Packen-Jennie

Fröken Jennie Gustavsson blev lite små kinkig för att jag inte hade nämnt henne i min värdelösa blogg, och ja tänkte jag. Varför inte? Det är ju trots allt hon som livar upp stämningen där på heco. Det är jag, Jennie, Adam, Gry och Anders hela dagarna! så enkelt är det! sen dom andra konstiga människorna som ränner runt där är bara bihang till vårat coola gäng! ;D Det är ju chefens dotter också så man måste ju passa på att fjäska! hahah!

Pusss

en bild säger mer än tusen ord



Du och jag älskligen!
Visst kommer jag sakna dej här hemma typ varje dag, hela tiden! Men jag hoppas du får riktigt rolig resa och sjuka upplevelser! Jag väntar på dej här hemma bara så du vet! :D Ska försöka att inte glömma bort vem du är under tre månader! hahaha
Och akta dej för Jens och Mange, man vet inte vad dom kan göra när du sover :O rör du dom så fiser du bara på dom okeej?!
Mange och Jens! Kommer sakna er också! Ha det så jävla as kul nu! puss på er alla tre!


åååh!

Jag hatar verkligen att vara sjuk, och det som stör mej så mycket är att man alltid blir sjuk när man inte vill bli sjuk eller har tid att vara sjuk.
Igår var jag på harrys med nårra från jobbet och det var trevligt men jag frös mest och var osocial. (Ida Roman frös på harrys!!) men jag höll ut och var någolunda social tills jag började feber krampa och sånt.. då ville jag helst bara svälja en burk alvedon och sova!
När jag är sjuk är jag så känslig och så sårbar! Kan typ lipa för att jag tappar en macka på golvet. Jag vet inte om jag gråter för jag var hungrig, om det var synd om mackan eller bara för att jag insåg hur jobbigt det kommer bli att torka upp mackan från golvet?!
När jag är sjuk vill jag helst bara ligga framför datorn eller tvn, knarka alvedon och kolla på barnprogram. Är det bara jag som tycker att barnprogram blir mycket bättre när man är sjuk?
Jag tror någon där uppe jävlas med mig, han vet hur mycket jag vill göra i helgen som tex säga hejdå till annie på söndag morgon. Nu vid 16.00 skulle jag ha varit hos henns och fikat och träffats en sista gång innan hon åker. men nu får jag istället sitta här hemma och grina! åh!
Sen ikväll hade jag åkt vidare hem till elina för att festa en sista gång med alla tjejerna innan hanna och elina åker till London. Men nej, istället sitter jag här och snorar. Jag hatar att vara sjuk! Speciellt idag!

puss

sjuk

Jag är sjuk, det är synd om mej. Mår inte bra alls. Har feber och sånt.
Men nu ska jag ut och äta med nårra från jobbet, sen får vi väl se hur länge jag orkar!
Ville bara ha lite medlidande! puss på er

(A)

Nu gillar jag it-sajten igen. Dom är snela! hihi varför tänker jag inte säga, för min mormor har en grön mattallrik!

Innebandy

Jag tänkter absolut inte skriva mycket idag, för det orkar jag inte. Jag är trött, har ont i magen (pga okokta nydlar, lång historia) och så har jag hål i strumpan! kan det bli värre?!
Men snart ska jag och Jennie Knatten in och kolla på innebandy, ja mina vänner.. jag sa innebandy!! fruktansvärt kass sport jag håller helt med anders timell i hans åsikter om innebandy. men man måste ju ställa upp för sinna vänner. och idag spelar min vän och kollega sarah + min kusin och älskling Malin + min BESTASTE BAJS ANNÖÖÖÖÖ så därför jag ska dit och hejja röven av mej! hattalaha!! kommer förmodligen bara sitta på bänken och skratta åt 5 idioter som springer runt och jagar en boll med en pinne med skaft! nej, nu var jag lite hård. Det är en vacker sport. HAHASHAHAHA kan inte ens ljuga för mej själv?! Nej men jag ska inte klanka ner på den sporten, vissa gillar den vissa gillar den inte! :D

Min bror var lustig idag, och ibland skrämmer han mej.
Två av dagens sms:
1. Nästa gång jag ser dig kommer jag att döda dig. Jag menar det! Puss
2. Slö matkniv Ida! Slö matkniv!
Är detta normalt frågar jag er då ? nej jag tror inte det.

