lite bajs

Kvällen var trevlig, åbroparken och film hos kirre. mysmys.
annars händer inget nytt, mitt patetiska liv i hånger rullar vidare som aldrig förr. Ayia Napa på måndag, kommer bli nice satan! Sen närmar sej studenten med skrämmande steg!

Världens vanligaste och mest hatade fråga: "Vad ska du göra sen, efter studenten?"
Men hur fan ska jag veta det? Kan ingen ge sej. om jag skriver det här nu att jag har inte en jävla aning om var jag vill bli och sluta fråga för helvete.
Har ju funderat ganska mycket på att utbilda mej till förskolärare men hallå? Nötterna som vi var hos på studiebesök på lärarhögskolan var fan pinsamma, jag skämdes över att dom där sakerna skulle bli förskolärare. serriöst, inte ens en korkad unge som inte ens inser livets mening och existens kommer orka lyssna på dom två asen. men visst, plugga nårra år till och försök lära er prata med människor innan ni ska jobba med dom så ska ni nog klara det också. lönen suger och jag ska bli rik så jag får nog komma på nått annat. kanske gynekolog? har alltid drömt om att se den sorgsna minen på en människa som får veta att hon har klamydia. däremot den andra delen är jag inte överdrivet förtsjust i. lapp lisa verkar spännande. HAHA nej jag skiter i det. jag orkar inte tänka på det nu, första delen av livet är slut jag måste ju få vila lite innan jag börjar på nästa del?!

Med tanke på detta inlägg så kanske folk fattar att jag har tråkigt och nästan har hunnit bli lite deprimerad, kan bero på att vinet jag dricker inte var så gott som jag hade velat att det var. men nu får du ta dej samman kvinna! du ska ju förhelvete till ayia med dina ÄLSKADE vänner på måndag! ja hallelujah va här ska bli fest! bah, jag har inget bättre för mej så det blir till att sova nu!

hejdå och bajs på er!

p.s. på tal om bajs, jag funderar på att gå med i johannas klubb "hata fåglar" för idag sket en fågel rakt på min klänning, det var kaxigt och totalt onördigt. det fjäderfät hade nog ingen bra mamma som uppfostrade honom. (är säker på att det var en han för kvinnor hade inte varit så ohyfsade och han siktade på brösten men jag hann vika undan)


Sista dagen

Jaha, det känns lite tomt på nått konstigt sett. som att veta att det var dom sista lektionerna idag med S3B, jag gillar S3B kommer sakna dom. Även Sanna lite faktiskt. Vi har haft sjukt roligt i våran klass och jag har trivts som fan. Tackar satan för 3 sjuka år med er! <3 Därför bjuder jag på lite härliga bilder från första klassfesten med. Dock var inte alla med.

 image38
image32image33image34image35image36image37

Tyskland

om ca 5 timmar ska man upp och bege sej till tyskland. Min baby ska med så jag kan sitta i bilen och skriva skolarbeten, låter det inte skrämmande kul!?
Sen ska det köpas alkohol satan till studenten. Det blir nice!


wiiieee

Skrämmande vacker är han! Min efterlängtade dator! Kommer nog aldrig kunna lämna honom ensam, eller jo kanske om nån timma när fotbollen börjar, men inte sen.:D
Nån jävel som har förslag på passande namn till världens vackraste laptop?! Tänk på att det är en HAN, för det missade min kära vän Linda fulltständigt ;D

Idag blev jag fotograferad, ganska bra kort faktiskt. Glad såg jag ju ut att vara iaf. :)
Resten av dagarna består av plugg plugg, kalas, plugg, tyskland! mjaamjaaa
Tjing!!!

