påsk

har haft påsk middag hos faster och farbror ikväll. tjevligt värre, dock är deras dotter en fruktansvärt påfrestande liten varelse!
Blev iaf mycket mysigt och väldigt kul.

Elsa: Aktaaa
Pappa Peter: Akta själv tjockis!

Pappa Peter: Vad är detta elsa?
Elsa: Mössaaa
Pappa Peter: jaaa, eller en väldigt stor pessar.
Elsa: jaaa

Min pappa är en speciell man, det har kommit fram ännu en gång.

Nu ska jag gå och lägga mej, imorgon blir det till att äta frukost till fullpackat och sedan åka och kolla på fotboll. Nu när så många härliga män spelar i HIF kan man ju inte missa en enda match!
/Ida Jävla Roman


bajs?!

igår blev det nog lite för mycket helt enkelt och det är ganska svart. Tack kära Erik som var ett extremt stöd hela kvällen och även hjälpte mej hem. :) haha vad hade jag gjort utan dej? <3
och även tack till er andra som hjälpte mej. haha brukar inte bli så illa asså. vin är farligt!

Idag blev det en hemmakväll. Jag och hästen har kollat på massa filmer och tänker fortsätta med det tills mamma och pappa kommer hem. lite läskigt här helt ensam. önskar att mozart och wilma hade varit här.

/idzooo

:D

efter en halv timmes sömn blev jag väckt av pony, snällt -.-
men huvudet klarnar snabbt och jag bestämmer mej för att ge mej av till harrys denna afton.
jag bestämmer mej också för att inte äta nårra mer skumbananer, kan vara därför jag har ont i magen.
tog istället prinskorv och sånt annat julmats aktigt som man tydligen ska äta till påsk!
nu är jag pepp och festmusiken är på .
mjaooow

hrm?

Talbok?


jobbig dag?!

idag är en såndär jobbig dag, när man absout inte kan ta beslut och allt kan vara lite jobbigt.
fick påskägg, vann 20kronor på en 10lott! Godis, mmm. en fråga jag har är varför
dom där små goda chokladäggen ska ha papper på? men hinner ju mosa hela ägget av frustration innan man får upp de där förbannade pappret!?
Skum bananer är inte goda!
Malin min lilla älskling har lämnat mej för denna veckan! Markkula är i sitt hemland och lämnar mej hemma. många andra åker skidor, och här sitter jag och suger på en lakridsgroda!
Salouh igår var härliga, dom är riktigt bra!
Snöstorm också? bör nämnas....
Sarah blev rånad och jag har ont i magen!
Beslut... ostbågar eller chips? eller inget av dom.
Fruktsallad med eller utan glass. glass är inte gott när de är kallt.
harrys eller inte?
bah, ska nog sova lite då kanske huvudet klarnar! familjen är ju vaken nu, då får man passa på att sova, är inte lika läskigt när det inte är mörkt!

sömnlöst

och som vanligt sover inte Ida...
jag vill, det bara går inte.


bdb<3

asså denna dagen!! varför jävlas den så. kunde lika gärna ha läst i min engelska bok hela dagen för allt har bara sugit.
bilddagboken!! kom tillbaka jag saknar dej!! <3

Vinter?!

varför syns inte mina senaste inlägg? bah

Snö igen, vafan detta är tragiskt. När det äntligen kändes som om våren började komma. Varma dar och massa sol så kommer helt plötsligt dom där kalla, vita och blöta flingorna fram igen. Jag gillar inte snö!

Finner ingen lycka bland tunna grenar, den bärande stammen finns hos dig och mig! - Salouh
Jag gillar dom killarna helt enkelt.

Helgen var härlig som vanligt, fredagen var det harrys satan med ekonomerna och Johanna. När man kom hem så var kontot tomt, aldrig kul det asså. Men jag skyller på att musiken var jobbig att dansa till och att det var roligare att stå i baren och shota med Johanna Berggren!
Lördagen blev det melodifestivalen hos mickan med tacos sen lite festade och jävla massa deeptalk hos obba!

En sak till, alla människor har olika smak, och bearneise sås på tacos är inget konsitgt! Jisses de är säkert massa människor runt om i världen som äter det. Mumma! Visst de kanske ser ut lite som när mina hundar spyr men de är smaken som räknas och de är gott :D

Om snön lugnar ner sej lite så ska jag och mamma på utflyckt, till den stora staden värnamo. Handla åt mormor och köpa blommor! hallelujah!

/Idaaaaaaaa

okej?

mina bröder är mycket viktigare än mej för dom tränar!