Imon blir det supa, och på fredag blir det tungt att jobba!

XoXo

Hat och Kärlek i ett och samma inlägg!

Har försökt komma in på min blogg hela dagen, men har det gått? ICKE DÅ. Men nu så.
Jag är sjukt jävla as förbannad (känsliga läsare ursäkta språket) på de där förbannade IT-Bolaget. Vafaaan? Jag och pappa har en tendens till att dra till drastiska åtgärder när vi inte får som vi vill. Speciellt när man försöker få tag på ett ställe där man har handlat en sak som var sönder när det kom fram och det inte går att få tag på dom! Asså, nog för att jag var snäll i början av mejlen, men nu! Nu är det hot som gäller, har dom svinen inte mage till att höra av sej till mej snarast så är det lite smått synd om dom. Okeej, egentligen, vafan ska jag göra? Dra in alla möjliga åtgärder för att få som jag vill. Och pappa smider sina lömska planer! MOHAHAHAHAH. Gah, men att inte höra av sej på över en vecka när jag har bett dom att ringa eller kontakta mig via mejl, det är lite svinigt. Jag orkar inte sånt, här kommer jag på världens bästa födelsedags present till mammsi och hon var så lycklig att hon lipade en skvätt. sen funkar det inte. :S Okeej, min mamma lipar till och med när hon kollar på idol och liknande program, men jag såg i hennes ögon att hon blev glad.
Nog pratat om detta, jag hatar den sajten och ska aldrig mer beställa en endaste grej där ifrån, och med tanke på hur mycket jag ääääälskar teknik och elektronik och sån skit så kommer dom förlora stora summor pengar på detta om dom inte kommer på nått för att göra mej glad.

Idag har Hanna Panna Hälgestig gått över gränsen från obetydlig 19åring som mest är en meningslös ålder till att bli en fulländad 20åring som glömmer att gå till systemet även om man har tillåtelse, asså Hanna..... Hur kan man glömma?
Så ikväll blev det kladdkaka hos henne, två kladdkakor var det.
Kladdkaka 1: Aningen bränd men god ändå
Kladdkaka 2: Ugnen gick sönder under andra försöket pga "överhettning" så hanna åker bort till sin pappa för att avsluta kladdkake prosessen då hon lyckas få halva kladdkakan i bilen. Så är det nån som forfarande är hungrig kan man alltid slicka lite på sätet i hannas lilla fiesta!
Men mysigt hade vi, pratade om allt möjligt onormalt precis som vi alltid gör. Tex om clowner, mördare, psykhem, skolor+lärare och förlossningar. Så det är som det brukar vara helt enkelt. hrm?!
På Torsdag blir det harrys med nårra från jobbet, och på fredag blir det fest med vännerna! Veckan där på ser ut följande: Annö, Hanna och Elina (alltså ytterliggare 3 av mina bästa tjejer) ger sej av för att se världen från olika håll. Gud, det är ju synd om mej här ute i Hånger. Hånger, ett jävla ställe egentligen. Till och med matbussen gav upp hoppet om oss!
Mina bortresta tjejer massor, det var nått som saknades hos hanna. En aningen redig Frida som dukar av våra tallrikar, en underbar matilda med väldigt speciella tankar, en pratglad finska och ett augusti barn. och ni andra också förstås som inte var där. Våra återträffar borde börja snart!

Oj klockan tickar iväg och jag ska jobba imon. Wiiieee!
XoXo

Roman



Finns inga ord för hur mycket ni betyder för mig. Min familj, mina bästa vänner dom jag älskar mest i hela världen!

gvd?

