Midsommar

Helt sjukt bra helg på Öland asså, lite lagom sinnes!
Nu laddar jag om och packar stora väskan och gör mej redo för Halmstad i två veckor. Kommer vistas vid trafikskolan och bor hos Jan. Kvällarna kommer bli långtråkiga så hör gärna av er! Det var skönt att komma hem idag, men det varade inte länge för tidigt imon så bär det av igen!
Orkar inte dra nån längre historia om denna midsommar, men en sak är säker och det är att det finns sjukt många konstiga typer.

fotboll -.-

fan för sverige, dom sög idag! bah
Imon åker jag till öland, det ska bli härligt satan! jag ska vara full och glad och glömma alla bekymmer.
Förresten har jag jobbat i tre dar och känner redan att jag håller på att gå in i väggen. åååh! Har alldeles för mycket att göra nu, packa, ringa Ove, Skriva klart min timrapport, avsluta detta blogginlägget och sen måste jag sova för jag ska gå till jobbet imon så jag måste gå senast 7.30 för att han en chans att hinna. helvete.

bajs och puss

allt över

Dom senaste dagarna har varit hela underbara, dom mest händelserika och roligaste dagarna i mitt liv. Balen var förvånandsvärt rolig och tack Adam för den kvällen! Hela studentdagen var sinnes och jag har aldrig haft en roligare dag i mitt liv. Sånna dagar skulle det alltid vara!
tack alla för all uppvaktning och tack alla mina vänner för 3 helt sjuka dagar! :)

en extra tanke åt mannen som skapar funderingar i hela värnamo, vi tänker på dej!

Jag och adam

världens bästa klass <3


vafan?!

25 minuter kvar innan jag har nått att göra.

rolig reklam:
"om du inte köper ut till mig, så kommer dom närmsta åren bli riktigt jobbiga"


undrar

vart är pappas gamla plåtplånbok?

Ida uppdaterar

tecken på rastlöshet: Man börjar prata med sin gegantiska gosedjurs polle som ligger och degar i sängen.


Vad är en bal på hotellet?

Bal bal bal, jag är nervös och sjukt rastlös. Min lillebror och Marie lättade upp stämningen ett tag, men försvann ganska snart upp på rummet.
Mamma låter mej provsmaka saker, kul sysselsättning. Jag känner mej som en hund som bara är i vägen överallt. bah. jag är ju uttråkad?! Kanske ska spela guitar hero! det va länge sen! :D
Bädda sängen skulle behövas, men då blir jag ju bara ännu mer uttråkad. Ååhh.

Idag vaknar jag upp efter en hel natts sömn trost åskan, går upp, kollar mej i spegeln och får damp. Vafan? Nog för att jag inte ofta får finnar men vafan ska dom komma för när man minst av allt vill ha dom. Mitt i pannan stor och ful. bajs.

Idag kommer Jennie till mig vid vid halv 2 och fixar mitt hår, sen tar faster Lotta över och sminkar mej (kommer behövas för att täcka finnen!) sedan blir det till att åka till malle gustavsson för att ta kort och dricka fördrink med malle, lumpa och adam. Sen bär det snart av mot mötesplatsen, jisses asså! Kommer bli nervöst men ändå skrämmande trevligt. :)

Fick precis ett samtal av Joppen, han ville bara ringa och kolla läget sa han, tur att han kan lätta upp stämningen ibland.

Nu ska jag försöka hitta på nått med mitt liv. Heeej heej på dej min bror höhö

HAHAHA

*Bacon ost
*2 liter mjölk
*Köttfärsås på burk
*Burk peperoni

Veckan

ayia napa, kul satan! Men en gång aldrig mer.

Har varit en lyckad vecka och tack till alla mina underbara vänner för att vi har så jävla kul ihop.
Sista resan med hela gänget och den bestod av sol, varme, fester, skvaller och en massa alkohol!
Trots vissa mer eller mindre roliga händelser hänger jag inte läpp för det, världen är full av skit och jag har världens bästa vänner!

Annöh citat: " Vad heter cheeseburgare på engelska?"

efter denna veckan är min hjärna helt fullpumpad med roliga och härliga minnen och det är fruktansvärt nära studenten nu, i morgon blir det fika hos gunilla, torsdag bal och sen på fredag så springer vi ut genom dörrarna till tinas ö rakt ut till våra nya liv.
Ska bli sinnessjukt skönt att komma bort från all jävla skit, kommer dock sakna att träffa alla varje dag. Men nu är det sommar och det ska bli skönt och lugnt. Efter studenetn blir det att satsa på midsommar och sedan körkort i högsta hugg.

nu ska jag sova lite till, har aldrig tyckt så mycket om min säng

och ikväll får jag träffa Jakob. :)

Choooklad

image39

Riktigt jävla nöjda var vi, jag och mina kära vän Linda! 2 kilo choklad/2 kilo kärlek.
Göteborgs resan var riktigt lyckad, speciellt blå tåget sjukt coolt! Kommer sakna sp3 men nu är det snart dags för student!

Idag har det blivit solning i massor sedan mys med kvinnor i mitt hem. När kvinnorna hade åkt så blev det till att roa sej med bror och hans sjuka men mycket trevliga vänner.

Nu är makkan hos mej, hon fick för sej att hon ville lana i Hånger! Inte tackar jag nej till detta!

Ayia Napa närmar sej massor nu, och jag är pepp satan!

RSS 2.0