Tack alla för igår, dock var det inget kul att dansa till Dregens musik men vafan de dög. :D

Ugglan <3

Igår så var det jobb som gällde efter skolan, med barn som aldrig åkte hem. När jag väl slutade så kom jag hem, slängde i mej en macka och gav mej av för att träna spinning med damlaget. Jaaaa tro det eller ej, Ida Roman, mänsklighetens lataste människa tränade spinning! haha!
När en trött Ida kom hem så gick hon och la sej ganska direkt. Ställde klockan på 05.00.
Idag vaknade jag då när klockan ringde och gav mej återigen av till jobbet. Gav ungarna frukost och myste lite innan det var dags att ge sej av till skolan! Det var mina jobbiga dagar. Vad passar bättre när man är trött och kinkig än en älskvärd rock de la uggla! wiiiee. Dit är vad jag ska denna afton. Min kära piga Jennie följer med mej. Men jag hoppas att jag kan träffa nån där som är roligare att umgås med. Hon är ju bondmora ända in i själen. Johan lär väl inte ha tid för mej, eftersom han känner allt och alla och han kan ju absolut inte missa att prata med nån! Malin , Johanna , Lina mm håller ju i kulturveckan så dom kommer man inte heller se röken av och sanna jävla as pip piiip i min klass är inte min vän längre efter en händelse idag som innehöll ett glas chokladmjölk, en Sanna jävel, en ida jävla roman, ett blött golv och en sjukt kladdig jacka. BAAAAAAAAAAH.
Jaaa vafan jag får väl stå ut med jennie då -.- kanske annie som luktar bajs också om jag har tur!

KÄÄÄÄRLEK TILL MEDMÄNNISKOR


HAHAHAHA



Haha sjuk humor!

helgen

fredagen blev lagom härlig. förfest hos annie med firande av danne mannen och linnea! Världsbäst mat och massa trevligt folk. Man super bättre på toan som sagt!
                           

Sedan blev det lördag och när jag tillslut hade tjaffsat klart med pappa så bar det av för mej elina och sivan till växjö. Blev världens snabbaste shoppingrunda innan det var dags att handla in lite mat. blev varma mackor med bearneise sås, mumma! Sen blev det till att festa på kvällen hemma hos Marcus och sedan blev det en snabb utgång på Sports. Lite dans och nårra drinkar. Nästan hela kvällen spenderades dock i en taxi för att någon liten förvirrad varelse hade glömt sitt leg.
Helgen blev trevlig satan och bakfylla hos Oscar var trevligt pannkakor och pizza! sov länge innan sivan återigen startade för hemfärd. vad skulle vi göra utan han?



det blev idag måndag, och skolan fick klara sej utan mej eftersom jag bara hade en liten lektion så blev et för mej till att stanna hemma med mammsi. Sova länge och lägga in massa bilder från helgen.

/ Idaaaa

ensamt

för första gången i mitt liv så mår jag dåligt över att vara hemma. allt är så sjukt tomt. det är fan meningen att vi ska ha en hund springade brevid oss här hemma. det är nått som saknas.
en wilma saknas som alltid lägger huvudet i ens knä när man ser på tv, eller som alltid är i vägen i köket, eller som skäller exakt vid 17.00 när det är dags för mat.
en mozart saknas också, som alltid tävlar med wilma om att komma först till dörren även om han vet att han förlorar. som älskar att jaga kor fast bondarna ringer och klagar. som alltid älskar att krypa upp och sitta i knät och bara känna den där närheten. han har till och med lärt sig att om han sparar maten tills wilma har ätit upp så kan han reta henne extra mycket sen. han lyckas också alltid ligga ivägen, vilket är lite osmart eftersom det tar en väldig massa tid för han att resa sej.

Nu när dom inte finns längre så tänker man på alla bra dagar med dom, dom dagarna man inte bara tyckte att dom var i vägen och man bara ville bli av med dom.
Dom dagarna när wilma sitter stolt som en tupp i framsätet på pappas bil när han hämtade mej hos kompisar, eller dom sommardagarna som man kunde vara ute en hel dag med dom och bara springa runt som ett barn. dom gångerna wilma har fällt mamma genom att springa förbi henne med extremt långa pinnar i munnen eller den dagen jag var 8 år och fick min alldeles egna lilla Mozart. När han trippade in i köket på julafton med en skarf runt halsen och jag visste inte vart jag skulle ta vägen!