För en liten stund sen kom jag hem från Jönköping där jag spenderade min bakfylle dag med min storebror, det blev 2 buzz spel och ett par nya converse skor för min del. Så jag blev nöjd! joppen hittade en tröja och ett par jeans.
Ikväll är frågan hur man ska göra, mitt huvud säger att jag ska vara hemma och ta de lugnt eftersom det känns som lina markkulas lilla dvärg sitter och hammrar med en hammare i mitt huvud meeeen mitt hjärta säger att jag ska umgås med mina älskade vänner och dra till gvd. Problemet är att jag gillar inte gislaveparken, vet inte varför. Dåliga minnen där ifrån eller nått. Å andra sidan kommer jag ha skit kul med tjejerna. Fast jag kommer ju inte komma hem ikväll eftersom ingen i mit familj hade tänkt att vara nykter. utom Joel då förstås, kanske kan övertala han att hämta mej på hans moppe? HAHAHA
Nej ack nej, vi får la se vad det blir. Kanske en taxi hem?! Eller så slaggar jag hos mormor som i äldre dar! hihi.
Nu hoppas jag snart att maten är klart. Tjenixen!!

XoXo


Harrys?!

Jag vet inte redigt vad jag ska säga om ivkäll, jag hade kul det var huvudsaken! Jag träffade många roliga människor och nu är jag trött!
God natt, vi hörs imonm!

Jööbbet

Yeeey, lunch har jag nu.. eller iaf fem minuter till. Så vad passar inte bättre än att sätta sej vid en dator och blogga lite?
Fredas kakan blev kanon god, även om jag inte provsmakade eller hade nån grädde till. Borde nästan ta kort på en av dom för dom blev snygga också! Skrev ju Heco med vit glasyr och allt. hihi.
Blev en del över, jennie du kanske vill ha ikväll?!
Ikväll ska jag och jennie till harrys, kanske emmö med då :D
Idag är det den 23 Januari, vilket betyder att Jonna fyller år, grattis gullet :D
Snart ska jag tillbaka till mina lagerproduktioner och slita en stund till tills det är dags att börja städa och sen gå hem. Det ska bli skönt med helg, jag behöver helg! :D
Sarah hälsar också! Hon sitter här brevid mej och kollar på kläder på en annan data. Hon hade hittat en "Ida klänning" påstod hon. Kanske borde unna mej nått nu när lönen har kommit? Jennie!! Hur blev de med emosidan? Måste ju beställa nått iaf!! Får kolla på de ikväll tycker jag! :D
Nu ska jag slita vidare så ses vi kanske i dimman ikväll?

XoXo Ida

baka baka liten kaka?!

yeepp, det är vad jag gör nu. bakar satan! två chokladtårtor med choklad glasyr. Nu slog mej även tanken om man borde ha grädde till?! Aja, gud vad huslig hon har blivit helt plötsligt då tänker ni. och jaa, jag ställer helt enkelt upp för mina arbetskamrater för alla på mitt jobb är gotte grisar och denna veckan var det min tur att ha fredasfikan med mej. Och då blev de chokladtårtor! Wiiee. Hoppas dom blir goda, jag funderade ett tag på hur det skulle bli för såhär tänker jag: Tänk så blir dom skitäckliga och ingen vill äta dom och bara rynkar på näsan, kanske jag borde smaka innan jag bjuder? Men det går ju inte, hur snyggt är det om det är en liten bit av kakan som är uppäten, den är ju rund så det syns ganska väl. Jag kanske borde ha gjort en fyrkantig tårta, då syns det ju inte lika väl om jag snor en kant och se om den duger. Nehe hur ska jag göra då då eftersom den redan är rund? kunde ju baka en extra bara för att smaka, men hur vet jag då att dom andra två är lika goda? Fan vilket ilandsproblem! Mina jööbbakompisah får helt enkelt leva med om dom är äckliga, men jag tror dom är goda. Dom ser goda ut! Fan, nu började jag tänka på grädden igen

xoxo Ida


Pappas telefon

Detta skriver jag med pappas mobil, det borde vara jag som skulle ha en iPod tuch. Gah Nu ska jag sova bara för det. Puss

