Lov!

Helgen var kul som satan, förfest de la Kicki var kul, alla tjejerna och massa roliga samtalsämnen! Kickiär galen det är en sak som är säker men go är hon! :D
Sen på lördagen bjöds det på fest hemma hos Johanna, mycket nice det också! Dock åkte alla hem så farsligt tidigt, det var bara jag och annie som stannade kvar till 2- halv 3 :D haha annöööö! Men mycket av detta var pga att min bror hade mycket att göra innan han kunde hämta mej! Kom närmare bestämt 2 och en halv timme efter att han hade ringt första gången, men inte led jag för mycket av det :)

Idag är det måndag och klockan är 10.08 och jag har stigit upp för drygt en timme sen, ett lov just nu var efterlängtat kan sitta uppe hela natten och spela patetiska spel på jesper med min patetiska vän Fatzoo, jag kan springa runt och sjunga i hela huset eftersom alla andra jobbar (dock inte joel men han har inte så mycket talan), jag kan vara på mysiga utflyckter på dagen (idag blir det lager 157 med mamma och joel) , jag kan kolla på massa säsonger av two and a half man och house! <3 och sist men inte minst, jag hinner tjäna massor av pengar iaf! wiiieee :D Underbart, med tanke på att det är typ 4 månader kvar till ayia napa så kanske man ska tjäna ihop lite pengar till det också.
annars kan jag ta och meddela att jag har aldrig haft så dåligt med pengar i hela mitt liv som denna månaden, jag skyller helt enkelt på mamma, vet inte varför . men nån måste jag ju skylla på! Ibland kan de vara bra att inte har nårra pengar. kommentarer som detta kommer alltid då "tömmer du diskmaskinen så får du 200 kronor till helgen" och "om du städar ditt rum ikväll så får du pengar till lager 157" eller kanske till och med "du fick kläder av mej för 500 idag då vill jag att du går ut med soporna iaf"
haha, om ni undrar så är inte mina föräldrar vana vid att jag hjälper till så mycket hemma! fast jag kan om jag vill, men oftast så vill jag inte. speciellt inte gratis!
Neej nu måste jag rusa vidare! Kanske damsuger köket innan jag åker bara för att det är en bra dag idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0