den kommer. förresten har jakob värdelöst balanssinne, mitt ska vi inte tala om.
var ute och vandrade med mamma idag. grannarna (om man nu kan kalla nårra som jag inte vet vad dom heter och som bor typ 2 kilometer bort för grannar?!?) grannarna iaf, dom har fått hundvalpar, massa små kaxiga, busiga, lurviga små djur. ååååååhhh jag vill med ha!!!!
mamma : "var det en grävling så springer jag, bara så du vet!"

film är mysigt, men inte i våran familj, eller med våran familj kanske man ska skriva. mamma står framför tvn och gapar om allt som måste göras och vad som inte har hunnit göras under dagen. pappa skiter i helvetet och går upp och läser. jakob kan inte vara serriös utan leker sånna där lama lekar som förmodligen bara jag och han i hela världen tycker är kul. när mamma äntligen har flyttat sej från tvn och satt sej i soffan för att forstätta sitt snack och desutom fråga vad som händer i filmen hela tiden "vem är han?" "varför gör han så?" varför är han där?" osv, så tar joel fram pilatesbollen och sätter sej framför tvn (eftersom han måste se filmen samtidigt) och gör massa övningar. han ser dock ut som en anorektiker så man kan se runt han. filmen tar slut (man har iaf sett hälften) och det är dags för alla att sova, mamma låser in sej på toan alldeles för länge och vi andra börjar bli otåliga. jakob och joel börjar brottas i köket och jag bankar på dörren för att hon ska skynda sej. hon öppnad dörren och skriker VÄCK INTE PAPPA, då väckte hon pappa!

sooooool

Fantastiska sol dagar asså, allt känns mycket lättare och roligare när solen lyser. allt utom att städa. han skjutit upp det länge nog nu, så det blir till att tillbringa natten med det -.-
Jag har legat och gottat mej i solen heeeela dagen underbart! Och om 6 veckor har jag ännu mer sol,. för då ligger jag på en strand på ayia napa och spelar fia med knuff :D

A Walk To Remeber blev det till att kolla på när solen hade gått ner. Fan, vet knappt vad jag ska säga om den filmen, älskar den sjukt mycket! Lipar precis lika mycket varje gång jag ser den. Asså om man tänker så där tecknade figurer på tv när dom gråter, när tårarna verkligen sprutar åt alla håll precis så ser jag ut när jag kollar på den filmen! Ett tips till alla mina KÄRA vänner som inte har sett den, SE DEN!

Neeeh, klocka börjar bli mycket och det är skola imon med, ska jag hinna städa är det nog bäst jag börjar nu.
Bjuder på en härlig bild från fisketuren med Lina, Johan och Pontus i sommras för den tycker jag om (både bilden och kvällen)


image28

/Ida

jaha

asså?! jag sover för mycket. plötsligt vaknar jag och hela huset är tomt. och ingen har sagt nått till mej och jag har ingen aning om vart alla är. typiskt.

Pony handlar

Min kära gamla vän Erik kom förbi skolan idag, tur som jag hade så hade han den söta lilla röda bilen med sig (som drar lätt åt vänster) så äntligen fick jag min efterlängtade hem körning! (hem körning, kan man säga så? eller vad man ska kalla det?!?)
Jag skulle också få den äran att följa med Ponti och handla. För dom hade ju ingen mjölk hemma?! In gick erik och plockade två paket mjölk. TVÅ?! det var ju så en sann Roman blev upprörd. Vad är det för fel på MIN familj? När vi säger att vi ska handla mjölk så betyder det 10 paket (varje paket innehåller 1,5liter mjölk och med lite rolig mattematik kan man räkna ut att det blir 15liter mjölk!) Jaa tro det eller ej, men det får plats i kylskåpet!! Men det tragiska med vår familj är att dessa 15liter kan mycket väl vara slut bara 3-4 dagar senare. tragiskt men sant, usch sånna bönder! Så erik!! Vad jag vill säga till dej idag är tack som fan för sjutsen och skärp det det där kalla jag inte att köpa mjölk det där kallar jag att ha nått att dricka på vägen hem. hahaha eller nått.

Förövrigt så vill jag nämna att jag gillar killarna i Hv när dom äger isen. vad jag inte gillar är när min pappa kollar på hockey för han skriker så farsligt!