Helvete

Är så jävla lack på den där förbannade ItSajten nu, gah! Paketet ankommer och lycklig som ett litet barn trappar jag in på MatJätten och hämtar mitt paket. När jag kommer hem visar det sig att skivan är krossad i paketet, och hur fan ska jag kunna använda programvaran om installations skivan är sönder? Vaaa? Så jag går in på hemsidan på nytt och ska kontakta dom. Då ser jag detta underbara meddelande: "För att minimera kostnaderna och hålla nere priserna erbjuder vi inte telefonsupport för tillfället" Vaa? Vafan är de för ställe då ? Nehneh, klämde iaf iväg ett mail nu och hoppas fan att dom hör av sej! Gah!

Förresten fyller Johanna Gullplutten Berrgren år! Grattis :)

Mary Kay

Just nu är ett paket påväg till mej nånstans i sverige! Det tycker jag är kul!
Och imorgon eller på Torsdag ska jag få spatsera in på Mat Jätten och
hämta ut mitt paket! wiee

Förresten är det snart dags för mej att skriva in mej i Mary Kay för att börja sälja,
så är det någon som vill ha en klass hemma eller köpa nått så kan nu ju skriva till mej
eller ringa. :)
Wallah.

xoxo

Grattis på födelsedagen!





Mamma, du är bäst i hela världen och jag älskar dej!
Grattis på födelsedagen och grattis för att du har väldens bästa dotter!
Puss<3

OJDÅ

Jag reste mej ur sängen nyss, det var ett dumt misstag Ida för jag är absolut inte nykter på långa vägar! Det blev bara till att resa sej från golvet (jag ramlade ihop som en påse skridskor) och sätta sej i sängen igen, här sitter jag nu. Och här kommer jag få sitta hela dagen!
För att sysselsätta mej så ska jag sortera hela min dator efter som allt är huller om buller, bra ide tycker jag! Sen ska jag bara göra en säkerhetskopia på mina bilder, men vart ska jag lyckas klämma in 18000 tysen bilder! och få inte för er att jag ska radera nått, det gör jag bara inte!
Förresten så var det en räv i min trädgård igår, och han hade skabb och var helt dum i huvudet, jag har hört att man blir dum i huvudet av skabb. Och en sak ska räven ha klart för sej (tycker vi ska kalla honom foxie eller kanske micke?) hahaha joo vr var jag?! jo en sak ska foxie ha klart för sej, att smittar han min älskade lilla Johanna Berggren eller Gunnar den sötnosen, då ska jag se till att han har ätit sitt sista blåbär!
Eftersom jag inte kommer upp ur min säng så tänkte jag lägga in lite bilder, så jag tömde min kamera som jag inte har gjort på ett halvår. och tadaaaa nu ska jag börja leva ett nytt liv!
XoXo

Joel kom nyss in, tittade på mej, suckade och sa:
- Du var full igår!
Sen gick han, och jag kommer inte ihåg hur jag lyckades larma huset också. men aja! Sen ska jag kolla på greys anatomy , dirty sexy money och gossip girl! hihihih

?!

Herregud

?!

Frågan är varför jag inte sover nu, i kväll hade jag kul. riktigt kul! puss

vafaaaan?!



jag vet inte riktigt vad jag ska säga!

JensMens

Nu är jag hemma hos herr Jens själv! wiieee. Sitter här på hans dator och funderar över det djupa problem jag har att datorn är väääääldigt seg och prestandan liggen på 90-100% är det nte lite jobbigt? och som den data nörd jag är så har jag det väldigt svårt att låta det vara! hrm, skit med. men han har nog en dålig dator, HP ska de vara! På tal om det, JAG SAKNAR DEJ MAKKAN! När får jag komma och hälsa på dej?
Igr´pr var det vääääldigt trevlig! Hos Johanna asså! :) Hade skit kul men funderar på vart min kofta tog vägen+ VEM FAN SNODDE DEN DÅ ?
en sak som ag inte fattar är hur jag i hela friden orkar supa två dar i rad, men varför inte-+ en återställare är ju aldrig fel asså!


