helgen

fredagen blev lagom härlig. förfest hos annie med firande av danne mannen och linnea! Världsbäst mat och massa trevligt folk. Man super bättre på toan som sagt!
                           

Sedan blev det lördag och när jag tillslut hade tjaffsat klart med pappa så bar det av för mej elina och sivan till växjö. Blev världens snabbaste shoppingrunda innan det var dags att handla in lite mat. blev varma mackor med bearneise sås, mumma! Sen blev det till att festa på kvällen hemma hos Marcus och sedan blev det en snabb utgång på Sports. Lite dans och nårra drinkar. Nästan hela kvällen spenderades dock i en taxi för att någon liten förvirrad varelse hade glömt sitt leg.
Helgen blev trevlig satan och bakfylla hos Oscar var trevligt pannkakor och pizza! sov länge innan sivan återigen startade för hemfärd. vad skulle vi göra utan han?



det blev idag måndag, och skolan fick klara sej utan mej eftersom jag bara hade en liten lektion så blev et för mej till att stanna hemma med mammsi. Sova länge och lägga in massa bilder från helgen.

/ Idaaaa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0