En sak är säker, att innan när man kom hem från skolan så visste man vad som gällde direkt ut med hundarna som har suttit och väntat på mej hela dagen. och vid 17.00 är det dags för mat.
Hur ensam hemma man än var så var man aldrig ensam hemma. Man hade den tryggheten som fanns där, kände sig aldrig riktigt ensam. Det var som två små syskon. Vem ska jag nu prata med när jag är ensam hemma? Mozart och Wilma älskade till och med när jag sjöng för dom, haha även om ingen annan gör det ;)
Kommer sakna dom massor, på alla sett. Till och med håret i smöret! haha

Jag vet att detta var en jätte knepigt inlägg, de är ju bara två hundar tänker nog en del. Men dom som har förlorat sina hundar vet hur jag känner. Men visst kan man vara lessen och visst kan det kännas tomt men man måste gå vidare när det gäller det också, och jag vet att dom har det bättre där dom är nu. <3

Sen vill jag bara avsluta med ett tack, till er som inte tycker att jag är yber töntig utan som förstår hur jag känner. efter 11 år med mozart känns det ganska jobbigt.
R.I.P
/Ida

nått saknas?

allt blev så tomt, snälla kom tillbaka!

SIVAN

Jag Elina och Sivan har nu planerat våran älskvärda helg. Kommer dock inte bli detsamma utan Kirre Jävla Kärrå men vafasen är man så klantig att man bara måste bli invalid så får hon skylla sej själv och helt enkelt ladda för en annan gång :D
Blev till att gå en hel del på stan idag, först med Elina med den dåliga magen och sedan en svänga med mamma. Hittade en hel del kläder som jag blev riktigt nöjd med faktiskt. kommer känna mej som en ny människa i flera veckor framåt!

Nu ska jag återigen kolla lite på gamla scrubs avsnitt som alltid är lika trevliga att kolla på! Har jag tur så hittar jag lite ostbågar också! Inte nårra kryptoniter iaf, fan va dom ska förstöra allting, min tunga har varit som en sträv katt hela dagen. bah!

Idaaaaaaaaaaaaaaah

Explosion i köket

Tips, testa inte Björns idé om sodastreamad O´boy, för det första så är det inte särskillt gott och för det andra så är risken ganska stor att mjölken kommer över hela köket och då menar jag HELA!
Efter en lång tids städande på alla håll och kanter så ger jag upp, nu nårra timmar senare luktar det fortfarande mjölk i hela köket, baah.

Städat!

Idag när jag vaknade hos mormor så insåg jag att det var dags att städa hennes hus, fram med damsugan och två vånigar senare så kom jag också på att det var på tiden att damsuga källaren, när jag kom ner insg jag hur mycket damm det var där nere, fick damsuga väggarna, fönsterna och väldigt mycket på golvet, tvättade även toaletten väldigt noga, när jag var klar så var jag nöjd mycket nöjd, tror aldrig det har luktat så gott nere i källaren!

Jag hatar att städa, iaf mitt egna rum. Det är alltid så stökigt och jag får inte betalt för att städa där.
Sista tiden har det varit värre än någonsin, kläder överallt och damm utav bara helvete.
Sist jag städade så hittade jag en påse under sängen med en tröjja jag hade köpt 3 månader tidigare som jag inte hade tagit bort prislappen på, jaa så noga har jag det.
Men iaf, idag när jag kommer hem från mormor så väntar ett underbart rum, det doftar till och med gott! allt var rent, utan min säng, där allt från min garderob och allt som jag har haft på golvet ligger samlat. Fan mamma hade gett upp och städat mitt rum (jag blir alltid lika nöjd när jag slipper) men nu hade hon också fått för sej att jag skulle rensa ut min garderob (eftersom allt låg i sängen så hade jag inte så mycket val eftersom de blir knöligt att ligga på) men jag hittade ganska roliga saker, saker som jag hade glömt att jag hade. spännande asså! mamma har också lovar mej en nya vår kläder för allt är så svart., det säger jag inte nej till.
Vi eller mamma, lyckades fylla 4 maskiner med tvätt efter att mitt rum var klart, kläder från tvättkorgen på mitt rum, under min säng och även i en ganska stor hög på golvet blev plötsligt rena, och jag kommer nog sova helt underbart inatt när jag vet att det inte finns nårra äckliga bakterier på mitt rum som inte hade fårvånat mej om de hade funnits (efter att ha kollat på de där programet när dom åker till folk och städar så har jag äcklats av allt som inte är rent)
jaa, vet inte vad jag vill säga med detta inlägget bara att jag är chockad över hur rent ett rum kan bli, hallelujah!



Helgen var trevlig satan! Torsdagen blev dyr, fredagen blev seg men spännande och lördagen var sjukt härlig. Nu är klockan alldeles för mycket och en febrig Ida ska sussa i säng, efter att jag har bäddat lakanen som också är nytvättade.

// Ida !!!

RSS 2.0