Hihihih titta vad jag hittade. hahaha jeeeeeeeeeeeeeens himself!
förresten så kommer jag sakna dom så mycket! eller vafan inte jens och mange dom ör ju bara skumma!
men min älskade älskade lilla bajs unge annnieee blommmmgreeeeen! yeeeey, hur ska jag ööverleva tre månader utan dej? och jag hoppas fan att jag får ett vykort frpn varje land ni kommer till! älskling
förresten skojjade hag bara om att jag kommer sakna majs hahahahaha jens och mange dom små gull ungarna! hejhej på er, hälsa asien!!! mjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooo
nu ska jag kanske evntuellt vara lite social ocksp! tiiihihih


puss och hej leverpastej!!

Freeeeeeeeeedag

Jag borde inte sitta här, för jag har massa att pyssla med innan jag ska fara in till staden!
Men blogga är ju alltid trevligt!
Dagens ilandsproblem: Vindrutertorkarna är fortfarande sönder och det är alldeles för mycket ansträngning för mej att lyckas byta dom!
Dagens ros: Självfallet till Johanna som ska ha kalas!
Dagens knytnäve mitt i ansiktet: Etikett maskinen på jobbet som verkligen inte har varit min vän denna veckan.
Dagens puss på kinden: Till pappsi som jag lyckades övertala att unna mej ett par nya vindrutetorkare! wiiee
Dagens lunch: Grekiska biffar, vitlöks sås och klyftpotatis

Så nu vet ni lite om min dag i kort sammanfattning nu ska jag fixa mitt hår, klä på mej och svänga förbi Joppen med en hårddisk! yeeey

Puss på er era suckers!

Fredag är ändå den dagen som är bäst

Är det nån gång jag absolut inte kan ta ansvar för jag säger så är det när jag sover! Jag anser mej själv som en ganska dryg, förvirrad och konstig person i min sömn! Jag borde undvika att sova! Fast jag är ständigt trött så om jag inte hade sovit hade jag istället gått runt och varit som en zombie. Hrm. Fick en ganska underlig bild i huvudet nu.
Det börjar bli lite jobbigt för mej nu, för imorgon när jag vaknar så kommer det bara återstå 2 veckor och tre dagar tills Annö åker på sin Asien resa. Hur ska jag klara mej unat min bajsunge i tre månader nu då ? Får helt enkelt bli som en jobbig igel på mina andra vänner som fortfarande är hemma! Dooh.
Förresten så är det min tur att stå i Ursula imorgon, då kommer timmarna flyta på ganska snabbt tror jag. Tänk va mysigt vi ska ha hon och jag. Bara jag, Ursula, Adam, Anders och Gry på hela dagen! wiiee, sen imorgon kväll blir det ju 20års fest a la Johanna Berggren! yeeey!
Nu ska jag sova för annars kommer jag inte vakna i morgon!


:)

Finns det nått bättre än att göra folk glada? Speciellt dom man tycker om! Jag anstränger mig, jag är bara dålig på att visa det imellan åt.
Idag är mamma glad, då är jag glad!
Puss

KOM FRAM

FÖR HELVETE?!

Gah

Måste skriva ett extra inlägg för att det förra ska dyka upp, sånt gillar jag inte!!

Grattis!



Idag är dagen Då Emmy får vandra in på systemet helt lagligt och helt okej och köpa precis vad hon vill! Vi vill visa våra uppskattningar med ett STORT GRATTIS! Gullesnuffsan!

