ajaj

inte bra, inte bra!

wiiee

Mjaa, frisk är man ju inte, men jag känner mej lite bättre så snart drar man med kvinnorna till Thessan i Jönköping och festar! wiiie!

Jag vill också passa på att Gratta min lilla älskling på 2års dagen! Grattis Elsa!
image8



Och när jag ändå lägger in bilder vill jag passa på att ge ett stort ASGARV till årets tomte :D

image9

God Jul!

Ännu en julafton som snart är förbi, nöjd är jag, mycket nöjd. Även om jag har feber och är lite små darriig. Just nu sitter jag vid ett nytt bord och en ny stol och skriver min kära blogg. Lyssna även på musik av mina nya snygga högtalare :D
Annars fick jag bla, smink, kläder, väska, SKOR, mössa, sjukt gid parfym, mobil telefon och anat mys :D

Hoppas alla ni andra har haft en bra jul :)

Spexet i fredags också, spexarna var riktigt duktiga och även spexbandet som fick i gång oss som fan! Och gud va jag skrattade, en klar favorit är mickan KSM Fors! :D Blev förfest hos Mickan där ett leg hann försvinna men återfanns av agneta :D tack tack! Sen blev de ju då lite spex och efter spexet blev det ännu mer förfestande men nu inför harrys, seg var man, men kul hade man! tack alla för denna kvällen!

Just nu sitter jag och funderar på hus morgondagen ska bli, skulle ju egentligen åka till Jönköping och festa, men sjuk som jag är tror jag inte att jag orkar sååå jag får väl helt enkelt räkna ner till nyår som jag hoppas kommer bli i hög klass! :D

Nu ska jag umgås lite med familjen innan jag somnar.

Tack för mej!

mjaa

Det har varit ett bra tag sen man skrev nårra rader här, antagligen beror det på att allt är sjukt jobbigt i skolan och jag kämpar starkt för att orka med det. Också att jag inte sover på nätterna längre, helt omöjligt. Somnar 05.00 vissa nätter, mindre kul.
Nyår är planerad och på söndag är det dags att beställa maten, så ni som inte har anmält er se då till att skynda er! =)
Snart är det också spexet, ser fram emot det till max. Känns som det blir riktigt kul i år, har bara den känslan.

Förutom det så finns det bara en sak jag kan tänka på , julafton! Inte många dagar kvar nu, alla julklappar är inhandlade och snart är också tomtarna uppsatta på rummet. Skulle ju inte vara dumt om snön kom också! Som lite extra. Men åh va mysigt det är med jul snart!

Nu ska jag nog kämpa vidare med mitt filosofiarbete som snart snart är klart, wiie. Skönt, sen ska jag aldrig med skriva ordet kausalitetsprincipen för jag vet inte hur många gånger jag har skrivit det nu.

och som ett godjul från syskonen Roman så ber jag er klicka på länken:
http://www.elfyourself.com/?id=1282192598

en sak till, jag vet inte varför mina bröder fick bröst och jag blev utan på julkortet, min mamma var inte så duktig på de där! :)

Mjaaaoo


RSS 2.0