Nu är jag också klar med mitt anförande till svenskan imon, trevligt att klassen ska få höra om "Pojken som åt i kapp med jätten" wiiieee. Man fick bara prata i 5 minuter och mitt tar ca 5 minuter och 23 sekunder, tror du gunilla gå med på det? annars får jag snabba mej lite. ;D

för att inte glömma så vann jag stolt och överlägset över linda i fia med knuff idag. wohoo. eller vi vann två gånger var men jag vann så överlägset sista gången att jag klassas som aningen bättre.
Nu är det dags att borsta gaddarna och krypa till kojs!

Så nu tänkte jag avsluta med ett citat av en god vän "Du ser ledig ut! Du kan väl hjälpa mej att hålla handfatet!?"

/ Ida


Diamant potatis

Jakob: Vad köpte du för mat?
Pappa: Pytt i panna
Jakob: .....
Pappa: MEN VA ÄR DE MED DET? JAG KAN JU FÖRFAN INTE KÖPA NÅN JÄVLA OXFILE MED KANTARELL SÅS OCH DIAMANT POTATIS FÖR 90.000???
Jakob: Men jag sa ju inget?

fel?!

lite för mörkt blev det -.- crap!

FAKTA

det är tråkigt att vänta på bussen!
jag är trött och vill hem och sova!
kirre suger på fia med knuff.
projektarbetet är snart över.
jag är beroende av las vegas.
jag saknar sarah!
imon ska jag festa med jennie!
hade wilma fortfarande levt så hade hon fått en ben idag!
jakob är sinnes!
Lina Markkula är finsk.
Sten stures kebab är god.
Det är bara 7 veckor kvar!?
bussen kommer om 30minuter
nu ska jag sova!

Ida Roman

trevlig dag med emmy i jkpn måste jag säga. blir ganska mycket inköpt till vårt projektarbete! imon blir det till att fixa ugglich. ikväll har jag ägnat mej åt att pyssla med ramar, fy fan va jag hatar "gör det själv" saker. det brukar jag inte göra, inte när det är nått normalt man ska bygga ihop. men nu skulle jag skruva i spikar bak på tavelramarna och det var totalt omöjligt! är fortfarande förbannad till max, efter massa timmars slit (kanske överdrev lite med timmar men minuter iaf) så har jag nu gett upp. jag har fått i 3 av 4 skruvar och den sista är verkligen omöjlig. har till och med fått ont i fingrarna av allt skrivande! baaaah värdelöst skit! och när jag blir tjurig lyckas det alltid gå ut över fel personer när det var spiken jag ville mosa så gick det ut över nån annan istället. och jag kan inte säga annat än förlåt, men du trotsade mej även om jag bad dej sluta så lite ditt fel var det med!

så idag är det tisdag. imon är det onsdag vilket betyder att det blir projektarbete efter skolan, på torsdag ska vi till eksjö och kolla på militärer, men får emmy sin vilja igenom så blir det ledigt för en hel dag med projektarbete och sen på fredag så ska skiten vara inlämnad. gud va jag bara vill att skiten ska vara över.
anmälde oss till balen idag med, gud. de är ju så de pirrar i magen. vad är det typ 7 veckor kvar innan balen och studenten. och den frågan jag hatar mest av allt i hela världen just nu är "Vad ska du göra sen?" för jag har inte en jävla aning det är verkligen svårt. har fått en miljon brev hem på senaste tiden och tragisk som jag ör har jag bara öppnat ett bara för att det var en penna i :D

Nu ska jag sova, för jag är trött, har ju inte sovit middag idag asså! emmys fel, kunde inte sova i bilen hon kör så ryckigt ;) neeeeh hon kör som en gudinna! men däremot så var det många roliga saker man kunde pilla på i emmys bil! mohaha

nattinatti gott folk!

Hv71

Hv71 gjorde 1-1 målet:
Pappa: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mamma(efter att ha klappat händerna lite försiktigt): Men du måste väl inte skrika så det hörs ända till Tilmrå!
Pappa: Jag skriker väl hur mycket jag vill. DIN MAMMA

Efter det så hämtar pappa sin hv tröjja. (Tillräckligt stor för mej och joel att tälta i). och nu ser han bara allmänt söt och patetisk ut.

RSS 2.0