Idag har jag jobbar och slitit som alla andra dagar, men idag har jag jobbat och slitit med dunkande huvudvärk och blixtrar framför ögonen, men jag klagar inte! Pengar tjänar jag iaf och det är jag glad så länge jag gör!
Idag när jag kom hem (ca 16.15) så somnade jag direkt i min sköna säng brevid min snela hest och vaknade inte förrän 18.30, sånt är jobbigt. för det betyder att jag kommer behöva kolla på massa scrubs innan jag somnar inatt. gah!
För ca 15 minuter sen kom jag också på att helvete, spolarvätskan är slut i Tommy! Och att köra vägen mellan Hånger och Hillerstorp varje dag utan spolarvätska är inte spännande!! Och ganska ofta är jag glad över att jag bor som jag bor och tänker ofta den lite små roliga tanken "hoppas ingen ser mej" Nyss när jag skulle fylla på spolarvätskan gick jag nämligen där ute i min brors gamla fotbollsshorts (stora och grymt sköna) jag hade även på mej en luvtröjja med luvan uppe och till det hade jag mammas rosa gummistövlar! ut gick jag till Tommy och det skulle nödvändigtvis ta så förbannat lång tid att hitta den där jävla flarpen man öppnar luckan med! Tillslut fick jag upp den och jag hävde i spolarvätska och sedan vatten tills det svämmande över, och nu kan jag bara hoppas och be om att Tommy kommer starta imorgon bitti även om han har varit blöt hela natten.
Just nu såg jag att mina händer inte är nådigt skitiga, jisses! Måste tvätta händerna och ta en alvedon, sen börjar mitt scrubs maraton!
Puss på er!

hrm

asså, lite funderingar här.
20år låter väldigt gammalt, asså mamma och pappa gifte sej när dom var 20år typ. Och iår ska jag få gå på systembolaget, jag är absolut inte redo att gå till systembolaget. Jag är fortfarande den hjälplösa lilla flickan som gick och knackade dörr hos skumma människor man aldrig sett förr och fick en skum flaska med nått som smakade skumt i! gah.
Och på måndag är de emmys tur, hallå.... lilla emmy?! Wiie
Och sen ska vi fira johanna på fredag, fast hon fyller ju inte förrän 21 men ändå! och jag fyller om nårra månader. jisses va stora vi är. och alla mina kära vänner flyr utomlands, carro är i belgien, matilda och frida är i london, fanny i kanada, markkula i finland, snart åker elina och hanna också till london, sen åker ju annö på sin resa och är borta flera månader. och så vidare.... hallå, jag då ?
jag då?
JAG DÅ ?
nu ska jag sova bara för det. helvete

elsis



Detta är min prinsessa! bara så alla vet!

förresten är det mycket trevligt att sitta vid msn denna kväll, tro det eller ej. brukar vara ganska dött där också!
Jag funderar på att vara vaken hela natten, kanske ska kolla lite scrubs och sånt annat trevligt, jag menar, det är ganska överskattat att sova! förresten har jag fortfarande inte kissat

gah

blir man inte förbannad när inlägget inte kommer upp direkt?
frågan är vad som är trevligast, antingen om jag endast uppdaterar min blogg när jag har nått viktigt att säga. vilket är sällan eftersom jag bot i HÅNGER. eller om jag uppdaterar med helt onördiga inlägg men desto oftare! fr jag har ju tid.... jag bor som sagt i hånger!

Wiie

Ikväll så blev det film med nårra av tjejerna hos Hanna, faktiskt väldigt mysigt. tycker om er väldigt mycket!
Sen åkte jag hem och umgicks med mina föräldrar och deras vänner, är mycket roligare än vad det låter vill jag lova!
Nu är jag trött, och kissenördig också för den delen!
Och förresten, grattis Annie, så kul!:D
Godnatt! Puss

Helgen!