Fel i Lund

Jävla Lund-bor asså. Får min dator imon istället, men å andra sidan får jag en bättre.
Bah, jag som hade sett fram emot och natt med makkan och våra datorer.
Idag har jag sovit i 5 timmar för att jag hade problem i livet och då är det bättre att sova bort dom.
Detta resulterar till att jag inte kommer somna inatt, vilket gör att jag kommer vara trött hela dagen imorgon vilket i sin tur gör att jag kommer att vara jätte kinkig även om min baby kommer!
Annars så blir det att bli fotad imon, åka på födelsedagskalas på onsdag, göteborg på torsdag och tyskland på fredag. Nästan lite fruktansvärt va upptagen jag är denna veckan. När ska jag hinna med min nya kärlek?

Nu ska jag kolla på film, gråta lite (filmen är sorglig), sen ska jag även ta mej ett glas vin och fundera över vad jag ska göra med mitt liv efter studenten.
2 veckor till Ayia Napa
3 veckor till bal och student 08

imon hoppas jag!

snabba är dom, och bra minne, efterlängtade och jag och makkie ska tillbringa natten med dom!

klockren ide!



Kan ni gissa vad detta är? nej tror inte det. det är verkligen bröd! hahaha galen ide! En familj i Thailand som sysselsätter sig med att baka bröd som ser ut som skadade kroppsdelar. Jag tycker det är coolt!
Så helt enkelt "Är du sugen på ett avhugget huvud, en hand, en arm eller något annant liknande så går det att ordna." moahahha

HAHHA

Lina köpte en dator, Ida blev avundsjuk. Ida köpte också en dator! Va i helvete ska jag få pengar från?! Fast nöjd är jag, och galen känner jag mej!


dagen...

mamma sitter och skrattar åt hennes kamel med två huvud, joel pratar fortfarande inte med mej pga en hyvel insident igår, jakob har kommit på många roliga detaljer i pirates filmen, katterna låter som människor med knivar i magen (serriöst det värsta ljudet jag hört) pappa ligger och bastar i typ karlstads största svit (vilket ett trevligt litet missförstånd bidrog med) jag kommer vara tvungen att plugga hela natten om behaviorismen. konstigare och konstigare människor underhåller mej på msn på nätterna, fattar inte vad alla dårar kommer ifrån?! jag är riktigt förbannad över dåliga slut, slut som inte borde få finnas! allt skulle vara som i sagor! för att jag har varit på ett konstigt humör ända sen mamma glömde väcka mej för fotbollen så bjuder jag på en bild! och frågan till den bilden lyder: Vart tog matildas "vän" vägen??

image29


natt

Lina Markkula är en rolig människa! Hon gör aldrig nått som förvånar mej! :D

massa skit bara

hittade äntligen två nya avsnitt från house, sexiga människa. i övrigt är jag nöjd med dagen men missnöjd med livet, precis som det ska vara.
Att paddla 48mil (minst) men fröken cronqvist eller kronkvist som det tydligen är nu, är riktigt trevligt. fika satan hade vi med oss också. mätta och glada gick vi sedan över för att dansa. instruktören gillade mej asså, men när han klappar mej på rumpan och berömmer mej så tyckte jag det blev lite för mycket, så duktig var jag faktiskt inte. det kan elina intyga! haha
Sen blev det att spendera resten av dagen i solen. somnade dock så jag brände mej lite lagom i ansiktet. bah. men de är skönt med sol iaf!

livet i allmänhet suger, är ganska sugen på att gräva ner mej i ett djupt hål brevid jordkällaren i gamla ljusekull och ligga där ett par år innan jag ska fortsätta med livet. Undra om man kan få en elektriker att installera tv och playstation i hålet? hade varit trevligt att ligga där och spela gta, kommer dock sakna the sims då. fan vilka bekymmer jag har.

nu ska jag kolla på en film innan morgonen gryr och det är dags att sova!

pappa

Efter en tv reklam där dom simmade:
Pappa: Så snabb var jag när jag var ung, en gång glömde jag att stanna så jag åkte in i väggen och dom fick renovera hela jävla sporthallen.
Mamma: haha, nej men däremot så brukade han stanna efter halva vägen för att andas!
Mamma: Sant eller falskt?
Pappa: mhrmmm, sant


xbox spel

Grand Theft Auto, jag är en bra coach! :D

RSS 2.0