Sången!

Nu sitter man här på kvällen lagom trött efter en dag på jobbet, dock är inte fritids så jobbigt eftersom barnen sköter sej ganska bra själva, blod är inget kul dock de är en sak som är säker.

Vill ge lite extra kärlek till min kära vän Björn :

Du är en blick, och den är mörk och den är varm, och jag vill dansa med din midja i min arm.
Du är doften av viol, du är restskatten från fjol.
Du är en helt fantastisk tjej. Du är Beatles och Leila key.
Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.
Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch.

Jag kan diska, laga mat, är i tid och aldrig sen, och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem.
Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg. Denne sången är till dig...Carina Berg!
Carina, jag tror vi två passar bra ihop. Häng med mig hem till Götet och gör slut med Christian Luuk.
Carina, du är änden på min fantasi. Du är brödet man vill lägga korven i.
Du är skepp och hoj, du är sodastreamad O´boy. Du är allt en man kan få. Du är bättre än Die hard två. Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan.

Jag är vacker och unik, min pappa är rik.
Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet, du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet.
Carina Berg, mitt hjärta slår så hårt för dig. Så gör slut med Kristian Luuk - bli ihop med mig!

Carina, låt oss vandra natten vidare. Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare. Carina jag står chanslös, jag är evigt din.
Jag lär dig dansa ganska lätt till lätt plockepinn. Jag ber dig tänka om på 27 centimeter at hotmail.com.
Jag vet att vi skulle passa bra ihop, så kom igen Carina, gör slut med Kristian Luuk!"

Jaa härlig låt de där asså, i helgen bjöds det på harrys med världens bästa sarah! väldigt trevlig kväll trots extremt lite folk på harrys, lördagen spenderade jag hemma med en styck jennie, en emmy , en DANNE MANNEN och en lite Pony! Film melodifestivalen och massa gott att tugga på allt var perfekt (utom emmys sjukt äckliga godissmak) och stort tack till er.
 Söndagen spenderade jag med Hugh Laurie aka Dr House! <3
Måndagen tog jag ledigt för att jobba! Duktig flicka!


harrys

harrys var nice satan ikväll, annat kan man inte säga! haha. :D tack alla som dansade sönder sej och var allmänt trevliga, ett extra stort tack till Jakob, som råkade vara vaken och råkade vara på väg hem :D natti natti

Pappa!

Jag hade en liten disskusion med min KÄRA vän Michaela Fors, vi pratade om våra pappor, och plötsligt kom vi på att fan va vi älskar dom! Våra pappor är vårt allt.

Pappa, Peter Roman eller maffia Peter, kalla han vad du vill. Jag älskar dej! Tur att jag har dej! Vad hade jag gjort utan dej?
Jag tror det hör till lite att flickor älskar sina pappor och pojkar älskar sina mammor. Visst har pappa rätt, jag älskar mamma sjukt mycket. Men pappa, jag är pappas flicka liksom, tack för att du finns, visst är du värdelös helt värdelös på att uppfostra barn eller att vara pedagogisk. Men pappa! MIN PAPPA <3 Pappa Pappa Pappa!


Jo jag var tydligen tvungen att nämna hur mycket jag tycker om Johanna Berggren med, och jävlar va jag tycker om henne! Älska liksom dir :$ Du och jag ska ha vin kväll en kväll, sen ska vi sova tillsammans mysigt satan!

19åringen

En hel massa med kärlek till denna kvinnan! Jennie Cnattinguis! Fyller idag 19år. Wiie, inte för att denna åldern är speciell, bara helt meningslös, men ändå ett år äldre och klokare!

image15

Dr House

Detta denna en av få serier som kan hålla mej uppe hela natten! Gillar denna mannen starkt! Inget negativt att han är jävligt sexig också!

image14

Lov!

Helgen var kul som satan, förfest de la Kicki var kul, alla tjejerna och massa roliga samtalsämnen! Kickiär galen det är en sak som är säker men go är hon! :D
Sen på lördagen bjöds det på fest hemma hos Johanna, mycket nice det också! Dock åkte alla hem så farsligt tidigt, det var bara jag och annie som stannade kvar till 2- halv 3 :D haha annöööö! Men mycket av detta var pga att min bror hade mycket att göra innan han kunde hämta mej! Kom närmare bestämt 2 och en halv timme efter att han hade ringt första gången, men inte led jag för mycket av det :)

Idag är det måndag och klockan är 10.08 och jag har stigit upp för drygt en timme sen, ett lov just nu var efterlängtat kan sitta uppe hela natten och spela patetiska spel på jesper med min patetiska vän Fatzoo, jag kan springa runt och sjunga i hela huset eftersom alla andra jobbar (dock inte joel men han har inte så mycket talan), jag kan vara på mysiga utflyckter på dagen (idag blir det lager 157 med mamma och joel) , jag kan kolla på massa säsonger av two and a half man och house! <3 och sist men inte minst, jag hinner tjäna massor av pengar iaf! wiiieee :D Underbart, med tanke på att det är typ 4 månader kvar till ayia napa så kanske man ska tjäna ihop lite pengar till det också.
annars kan jag ta och meddela att jag har aldrig haft så dåligt med pengar i hela mitt liv som denna månaden, jag skyller helt enkelt på mamma, vet inte varför . men nån måste jag ju skylla på! Ibland kan de vara bra att inte har nårra pengar. kommentarer som detta kommer alltid då "tömmer du diskmaskinen så får du 200 kronor till helgen" och "om du städar ditt rum ikväll så får du pengar till lager 157" eller kanske till och med "du fick kläder av mej för 500 idag då vill jag att du går ut med soporna iaf"
haha, om ni undrar så är inte mina föräldrar vana vid att jag hjälper till så mycket hemma! fast jag kan om jag vill, men oftast så vill jag inte. speciellt inte gratis!
Neej nu måste jag rusa vidare! Kanske damsuger köket innan jag åker bara för att det är en bra dag idag!

Bajs

Nu sitter man i skolan, detta är en sån dag där man får ha sovmorgon om man kommer överens med sin projektarbetes kompis. Jag och emmy har ju en del att göra så vi bestämmer oss för att åka hit.
Meeeen så sitter jag i ugglan och sänder ett sms till emmy för att fråga vart hon är och VA?!? så klart att hon har försovit sej! bah!
Så nu ska jag asså skriva ett brev till bernt, usch va jobbigt, vet inte va ja ska skriva!

Ikväll blir det förfest de la Kicki och sen utgång, kommer nog bli riktigt jävla nice! För att inte tala om imon när de blir födelsedagskalas de la JOHANNA BERGGREN! wiiieeeh.

Min natt spenderade jag med att sitta och kolla på two and a half man som vanligt, dock hörde jag mamma springa upp typ 40gånger under natten för att se hur joel mådde, guuud han har bara lite feber och ont i halsen. så hon daltar. de är inte konstigt att han inte ens kan steka korv själv. -.-
För när jag hade bihåleinflammation och låg vaken hela natten och leeeeed då kunde hon inte komma och pyssla om mej nej nej, då ska hon sova! ack ack denna lilla pojken blir allt för ompysslad! Meeen så är de när man är ett litet exemben! ^^

Tjofaderittan!!

wiiiieee



Äntligen hittade jag filmen! Efter en lång tids sökande! Lyssna och njut :D

Bah!

1. pappa, börja sitt ner och kissa om du inte kan träffa rätt!

2. tack för än jävligt bra / lugn helg

3. Grattis Lina Stigsson på din 19års dag!

4. sarah, ha det underbart <3

RSS 2.0