Idag efter jobbet mellanlandade jag hos mormor, har fortfarande inte kommit upp ur hennes soffa men som tur är har hon också en dator! Vi ska snart fika och mysa!
Igår åkte jag Elin och Emelie till Ullared efter jobbet, Köpte fyra kläningar och lite andra små saker. Mykcet trevligt tycker jag, och helt sinnessjukt lite folk. wiieee. På vägen hem passade jag även på att snurra två varv med tommy på den stora parkeringen på jobbet med hjälp av handbromsen, det tyckte jag och tommy var kul för det var glashalt så det blev mycket snurr! :D
Helgen blir lugn till högsta nivå som man kan säga, ikväll så ska hela familjen samlas och mysa med god mat och dryck på lördag har jag inte en aning som vad som sker?! Och på söndag blir det söndags middag hos farmor. så lugnt ska jag ta det! Nästa helg kanske blir vildare eller Johanna? wiiee va kul
Dagens lunch blev sibylla och man vet inte om man ska skratta eller gråta när dom kan utantill precis vad man vill ha. gah.
Förresten tycker jag om annie, var bara värt att tänka på just nu. Mormor är också bäst! Nu ska jag fika!
Och nu höll jag på att glömma, vi har fått ett larm i vårat hus, lite väl extremt kan man tycka med kameror och skit men iaf, första dagen och jag var 1 sekund från att väcka hela familjen på morgonen, kommer aldrig komma ihåg det! tihih. men jag kan ju sova lugnt nu iaf!
Puss och hej!!

Buzz!

Igår var jag och köpte mej buzzers i Jönköping till mitt tidigare köpta buzz spel.
När jag kom hem var jag spänd att få testa det så jag försökte varva familjemedlemmar.
Pappa säger: Jag spelar inte sånt tönt spel
Mamma säger: Jag hinner inte nu
Och Joel är som vanligt och lanar i Värnamo.
Jag tjurar lite och bestämmer mej för att spela ensam, det dröjer två minuter innan pappa dregglar bakom mej. Det dröjer tre minuter innan han tar upp en buzz kontroll och efter fyra minuter frågar jag " Ska du vara med eller?" Pappa och jag spelar i ca en timme innan mamma står och gapskrattar i bakgrunden och tar en buzz kontroll hon med, där sitter vi jag mamma och pappa och skrattar som barn och spelar så vi dör åt ett spel med åldersgräns 3 år. Hahahah! Underbart, plötsligt upptäcker vi att klockan är 01.00 och det är dags att sova.
dagen efter (alltså idag) (eller igår för ca en halv timme sen) vaknar jag av att mamma knackar på dörren vid 10.00 och säger "Gumman, pappa och jag vill spela buzz, kan du inte komma och vara med" Jag går nöjt upp och spelar med dom tills klockan blir två och det är dags att hämta joel. Mamma åker snabbt som fan in och hämtar Joel och när dom kommer hem fortsätter vårat buzz maraton. Jag, Joel, Mamma och Pappa har sedan dess suttit och spelat konstant (okej, vi slängde i oss en bit mat på 30 minuter imellan) och det är lika kul fortfarande! hihih, jag har en ny kärlek i livet! Buzz<3 Måste köpa med spel av den varan!

Imon blir det fest! pusss

Bajs och annat kul

Frågan är om det är smart eller osmart att köpa ett buzz när man inte har kontrollerna?! Gah! Jag är osmart. Fast nu bär det snart av med fröken annie och fröken jennie till Jönköping där jag ska shoppa runt på media markt! wiiee. då blir det nog buzz kontroller med kan jag tro. Mitt rosa playstation behöver förbättringar! Sen om planerna går som planerat så blir det också en Tobias med i bilen på vägen hem. Ack ja, mamma säger att jag inte ska åka för det ska bli oväder. Mamma säger alltid att det ska bli oväder när jag ska nån stans. det verkar som hon vill ha mej hemma hela tiden?! Pappa säger att jag inte ska köra hem försent för vi har inga dubbar på däcken, men är det mitt fel eller?! va?! va?! Tommy får vila idag, tycker han behöver det.
Nu ska jag sjunga singstar Disney för det unnade jag mej igår, det och ett buzz utan kontroller unnade jag mej. City Gross är bra ibland asså!
Avslutar med en bild på två snyggingar!


<3

RSS 2.0